MOTOBRAND Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Horia, eu eram cu prietena iar bulgaroaica era cu "tata" - prea multa "socializare" bate la ochi La care pereche de ochi batea, daca nu ti-e cu suparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 All the world's eyes, man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Pune cineva pozele de la mare??? Pune cineva pozele de la mare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) cine a facut..... Io nu am decat 2 poze chinuite,de la piscina(facute cu tl) Editat Iunie 6, 2007 de larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Da chinuite nu gluma. Cum a fost si weekendul trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) vad ca nu mai butoneaza nimeni in topicul nostru am sa sparg eu (din nou) gheata si am sa va arat pe unde am umblatg in concediu --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 17:11 -------------Tura in Croatia de 8 zile, de unde s-a mers in Slovenia si Italia (venetia) Croatia-i foarte faina si ca oameni si ca relief (chiar m-a surprins). Pt ca-s f multe de povestit am sa pun cateva poze din care sa trageti voi concluziile de rigoare. Mai intai Ungaria cu trecere prin Szeget si Pecs, curat ordonat, flori peste tot. Apoi Croatia, precizie germana la infrastructura (autostrazi luminate, trotuare cu leduri in tuneluri), aranjamente (de tot felul), arhitectura (in statiuni), in sate arata ca la niu in orase, grija pt detaliu. Asha arata autostrazile Opatija, statiunea unde am avut cazare intr-un hotel construit la 1880 Hotelul, sala de mese - minunat va contiunua --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 23:59 -------------cu cateva poze tot din Opatija Dupa cateva zile de plaja, tura la Plitvice - parc national, monument al naturii... aici nu ai voie sa influentezi sau sa modifici in nici un fel solul, plantele sau apa, asha ca poti merge cu trenuletul cu vaporasuil sau pe poteca de lemn special amenajata (de pe care nu ai voie sa cobori) Editat August 8, 2007 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) si Venetia Editat Noiembrie 9, 2007 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Ce te mai plimbi Razvane Poate ma iei si pe mine data viitoare.... pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Bravo Razvane. Abia acum vad si eu pozele, inca o data BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Foarte tare "micutule", ai mers pe burta, nu am stiut nimic. Eu tot acum am vazut pozele. O tura ca asta planuiesc in primavara, cu Barcelona punct de destinatie. Poate facem gasca mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 La anul, ca asta s-a dus fara iesiri in afara. Bravo Micule inca o data, deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) buna idee o tura impreuna, dar tre stabilita dinainte cazarea. eu la vara sigur ies undeva, probabil Germania (la castele). la primavara iesim la o cafea si la o vorba. bafta Editat Decembrie 16, 2007 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 iesit la o mica tura enduro, daca va plictisiti aveti cateva poza aici /index.php?showtopic=177807 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Super iesire de 1 mai.Am plecat pe la 9 cred(cu toate ca intalnirea era la 7)buc.-ploiesti-brasov-siriu-buzau-slobozia-urziceni-bucuresti,binenteles ca am ajuns la 22 in buc.asteptam pozeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Din motive tehnice cele 3-4 poze facute in graba se vor posta maine. Gata si pozele din grozava noastra iesire. Ca niste motociclisti care se respecta ce suntem, nu lipsesc pozele de la pipi si mancare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Admir pozele,si-mi vine iar de ducaaaaaaaa,ma ce motoare frumoase avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Hai in Turcia pe 9 MAI. Sa-ti admiri motorul si pe alte meleaguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Nu cred ca pot sa merg...asta e viataa Asteptam pozee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 foarte tare baieti, ce vati inoit, sa va fie de bine Larry nu te mai pi_a cand se fac poze Horny ce farane ai pe fata cele mai tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Te asteptam "Micutule" la un drum.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 O tura prin tara! Eu, Larry si Sergiu am plecat la intrunirea de la Bistrita, fara prea multe pregatiri, vineri seara pe la 16:00. Am ajuns la Bistrita intr-un timp record....mai exact la ora 1 noaptea... Adevarul este ca am mers mai mult decat regulamentar. Am dormit bustean, iar dimineata ne-am prezentat la locatia intrunirii. Super loc, super curatenie, super gazon...nota 10. "Celelalte Cuvinte" au cantat extraordinar, a fost mai exact un concert de pranz. Parada a fost super frumoasa si linistita. Dupa parada am luat-o spre casa, dar pe drumul cel mai lung....Bistrita - Cluj, unde dealtfel am si inoptat. Despre Cluj numai de bine..Iulius Mall cu al sau Tuning auto...impresionant Seara am stat in centru la o cafea, o inghetata, un suc. Senzatia era ca nu mai esti in Romania. Am realizat inca o data cat de infect este Bucurestiul si cat de stresati pot fi locuitorii lui. In Cluj toata lumea zambea. Ne simteam ca niste intrusi...pana am inceput sa ne relaxam si noi si sa zambim. Dimineata am luat-o spre Hunedoara unde am vizitat Castelul Corvinilor si ne-am balacit un pic prin Lacul Cincis. Locuri minunate in care poti sta cu cortul fara sa te plictisesti, chiar si o saptamana. Dupa Hunedoara am luat-o spre Petrosani, Defileul Jiului, Targu Jiu, Rm. Valcea, Pitesti si am ajuns in Bucuresti bineinteles la ora 1 noaptea... Ceva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 O tura prin tara! Eu, Larry si Sergiu am plecat la intrunirea de la Bistrita, fara prea multe pregatiri, vineri seara pe la 16:00. Am ajuns la Bistrita intr-un timp record....mai exact la ora 1 noaptea... Adevarul este ca am mers mai mult decat regulamentar. Am dormit bustean, iar dimineata ne-am prezentat la locatia intrunirii. Super loc, super curatenie, super gazon...nota 10. "Celelalte Cuvinte" au cantat extraordinar, a fost mai exact un concert de pranz. Parada a fost super frumoasa si linistita. Dupa parada am luat-o spre casa, dar pe drumul cel mai lung....Bistrita - Cluj, unde dealtfel am si inoptat. Despre Cluj numai de bine..Iulius Mall cu al sau Tuning auto...impresionant Seara am stat in centru la o cafea, o inghetata, un suc. Senzatia era ca nu mai esti in Romania. Am realizat inca o data cat de infect este Bucurestiul si cat de stresati pot fi locuitorii lui. In Cluj toata lumea zambea. Ne simteam ca niste intrusi...pana am inceput sa ne relaxam si noi si sa zambim. Dimineata am luat-o spre Hunedoara unde am vizitat Castelul Corvinilor si ne-am balacit un pic prin Lacul Cincis. Locuri minunate in care poti sta cu cortul fara sa te plictisesti, chiar si o saptamana. Dupa Hunedoara am luat-o spre Petrosani, Defileul Jiului, Targu Jiu, Rm. Valcea, Pitesti si am ajuns in Bucuresti bineinteles la ora 1 noaptea... Ceva poze: "Ce frumusete!" ca sa-l citez pe Lary ) Pe la jumatea lunii iunie facem un Sighetul Marmatiei? Hai ca m-am excitat rau cu plimbarea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 de vis.pacat ca de la Petrosani nu a mai vrut Busyca. astea sant poze de pe tel lu Ro,uitati-va fratilor ce poze poate sa faca tl. ala. mai urmeazaa mulllte poze si povesti docamdata santem rupti si io sant stresat de Busy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Apropo, stiti ca eu si Caty, intre 6-9 iunie suntem din nou la Cluj, asa ca .....pregatireaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Oauuu ce de drumuri ne asteapta..Sighet,iar Cluj,sa nu cumva sa ratam in Cluj IULIUSMALL ,ca doar toate drumurile duc la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate