tro5 Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Vreau sa gresez rulmentii de la bascula prinderea amortizorului central si furca, nu stiu ce vaselina sa folosesc. Presupun ca exista ceva mai deosebit decat vaselina clasica. Ce vaselina sa folosesc si in principal unde o gasesc de cumparat. Care sunt preturile??? Atasez poze cu rulmentii in cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Vreau sa gresez rulmentii de la bascula prinderea amortizorului central si furca, nu stiu ce vaselina sa folosesc. Presupun ca exista ceva mai deosebit decat vaselina clasica. Ce vaselina sa folosesc si in principal unde o gasesc de cumparat. Care sunt preturile??? Atasez poze cu rulmentii in cauza. Eu am bagat vaselina cu MoS2. Acolo nu ai probleme cu temperatura de curgere, iar contra prafului si apei cel putin articulatia basculei este protejata de simeringuri,garnituri samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 unde gasesc vaselina cu MoS2???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Salut Tro5, Avem la magazin vaselina speciala pentru asa ceva. Are 400ml si este tub pentru pistol de gresat, dar poate fi folosit si ca atare. Pretul este 30 ron. Ultimate-performance long-life grease for optimum lubrication. Maximum adhesion and total resistance to water. Optimum protection against corrosion and wear even under extreme conditions. Excellent pressure bearing capacity. Extends lubrication intervals. Temperature range: -30°C to + 120°C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 vezi ca exista la benzinarii un spray cu vaselina care am inteles ca este foarte buna........incearca cu aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 Salut Tro5, Avem la magazin vaselina speciala pentru asa ceva. Are 400ml si este tub pentru pistol de gresat, dar poate fi folosit si ca atare. Pretul este 30 ron. produsul se gaseste si la magazinul din 13 Septembrie???? sau doar la Tunari??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 vezi ca exista la benzinarii un spray cu vaselina care am inteles ca este foarte buna........incearca cu aia Zambaretule esti bine intentionat insa esti total pe dinafara crede-ma ca nu-ti vreau raul. Acum on topic poti sa pui orice fel de vaselina de calitate important sa o faci cat de cat des si in functie de traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 eu nu am vrut decat sa il ajut.... recunosc ca nu ma prea pricep....sunt la inceput.....dar nu am vrut decat sa ii dau un sfat speram eu....unu bun....dar daca u zici......nu te contrazic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 produsul se gaseste si la magazinul din 13 Septembrie???? sau doar la Tunari??? Produsul este nou, asa ca inca nu este in toata reteaua. Daca te intereseaza ti-l trimitem in oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 Produsul este nou, asa ca inca nu este in toata reteaua. Daca te intereseaza ti-l trimitem in oras! Ma mai gandesc si daca vreau te anunt. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Ca vaselina la tub mie mi-a placut in special vaselina Shell Retinax, cu grafit. Foarte buna ungere si adeziune mare si coeziune. Era la clasicul pret de 10-12 RON . Acu nu stiu unde poti gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 eu stiu ca cea grafitata se foloseste acolo unde e temperatura mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 la bascula nu e temp mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 la bascula nu e temp mare stiu tocmai daia am si spus ca nusg cat de buna ar fii aia grafitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate