NVS Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) http://www.evenimente-bucuresti.ro/2009/06...a-constitutiei/ "4 iulie, ora 19:00 Piața Constituției Cel mai spectaculos concurs de acrobații vine la BucureÂşti.Pe 4 iulie, începând cu ora 19:00, Piața Constituției din BucureÂşti va găzdui primul spectacol de acrobație pe motociclete din România, Red Bull X-Fighters Exhibition.Intrarea va fi libera pentru spectatori. Cei mai cunoscuți concurenți din campionatul mondial de Freestyle Motocross vor “zbura” cu motocicletele lor pe un traseu special, cu rampe de lansare si de aterizare care permite acrobatilor sa execute cele mai nebuneÂşti trickuri de FMX. „Este primul pas către organizarea de către România a unei etape din acest turneu mondial, un eveniment care presupune o desfăÂşurare uriaÂşă de forțe”, a precizat unul din promotorii acestui eveniment,Dani Oțil. Spectacolele Red Bull X-Fighters adună an de an sute de mii de spectatori, turneul oprindu-se anul acesta la Mexico City (Mexic), Fort Worth (SUA), Calgary (Canada), Londra (Anglia) Âşi Madrid (Spania)." Am inteles ca sunt si afise prin oras cu acest show, prin care se promoveaza. Voi ce stiti, va avea loc sau nu? Ori va fi doar proiectie pe vreun ecran? Editat Iunie 28, 2009 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Super... SI imi amintesc ce injurat si batjocorit era pe un alt topic, acest om....FELICITARI SINCERE pt treaba asta Na ca acum aud si eu de el, nu doar de pantaloni dotati cu scula, cum suiera toata presa intr-o vreme... Abia astept.... Editat Iunie 28, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) Am inteles ca sunt si afise prin oras cu acest show, prin care se promoveaza. Voi ce stiti, va avea loc sau nu? Ori va fi doar proiectie pe vreun ecran? Chiar si eu am vr sa te intreb daca stii ceva sigur, ca nu prea a avut parte de publicitate ditai evenimentu, zic eu, si e cam ciudat... Cred ca ne putem da seama lejer daca e pe bune sau doar un ecran.... Cine ajunge pe la Constitutiei, se uita dupa un munte de pamant Au aparut chestii care tin de spatiu la o asa competitie, pe acolo? LE: cica e oficial(la exhibition tour)....Bag un attach cu print scr Editat Iunie 29, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 si poza afisiului, din www.sapteseri.ro plus inca un articol, daca nu este acelasi... aici: http://www.adevarul.ro/articole/motor-red-...-bucuresti.html ramane de vazut sambata daca se va intampla ceva. eu voi trece pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Wiiiii, de abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 De mers neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 cine nu vine nu exista. am zis klar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 A trecut careva prin zona? Se misca/amenajeaza ceva pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 (editat) A trecut careva prin zona? Se misca/amenajeaza ceva pe acolo? Se misca, se misca.....astazi a fost conferinta de presa cu cei care vor sustine show-ul, s-a facut doar o mica incalzire si cei patru free style-ri promit trickuri impinse la extrem Editat Iulie 3, 2009 de yamaha woman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 abia astept! desi nu practic , imi plac la nebunie trickurile pe care le pot face baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 As veni si eu cu mare drag ,dar nu are cine sa ma aduca,dak exista cineva care ar putea sa ma ia ,ar fi super! Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Vad ca esti din Bucuresti, exista RATB, Metrou, "mersul pe jos face piciorul frumos", stiu ca sunt rautacios, dar asta ca sa nu pierzi evenimentul in cazul in care nu se ofera nimeni sa te ia pasager. Dar baieti dornici de o companie se gasesc destui, trebuie doar sa nimereasca topicul asta. Pup! Si ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 nu cred ca un pasionat ar trebuii sa lipsesca de la eveniment pt nimic in lume... eu o sa fiu prezent! ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 As veni si eu cu mare drag ,dar nu are cine sa ma aduca,dak exista cineva care ar putea sa ma ia ,ar fi super! Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) baaai... tipic romanesc... sa-i iasa si lui ceva.... nu va mai satura Dumnezeu.... spagarilor.... Editat Iulie 4, 2009 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Pregatit haparatelu cu un minunat film expirat in 91, OR-WO color, pt o lomografie care sper sa iasa bine Abia astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yume Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Desi se anunta ploaie si chiar putina grindina, nimic nu o sa ma opreasca sa ajung la eveniment. I trust my Honda ! Numai sa se mai tina show-ul in caz de ploaie ... Oricum ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 nu cred sa se tina pe ploaie, e riscant. sper sa se opreasca, sa nu ploua mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 deja ploua.... daca nu mergem la apas, ursu ,etc genial cu ass grass gas.... SA RIDICE CAREVA cu atas FATA cu dus si mai ales adus sau GENITAL??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Se mai tine evenimentu? Nu de alta dar sa nu plec degeaba de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 am vb la telefon cu un amic de este acolo si nu se intampla nimic datorita ploii. majoritatea motoristilor au dat gaz spre ursu/apasu/acasa. din cauza ploii se anunta un esec acest show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 prea multa apa, am asteptat mult in ploaie pana "langa" pneumonie,asa ca atunci cand au anuntat ca se amana am plecat odata cu multi alti motoristi si binenteles dupa ce am ajuns acasa a iesit soarele ,asta este........ soarta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yume Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 FABULOS! Absolut FABULOS ! S-a intarziat show-ul cu 20-30 de min, dar s-a meritat cu varf si indesat !!! Oamenii aceia meritau MULT mai multi spectatori ! Rog pe cei cu aparate mai performante sau care au facut filmulete sa le puna pe aici. Multumesc mult. Revin cu poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 FABULOS! Absolut FABULOS ! S-a intarziat show-ul cu 20-30 de min, dar s-a meritat cu varf si indesat !!! Oamenii aceia meritau MULT mai multi spectatori ! Rog pe cei cu aparate mai performante sau care au facut filmulete sa le puna pe aici. Multumesc mult. Revin cu poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 pentru baietii care au fost la bere speriati de ploaie si comozi din fire. ps: scuze de calitate dar sunt facute cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate