sica_sibiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 bai sica ...ce mama dracu , ai pus si tu cratima aia dar ai pus-o gresit ) ba unde e frodooooo???? sunt prea atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 sunt prea atent vezi ca tot ti-a ramas o mistake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Cat consuma motoarele de 125 in 2t ? in special aprilia rs . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Cat consuma motoarele de 125 in 2t ? in special aprilia rs . MULT,este un topic cu consumul,am reusit sa ii scot un 5 odata,cu 80 constant la 5000 de ture in a6a,la forja ii scoti un 10,mers normal undeva intre 6si8,depinde cum ii dai.la forja prin oras papa si 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 MULT,este un topic cu consumul,am reusit sa ii scot un 5 odata,cu 80 constant la 5000 de ture in a6a,la forja ii scoti un 10,mers normal undeva intre 6si8,depinde cum ii dai.la forja prin oras papa si 10 mai spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 MULT,este un topic cu consumul,am reusit sa ii scot un 5 odata,cu 80 constant la 5000 de ture in a6a,la forja ii scoti un 10,mers normal undeva intre 6si8,depinde cum ii dai.la forja prin oras ? 10????????????? ....am auzit eu ceva de consum mare la rs,dar 10 parca e prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 ptr tine o sa consume 3 .... cum frate sa-ti dai cu parerea despre ceva care habar n-ai... "10 e prea mult" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 ptr tine o sa consume 3 .... cum frate sa-ti dai cu parerea despre ceva care habar n-ai... "10 e prea mult" eu am auzit de ceva in jur de 6...dar daca m-am inselat scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 si eu i-am zis lu' taica'miu doar de 4 juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 si eu i-am zis lu' taica'miu doar de 4 juma inseamna ca o sa iesi odata pe sapt benzina e scumpa...consumu e mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Am si eu o intrebare,in Bucuresti unde recomandati sa fac scoala pentru A1,sau unde ati facut voi....dati-va pareri in legatura cu ...motoarele din dotare,comportamentul instructorilor(sa nu isi bata joc ma refer)....si cam atat ! ? astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 /index.php?...c=99414&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 mersi cracky pentru informare,la cati oameni au fost multumiti sunt foarte convins ca e de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Cine stie sa umble cu PhotoShopul ma ajutati si pe mine cu ceva Vreau si eu ca motoreta asta din poza in loc de rosu sa fie alb si carenele din spate tot albe iar jantele aurii...pls ..shaua sa ramana tot neagra... si daca se poate ( doar daca se poate) sa raman semnul de pe carene ...(ala mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) Cine stie sa umble cu PhotoShopul ma ajutati si pe mine cu ceva Vreau si eu ca motoreta asta din poza in loc de rosu sa fie alb si carenele din spate tot albe iar jantele albe...pls..shaua sa ramana tot neagra... si daca se poate ( doar daca se poate) sa raman semnul de pe carene ...(ala mare) S-ar putea sa te ajute un prieten de-al meu,iti dau PM zilele astea daca e zic "s-ar putea" pentru ca nu l-am mai vazut de mult online... Editat Decembrie 13, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 S-ar putea sa te ajute un prieten de-al meu,iti dau PM zilele astea daca e zic "s-ar putea" pentru ca nu l-am mai vazut de mult online... l-a saltat politia pe micu` hacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 o fac eu putin mai tarziu..sa vad daca iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 o fac eu putin mai tarziu..sa vad daca iese Salut , Scz de greseala dar jantele le vreau aurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut , Scz de greseala dar jantele le vreau aurii ce face plictiseala asta din om ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) ce face plictiseala asta din om ... sa ghicesc...MS Paint ? acum ma apuc..nush sigur daca mere din rosu ala sa fac alb incerc.. edit: am facuto, dar carenele din spate nu am reusit sa le fac ptr ca iesea un alb de k k t si se vedea urat...la jante nu prea am nimerit auriu dar cat de cat... Editat Decembrie 13, 2007 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 sa ghicesc...MS Paint ? acum ma apuc..nush sigur daca mere din rosu ala sa fac alb incerc.. edit: am facuto, dar carenele din spate nu am reusit sa le fac ptr ca iesea un alb de k k t si se vedea urat...la jante nu prea am nimerit auriu dar cat de cat... ce frumos ti-a iesit parca e real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 sa ghicesc...MS Paint ? acum ma apuc..nush sigur daca mere din rosu ala sa fac alb incerc.. edit: am facuto, dar carenele din spate nu am reusit sa le fac ptr ca iesea un alb de k k t si se vedea urat...la jante nu prea am nimerit auriu dar cat de cat... Multumesc mult pare chiar reala...mi-ai dat o idee foarte buna --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 23:09 ------------- ce face plictiseala asta din om ... merci ptr efortul depus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Am reinviat topicul asta ca o cam luasem cu off-topic pe alte topicuri. Pt inceput io vreau sa-mi bag in frodo o parte din mine . Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 nu vrea nimeni o Gilera DNA 125 din 2003?...gume noi,filtru sport Polini,ITP pana in 2010...pret 1650 euro...daca intereseaza pe cineva ==> "xxxktaxxx" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Nu vrea nimeni sa zica ceva urat de frodo sau de cineva drag lui? Ca ma plictisesc nu de alta. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate