ionut73 Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 In weekend merg cu CataM (Dr350) la mine la tzara intr-un sat uitat de lume in Dambovitza sa ne dam. E zona de deal f misto. Plecam vineri la 7 din Bucuresti si ne intoarcem duminica. Mai avem un loc pe remorca pentru o motocicleta asemanatoare ca gabarit, in stare buna de functionare si cu cauciucuri de noroi (o sa fie mult noroi) si un loc in masina pentru un baiat fara frica de ploaie (pe ploaie punem fashuri) Ionut 0722 666 802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) Nici gabarit, nici cauciucuri si cu frica de ploaie. Editat Martie 15, 2006 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Antrenamet pt. Buzau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) off topic: acu' se vad campionii la tastatura. trebuia sa precizezi ca baiatul il iei in masina ( ma gandesc eu), nu pe remorca. sa nu se sperie domnisoarele. Editat Martie 15, 2006 de dankrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 off topic: trebuia sa precizezi ca baiatul il iei in masina ( ma gandesc eu), nu pe remorca. Am modificat. Acu e mai clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) poate trag si eu o fuga pe sabata sau duminica... va sun! Editat Martie 15, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Loc pentru o pereche de schiuri si clapari aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 poate trag si eu o fuga pe sabata sau duminica... va sun! Suna pana maine dupa-amiaza. Acolo nu e semnal Loc pentru o pereche de schiuri si clapari aveti? Hai ca nu e asa de grav. E doar ud peste tot. Oricum sunt o gramada de drumuri forestiere si dealuri pe unde putem sa ne dam. In padure mi-e clar ca nu se poate intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Hai ca nu e asa de grav. E doar ud peste tot. Oricum sunt o gramada de drumuri forestiere si dealuri pe unde putem sa ne dam. In padure mi-e clar ca nu se poate intra. Sal ionut Eu va propun sa va luati si o pereche de vasle asa pentru orice eventualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 nu aveti de lucru... stati acas ca inca e zapada .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 A expirat promotia. Locul s-a ocupat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 sa facetzi si voi niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 or sa faca. si dupa sta o sa le puna pe forum si noi o sa balim pe linga ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Bafta la probat caprele, acum le faceti botezu nu? Namol sa fie ca aveti cu ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 Eu i-am facut doar rodajul de 3 ore weekendul trecut. Poze nu cred ca o sa facem. Cand esti plin de noroi nu prea-ti vine sa scoti camera foto. Si nu cred ca o sa avem camera cu noi. Poate ceva cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Am luat YO aparat foto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 bine andrei... maine plec si eu cu moto si va promit ca o sa aduc ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 rebelii... poze ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 rebelii... poze ceva? poze, un pic mai incolo sa le primeasca si ionutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Super misto. Speram sa vedem mai multe ca sa ne zgariem pe ochi. Tare as fi incercat si eu dar din pacate pana am vazut eu promotia expirase Oricum, sper sa vedem cat mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 A fost fun. O sa mai mergem acolo sa ne antrenam. Acum nu am putut sa ne bagam peste tot - in unele locuri era extrem de mult noroi. Mai putin distractiv este faptul ca s-ar putea sa-mi fi fisurat peroneul pe care l-am avut rupt la sfarsitul anului . Azi fac o radiografie. Am tras urmatoarele concluzii: - motorul este super si scoate din (cuvant urat) orice fraier ca mine - trebuie sa-mi schimb transmisia cu cea din kitul primit de la KTM. La stilul meu de mers, folosesc cam des ambreiajul la viteze mici. - trebuie sa dau jos cateva kg si sa merg mai des la sala - nu o sa ma zgarcesc niciodata la cauciucuri. Cred ca de multe ori conteaza mai mult ce cauciucuri ai decat ce motocicleta ai sub poponeata. - trebuie sa nu mai pun repede piciorul jos la fiecare dezechilibrare. Altfel o sa-mi trosnesc toate oasele si o sa trebuiasca sa ma las curand de hobby Revin cu poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 iata si cateva poze cum va spuneam - mult noroi. Noroc cu wap-ul lui Cata. Au fost doua pante pe care n-am reusit sa le urcam. Dar nici n-am insistat prea mult Sambata ne-am dat doar pana pe la 3.30 - 4. A fost totusi cam frig si dupa ce ne-am udat la picioare si am transpirat bine nu mai era chiar distractiv. Mai ales ca ultima bucata spre casa era un drum de tara unde dadeam gaz puternic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 RESPECT!!!!!!sooper tari pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Mai sunt cateva poze. Nu ne-am grabit tare, asa ca am avut timp sa facem. Iata un CCM tare nervos. Un DR cu un nou model de roti Si o poza de grup la incheierea turei.Ionutz, eu si Andrei (aka Andrei-DR650) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 felicitari si la mai multe ture nomolite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate