AS25 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Bravo Ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Cine recunoaste citeva poze...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 eu nu ma recunosc pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Interesante lumini . Cine sa ocupat de design? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Bai, haideti maine pe la 12 la o tura pe Cheia! O sa fie frumos afara... Ne intalnim la 12 la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salut, Anul acesta as vrea sa mai ies si eu odata. As merge si eu, insa nu stiu daca pot tine pasul (a se citi boboc) si daca are lumea chef de neinvitati. Asadar: - invitatia e valabila si pe outsideri? - cat de repede mergeti? Bafta. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salut, Anul acesta as vrea sa mai ies si eu odata. As merge si eu, insa nu stiu daca pot tine pasul (a se citi boboc) si daca are lumea chef de neinvitati. Asadar: - invitatia e valabila si pe outsideri? - cat de repede mergeti? Bafta. A Desi par niste duri baietii din Hot sunt foarte prietenosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 sigur ca poti sa vii cu noi. mergem cu ~80 in localitati si probabil 100-120 in afara. Pe curbe nu incerca sa te tii de noi, mai bine mergi in ritmul tau! si ne regrupam pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Pana la urma n-a vrut nimeni sa mearga asa ca am renuntat. Maybe next time. Later edit: se pare ca "next time" va fi maine citez: <<S-a anuntat ca maine va fi probabil ultimul weekend cu vreme buna de mers cu motorul din anul asta. Asa ca m-am gandit sa iesim la o plimbarica. Plecare de la Arc la ora 9.30, mers frumos in grup pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Sacele - Predeal - Sinaia - Targoviste - Bucuresti. Fara excese, fara figuri si fara bravade. Viteza de croaziera - 100-110 km/h. Va fi doar o plimbare, ne mai si oprim sa mai admiram peisajul. Cine se baga? Daca vreti detalii, lamuriri sau aveti intrebari, ma gasiti la tel 0726.850.334 Ry>> So.... let's ride! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) pretorian zburatoru' Horny zburatoru' Duminica, cativa membri ai Hot Weels au devenit 'zburatori' intr-o mica plimbare la Ploiesti la un aerodrom de agrement cu ajutorul lui Dorin ( seful lui Horny) am zburat prima data cu un motodeltaplan si dupa ce ne-am dat jos ne-au durut capatanile pana seara, parca eram drogati. Editat Octombrie 18, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Lasa ca o sa ma fac io bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Lasa ca o sa ma fac io bine oooo, ai inviat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Chiar Larry, cat mai e? c-am pierdut firul! poate mai prindem un week-end frumos pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Chiar Larry, cat mai e? c-am pierdut firul! poate mai prindem un week-end frumos pe undeva Ar fi o treaba. Hai Larry da-ne amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 (editat) Ieri am facut o vizita onorabilului nostru prieten (Cristi) Motobrand. Am fost placut impresionat de "spiritul si fizicul" lui pline de viata, de puterea lui de lupta si in final de performanta de a fi din nou "ca nou" Ne-am simtit super bine (am discutat numai despre "Caramizi" si despre rider-ii lor), a contribuit si vremea si peisajul si compania placuta pe care o simti in preajma lui si a prietenei lui. Am facut si o tura impreuna, ei fiind asa de draguti sa ne conduca pana in Braila, locul unde eram in vizita la o prietena. Sa nu ma impuscati ca nu am poze, pt ca am facut-o eu destul aseara si, regret si acum faptul ca am lasat camera acasa! Bafta (gasca) si sa ne vedem la o iesire pe week-end ca a venit iar vara, iar de data asta nu tine mult! Brainstorm cateva propuneri, si dati zvon ce ati hotarat Editat Octombrie 26, 2006 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 Va salut pe toti !!! Chiar daca sunt temporar " conservar" nu uit clipele petrecute cu voi ! Revin cand nu va asteptati ....pana atunci ma multumesc sa citesc despre voi,despre iesiri si despre ce mai faceti ! In rest sunt disponibil la orice !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 continuarea povestii cu Motobrand aici: /index.php?...=66884&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwak305 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Salutare, super faine pozele voastre de club. Sunt atat de faine incat as vrea sa ma inscriu si eu la voi in club . Cum pot sa fac asta ? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Citeva poze din Jud. Neamt. Nu a fost o excursie facuta cu motorul. Avem o tara sa ne traiasca. Un peisaj de toamna de o frumusete rara. Si eu cu Creanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Asule sa traiesti ! Ai devenit si scriitor... Oricum pozele sunt super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Frumoase poze! Dar de astea ce zici? Week end-ul asta pe defileul Muresului si zona Bicaz-Borsec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Bravo baieti. Hai sa artam tara din diverse regiuni. Merci Horia. Tu cind mai pui poze??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Acuma... Acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 voi nu mai plecati in grup in excursii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate