robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 este un bobber in purul stil clasic acest motor,forma de modificare cunoscuta sub numele de bobber are motor panhead 1962 cutie de viteze de softail furca springer aprindere de dyna 2000 40 de ani diferenta de fabricatie intre piese si totusi arata asa cum il vedeti viata da de multe ori o intorsatura si de fiecare data sunt anumite chestii...motoare....care revin in forta chiar dupa o gramada de ani cam asa as putea descrie eu un bobber un motor destul de vechii ca si stil de modificare care din cind in cind revine printre noi ....pe la intilniri sau show bikuri va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 furca springer clasica si inca la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 tractiunea pe curea si frina pe aceiasi parte, mai bine zis frina incorporata in acelasi sistem cu pinionul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 furca springer clasica si inca la moda shi la moda 4 ever ...nu cred ca se va demoda vre o data springerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 cum se defineste un "bobber" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Denumirea vine de la "bobbed" adica aripa din spate taiata mai sus. Nu coboara ca la cele clasice mai jos nivelul scaunului. Cred ca ai inteles, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2004 cum se defineste un "bobber" ? uitate la motor si iti dai seama prin ce se difineste toate au aceiasi linie si general au furca springer pe fata de obicei nu au aripa cu unele mici exceptii unii pun o aripa asa mica numai de idea de a avea ceva pe spate au aripa foarte scurta cam la aceiasi nivael cu axul din spate in vertical au o singura sea si ca motor normal se folosesc in general motoarele vechi de la harley aaa si era sa uit toate au cadrul rigid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 ia mai uitati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Cam asa... Bob, Bobbers, Bobbed or Bobbing - The art of shortening a bike's appearance by cutting down the size of its fenders. These bikes were also known as "bobbers". Appeared before choppers. They got the name from the rear fender being cut down to a minimum. And the rest of the bikes were stripped also. This was all part of the early customizing done by the returning WWll flyers. bobed... Si un Indian bobberit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Na Bobber-e!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Bobber facut de japonezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 bobbed... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 cateva bobbere shi in topicul asta: /index.php?showtopic=32925 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Sonny pe un bobb Knucklehead in 1957... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dman Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 31, 2005 Autor Share Postat Decembrie 31, 2005 DMAN nice bobbers i wish u a happy new year regards from barcelona...roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 ...plus ca multe dintre ele au guma groasa pe fata.....cam la fel cu cea de pe spate.. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Super adevarat... Bobbed BMW... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Foarte frumos de admirat oamenii acestia... Abia astept sa-mi fac si eu o furca springer dar inca nu m-am lamurit cu unele chestii Dar am unele idei...Numai bine all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2006 Foarte frumos de admirat oamenii acestia... Abia astept sa-mi fac si eu o furca springer dar inca nu m-am lamurit cu unele chestii Dar am unele idei...Numai bine all! OFF TOPIC....cauta aici pe forum vei gasii destule detalii despre springer front end si chiar si niste schite puse de mine despre cum a fost facuta furca de pe simsonul meu salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Acest topic trebuie reinviat.Asa ca...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 bravo. chiar nu stiam de topicul asta. mai ales ca-s bobber-ist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate