Reverse Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 da tzr u de ce e zgariat pe partea dreapta? ca esti pilot? de fapt te crezi pilot si mergi pe un scuter de 80 de kg, iti permiti sa mergi cu motoru la service? si eu dar imi place sa fac chesti pe care le stiu:) generatia mc doanld esti cozmic tata oricum tu ai rs Nu meriti atentia mea PILOTULE...ai grija sa nu tocesti gumarii prin autobuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Nu meriti atentia mea PILOTULE...ai grija sa nu tocesti gumarii prin autobuze... doare adevaru nu?tu faci parte din categoria FITZOBIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 doare adevaru nu?tu faci parte din categoria FITZOBIKER Gura mare pe forum...in realitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 cobra o sa vezi ca nu e cum zici tu;) forumu pentru mine e egal cu 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 cobra o sa vezi ca nu e cum zici tu;) forumu pentru mine e egal cu 0 Vad,vad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Voi chiar va plictisiti ! Care e fitzobiker si care e rider adevarat , nu inteleg de ce discutati asta pe forum cand singura solutie e sa mergeti pe un circuit si sa vedeti care se da mai tare daca asa de tare fierbe sangele in voi.Si am mai observat ceva , cei de la 125cc numai de cearta stiti , din orice subiect iese scandal pe sectiunea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 suntem copii rebeli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 din astia care au fost la snagov ... v-a placut cum ma ridic cu minsku ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Am si eu o intrebare...astia de ce drq nu pun nivelu' benzinei pe astea de 50 si 125 ??Tre sa ghiceasca omu' cata benzina mai are?(e vorba de motociclete de 50 si 125 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) alea mai vechi au...cele 98 si mai vechi.... la astea noi nu stiu de ce nu au pus..... au pus becu de la cric......... Editat August 29, 2006 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nici un eveniment nimic in ultimul timp ??? sau va pregatiti de scoala ... propun sa facem deschiderea noului an intr-o intrunire 125 ccm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nu fumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 pe tine oricum te da afara de la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 pe tine oricum te da afara de la scoala pentru ca merit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 veniti maine la arc ? sa va invat cum se derapeaza pe balega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 hai, deci ne vedem mai multi undeva? unde si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 dupa arc sa mergem si noi sa bem un cico la vreo terasa pana nu vine frigu sau isi iau altii carnetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 Ba,eu vreau sa vin la arc...cine mai vine pe la 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 eu si se pare ca si andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 Pai daca e ne vedem pe acolo... eu nu te cunosc nici pe tine nici pe Andrei PS: o sa vb si cu Paul sa vina si el cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 mai tii minte la snagov? stateam la coada acolo la plecare, asteptam sa ne dea drumu pe dn1 si eu eram mai in dreapta si tu mai in stanga si te-am salutat cu capul si m-ai salutat inapoi de ce cu scuterul? a dat tzr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 A dat TZR-ul unuia din CT. oricum nu e diferenta intre TZR si scuterul pe care il are acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 vin si eu maine la arc si zilele astea la ploiesti .. la voi cand e intrunire si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 La noi tot miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 (editat) cobra,vb cu paul ca eu si cu unnamed si cu kos801 venim pe la 18:45 :cheers:sa fiti acolo Editat Septembrie 12, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate