AS25 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 In septembrie ma bag si eu serios la ture. Ramine promisiune, dar mai am una o sa umblu cu prostanolul dupa mine, cu dedicatie pt. Larry Nu stiu daca stiti dar Mircea vecinu e prin Franta, Lion, ocean, alea, alea, sper sa vina si el cu poze spre sfirsitul saptaminii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Am fost la intrunirea de la Brasov unde, din pacate, nu am stat prea mult, din cauza de prea mult praf si soare. Asa ca m-am intors acasa, am lasat 'busa si am plecat cu fazerul pe transfagarasan. Planul era sa dorm la Balea Lac, dar, nu era in toata zona cazare disponibila. Noroc cu un nene de la salvamont caruia i s-a facut mila de mine si m-a culcat pe la 1 noaptea intr-o pastravarie parasita. Dimineata am cascat ochii, hranindu-ma din plin cu peisajele minunate ale Transfagarasanului. Am venit spre casa pe Bran, Rasnov, Predeal, cu bateriile incarcate, pentru o noua saptamana in Bucurestiul nostru de c....! Poze(scuze pt. calitate, dar atat poate telefonul meu), de la pastravarie si din Transfagarasean: Editat August 5, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Singur ai fost????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damutz20 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Am fost la intrunirea de la Brasov unde, din pacate, nu am stat prea mult, din cauza de prea mult praf si soare. Asa ca m-am intors acasa, am lasat 'busa si am plecat cu fazerul pe transfagarasan. Planul era sa dorm la Balea Lac, dar, nu era in toata zona cazare disponibila. Noroc cu un nene de la salvamont caruia i s-a facut mila de mine si m-a culcat pe la 1 noaptea intr-o pastravarie parasita. Dimineata am cascat ochii, hranindu-ma din plin cu peisajele minunate ale Transfagarasanului. Am venit spre casa pe Bran, Rasnov, Predeal, cu bateriile incarcate, pentru o noua saptamana in Bucurestiul nostru de c....!Poze(scuze pt. calitate, dar atat poate telefonul meu), de la pastravarie si din Transfagarasean: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 LUME LUME mai atasati ceva poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 LUME LUME mai atasati ceva poze noi As-ule lasa-ne nene sa hibernam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Pai cit mai hibernati? Gata cu iarna nu vedeti ca nu mai ninge, doar ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Am fost pana la Ruse. O plimbare de Simbata foarte OK. Ii las pe altii sa povesteasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) O plimbare de Simbata pana la Ruse super OK. Ii las pe altii sa povesteasca ce si cum. Nu pot sa pun pozele. DE CE? Editat Februarie 8, 2009 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Poze: Editat Februarie 9, 2009 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Foarte frumoasa plimbarea! Vreme calda, companie de nota 10, mancare foarte gustoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Bai ce ati facut ati vindut toti motoarele si v-ati apucat de agricultura? Sau ...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 offf... ce vremuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Nimic in ultima vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 astazi ... arbanasi ... bg as25... still alive ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Yap still alive. Revin cu poze cit de curind. Salutare Levap si tuturor care s-au mai plimbat in ultimul timp. De abia anul asta mi-am luat si eu moto din nou. Hai la o tura la Durau: http://vstromania.ro/forum/54-propuneri-intalniri-si-calatorii-interne-si-internationale/9553-vstromania-deschidere-sezon-durau-13-15-mai-2016 Editat Aprilie 26, 2016 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 finaly ..... acum constat ca au trecut 10 ani de dat cu motocicleta si s a intamplat inevitabilul .... am reusit sa cad dar nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 WOW long time no see....AS mai traiesti ) Levap ...toti cadem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate