jack21 Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Va ploua, nu va ploua...sambata 11 iulie. Eu si Mihai am pus la cale o mica escapada pe ruta Sinaia-Cabana Cuibul Dorului-Baraj Bolboci-Padina-Pestera si retur. Doar pe mine m-a prins ploaia la intoarcere spre Bucuresti dar si aceea cu putini stropi. Aventura a meritat riscul de a ne prinde ploaia prin munti. Mai departe pozele sunt cele care spun totul. P.S.: Ne-am intalnit cu doi camarazi din Bacau care veneau din Predeal si urcau la Babele (urmatoarea noastra escapada). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 frumos!...de o luna imi tot sta pe cap treaba asta pt un we. spune-mi te rog,care mai e starea drumului pe dichiu?...e cat de cat ok pt un sport touring?..e mai bine de mers pe moroieni? ..e ok de campat pe la pestera sau bolboci?..adica...avem loc de manelari? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Iulie 12, 2009 Autor Share Postat Iulie 12, 2009 spune-mi te rog,care mai e starea drumului pe dichiu?...e cat de cat ok pt un sport touring?..e mai bine de mers pe moroieni?..e ok de campat pe la pestera sau bolboci?..adica...avem loc de manelari? Bafta! Noi am urcat pe la Cuibul Dorul si ne-am intors pe Moroieni. Varianta Moroieni e mai accesibila. De campat e ok. Nu am intalnit iubitori de manele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 ..e ok de campat pe la pestera sau bolboci?..adica...avem loc de manelari?Bafta! nu-i chiar ok de campat la Pestera sau la Padina ca vine ursul mai bine stati la cabana Padina sau la Salvamont, langa Pestera la Bolboci la fel vine ursul pe la corturi, dar mai rar. iar aici e mai scump ca la Padina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Pana la urma ati ajuns unde vroiati . Va saluta baiatu cu Gs-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 frumos!...de o luna imi tot sta pe cap treaba asta pt un we. spune-mi te rog,care mai e starea drumului pe dichiu?...e cat de cat ok pt un sport touring?..e mai bine de mers pe moroieni? ..e ok de campat pe la pestera sau bolboci?..adica...avem loc de manelari? Bafta! de la cuibul dorului un pic mai sus sunt cateva praguri de pietre care sunt cam greu de ocolit pt. un sport-turing, insa nu imposibil. varianta Moroieni e mult mai accesibila, dar ceva mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Iulie 13, 2009 Autor Share Postat Iulie 13, 2009 Pana la urma ati ajuns unde vroiati . Va saluta baiatu cu Gs-ul . Am avut noroc ca nu ne-a prins ploaia. Si noi te salutam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 merci tuturor de info!..plimbari frumoase va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 @Jack21 , merci pt poze. Si la mai multe ... @dragos11 , Salutare! Si spor la luat transalpul dorit. Acum am vazut din profilul tau ca esti din Targoviste. Nici nu mi-a trecut prin cap sa te intreb. Si eu sunt tot din Targoviste, dar nu prea mai trec decat in we pt ca lucrez in buc. Poate ne mai vedem pe acolo. @Raducu , de aceeasi parere cu doctoril; nu e de stat in acea zona cu cortul. Dar daca vreti sa stati aveti grija sa nu cumva sa tineti mancarea in cort. Nu vin sa atace oamenii , ci doar dupa mancare. Dar cel mai bine ar fi sa stati in cabana. Pentru ceva bani in plus macar o sa dormiti mai linishtiti. Numai eu am auzit de la prieteni de vreo 3 cazuri in care au venit ursii peste corturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 @Raducu , de aceeasi parere cu doctoril; nu e de stat in acea zona cu cortul. Dar daca vreti sa stati aveti grija sa nu cumva sa tineti mancarea in cort. Nu vin sa atace oamenii , ci doar dupa mancare. Dar cel mai bine ar fi sa stati in cabana. Pentru ceva bani in plus macar o sa dormiti mai linishtiti. Numai eu am auzit de la prieteni de vreo 3 cazuri in care au venit ursii peste corturi. ehh..ursi au fost mereu..mi-am cam petrecut copilaria p-acolo..sper sa nu ma pape acum.. ..pur si simplu vreau sa stau un we la cort...exclus cabana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate