Mr.Wattmaster Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 (editat) Aruncati un ochi aici: http://video.google.com/videoplay?docid=-9...62364&q=scooter Asadar, astept parerile voastre PS: nu l-am bagat la "scooter mania" tocmai pt a-l vedea si altii care nu prea trec prin acea sectiune ... worth watchin' it. Editat Martie 26, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 E CHIAR HAIOASA ,DE UNDE REAQ SCOTEA ALA FUM DIN TROTINETA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Unde se vând scutere din alea? Vreau Âşi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 f frumos...totusi mi-e f greu sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Nu ati fost deloc atentzi! Pe ala micu il tragea o haya ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Aruncati un ochi aici: http://video.google.com/videoplay?docid=-9...62364&q=scooter Asadar, astept parerile voastre PS: nu l-am bagat la "scooter mania" tocmai pt a-l vedea si altii care nu prea trec prin acea sectiune ... worth watchin' it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Nu stiu eu daca chiar este adevarat , avand in vedere ca au fost filmati din spate iar la trecerea prin dreptul liniei de finish vad doar 2 faruri ale unei masini. dar oricum e funny filmuletul. P.S: mi-a placut pustanul (atitudine de dur!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 E CHIAR HAIOASA ,DE UNDE REAQ SCOTEA ALA FUM DIN TROTINETA? din instalatia de nos si trotineta are nos , uita-te atent la detaliile ei Totusi tot filmuletul pare a fi fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Vreau si eu trotineta d-aia atomica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Filmuletul nu este fake ci este cat se poate de real insa este dat cu viteza marita, daca te uiti la felul in care pleaca ambii o sa-ti dai seama parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Am si eu o trotineta pe undeva prin casa.... ma duc rpd sa o caut si sa intru in atelier cu ea, ma apuc de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 amuzant...dar destul de jalnic. alias are dreptate, e pus pe fast forward Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 amuzant...dar destul de jalnic. alias are dreptate, e pus pe fast forward dar te pune un pic pe ganduri la prima vedere,incep sa te gandesti de unde iti cumperi NOS sa iti faci una la fel bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate