Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 da da adevarat eram si eu sunt un pericol pacolo postul lui alexutz a fost facut de andrey, dupa scris si am si confirmare ba ce trage nsr`u nu imi vine a crede rupeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 baaah e ziua mea de sf andrey si e ziua lu` radio Deea si e ziua si a lu andr3y si e ziua si a lu ....etc etc LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE ANDREI/ANDREEA va pupa tata ostasii mei daaaaaar sa nu cumva sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) POW e si ziua meaaa ai uitat...ma mai cheama si andreea sisisisis am un anunt FOARTE IMPORTANT de facut ... : AM LUAT PLASTICUL !! ) de azi sunt oficial bikeritzaaa hai va pupa roxy si LMA pt toti andreii si andreele Editat Noiembrie 29, 2006 de bikergirl_toxic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 pt mine in special LMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) POW e si ziua meaaa ai uitat...ma mai cheama si andreea sisisisis am un anunt FOARTE IMPORTANT de facut ... : AM LUAT PLASTICUL !! ) de azi sunt oficial bikeritzaaa hai va pupa roxy si LMA pt toti andreii si andreele La multi ani & co. Ai dat ieri ( miercuri 29nov) pe ilioara cumva ? am vazut o gramada de tipe care au dat examen, f multe fete pe motoare ... mult succces si felicitari !! P.S : era o tipa care cred ca a facut poligonul in 10 min dar la facut ok Si partea cea mai marfa e ca a luat permisul ! Succes pe sosea si ochii in 16 Editat Noiembrie 29, 2006 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 La multi ani & co. P.S : era o tipa care cred ca a facut poligonul in 10 min dar la facut ok ea era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 later edit.......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 later edit.......................... pish pe familia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 ea era Ei si ce daca F. bine ca a luat examenul , pe miercuri joi ma duc si eu sa depun dosarul, sper sa mi-l primeasca, si dupa aia sa mananc legislatia.. pe paine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Ei si ce daca F. bine ca a luat examenul , pe miercuri joi ma duc si eu sa depun dosarul, sper sa mi-l primeasca, si dupa aia sa mananc legislatia.. pe paine ! Nu era ea nu te mai lua dupa furia sosetei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 taci ma la 8 la unirii la mec ,, cica vine multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 Multi cu mopedurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 inafara mopedul meu restu au super motoare care pot prinde 340-380, andrey detine un astfel de exemplar, mai intai si-a facut carene de carbon sa fie mai usoare , iar acum le-a dat de tot jos ca il incurcau, maine taie o parte din cadru ca sa poata prinde 390, un nou record Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 In alte cuv. GhostRider-ul Romaniei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 ea era furiosule nu eram eo l`am fakut in 2 min juma ... knd te vad iti dau 2 pumni in cap si ai grija cu nsr`ul ala k nu e TRACTOR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 hahahhhahahahah traseu in 10 min!!! a facut pauza de masa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 hahahhhahahahah traseu in 10 min!!! a facut pauza de masa ceva ? Pai acum lasand gluma la o parte, nu sa oprit fata, dar a mers ushor rau de tot cu motorul, dar ushoor, cat timp a facut ea traseul a facut unu traseul a dus si buletinul si a mai intrat unul si era al doilea pe la jumatatea poligonului (50% terminat) cand a terminat si ea, oricum, de admirat echilibrul ei, cu viteza oricine are echilibru si-n linie dreapta, in schimb ea a mers incetishor printre jaloane.. Felicitari bikergirl_toxic ! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 fata asta la semafor nu mai trebuie sa puna picioarele jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 fata asta la semafor nu mai trebuie sa puna picioarele jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 nu e vb de bike girl toxic.....nu va mai luati dupa furia naikului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Pai acum lasand gluma la o parte, nu sa oprit fata, dar a mers ushor rau de tot cu motorul, dar ushoor, cat timp a facut ea traseul a facut unu traseul a dus si buletinul si a mai intrat unul si era al doilea pe la jumatatea poligonului (50% terminat) cand a terminat si ea, oricum, de admirat echilibrul ei, cu viteza oricine are echilibru si-n linie dreapta, in schimb ea a mers incetishor printre jaloane.. Felicitari bikergirl_toxic ! Numai bine kiar tre sa va desenez k NU E VB DE MINE?!?!?! eo l-am facut in 2 min juma... oricum ms pt felicitari..si sa ne vedem pe 2 roti la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 kiar tre sa va desenez k NU E VB DE MINE?!?!?! eo l-am facut in 2 min juma... oricum ms pt felicitari..si sa ne vedem pe 2 roti la primavara vezi sa-ti iei motor cu un cric foarte stabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 kiar tre sa va desenez k NU E VB DE MINE?!?!?! eo l-am facut in 2 min juma... oricum ms pt felicitari..si sa ne vedem pe 2 roti la primavara Am inteles ca nu e vorba de tine, doar discutam despre fata aceea.. congratulations si ei ! See`ya sezonul viitor pe 2 roti (sper sa am motorul pana la primavara/vara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 biness q carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 vezi sa-ti iei motor cu un cric foarte stabil asa am sa fak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate