SaK Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Eu am vrut sa conving baietii sa mergem sambata la Mr. Moto, dar dupa prima tentativa timida esuata, am abandonat proiectul... Clasa muncitoare, aveti liber pe 1? Poate sedintam si noi un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Eu am vrut sa conving baietii sa mergem sambata la Mr. Moto, dar dupa prima tentativa timida esuata, am abandonat proiectul...Clasa muncitoare, aveti liber pe 1? Poate sedintam si noi un pic. Cine ti-a esuat tentativa? Pe mine ma invitase tovarasul tiranspider la Mr. Moto care este si concurent, dar cum am liber si pe 30, o sa plec de maine pana la Gisele s-o mai cosmetizez putin. Revin in Bucuresti pe 2 sau pe 3. Ma destrabalez, nu gluma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Salutari! Eu maine plec spre Valcea sa-l duc pe Breazu' la iernat. Pentru data de 1 inca n-am nici un plan, asa ca o sedinta n-ar strica. Philip, daca n-ai program maine de plecare, te iau cu mine. Eu plec in jur de 10-10.30 inspre Valcea, iar un mic detur prin Curtea de Arges nu mi-ar strica. In principiu suntem decat doi, eu si cu Dana, eu pe Breazu', ea cu masina si mergem impreuna. Daca te coafeaza oricare din variante... da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Salutari!Eu maine plec spre Valcea sa-l duc pe Breazu' la iernat. Pentru data de 1 inca n-am nici un plan, asa ca o sedinta n-ar strica. Philip, daca n-ai program maine de plecare, te iau cu mine. Eu plec in jur de 10-10.30 inspre Valcea, iar un mic detur prin Curtea de Arges nu mi-ar strica. In principiu suntem decat doi, eu si cu Dana, eu pe Breazu', ea cu masina si mergem impreuna. Daca te coafeaza oricare din variante... da un semn. Maestro, multumesc mult, dar plec pe la un 4 ca mai am de rezolvat niscai treburi. Cu tine calare oricum nu aveam cum sa merg... casca zace deja langa trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 E-n regula, nu-i bai. Daca te razgandesti... you know my number. In alta ordine de idei...ceilalti... marti... tot Cheers....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 Deci luni este sedinta da? As propune totusi sa mergem in alta locatie, dar acum depinde cum hotaram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 M-ati bulversat. Ne vedem pe 1 care e marti, sau luni, care e 30? Sau pe 3-4 dupa ce se intoarce Philip? Hopa, tocmai mi-am dat seama ca pe 4 nu pot eu. Nici nu va intreb de locatie, ca mi-e ca ma bulversez si mai tare Toate ca toate... dar RAAAADU! mai exista? Domnule csdexter, ma-ngrijorezi. Da si tu un semn de viata, intra pe mess, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Eu fac bine, ma duc aproape in fiecare zi cu calu' la munca (nu ma dau batut in fata "sfarsitului de sezon") dar nu prea reusesc sa ma rup seara pentru intalnire ... @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2009 Pai ma bucur sa aud ca toata lumea este bine. Pana la urma cand a ramas de o sedinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 maine ma duc la Cheia.... cine doreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Pana la urma cand a ramas de o sedinta? Varza? Cu carne? Fu' ceva? Sper ca nu ati planuit nimic we-ul asta ca iar sunt plecat. Nu ma dati dezertor, dar deh... sfinti, mosi, cadouri & stuff.... FTS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Varza? Cu carne? Fu' ceva? Sper ca nu ati planuit nimic we-ul asta ca iar sunt plecat. Nu ma dati dezertor, dar deh... sfinti, mosi, cadouri & stuff.... FTS! pacatosuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iti dau ca manastirea in cappppppppppppp pozeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 pacatosuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iti dau ca manastirea in cappppppppppppp Neneeeaaaaa, iartaaaaa-maaaa! Am uitat cu desavarsire atunci sa te mai sun, dar le-am lasat la fratimiu pe calculator. O sa vorbesc cu el sa le puna pe un cd si sa ti le dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Varza? Cu carne? Fu' ceva? Sper ca nu ati planuit nimic we-ul asta ca iar sunt plecat. Nu ma dati dezertor, dar deh... sfinti, mosi, cadouri & stuff.... FTS! Se pare ca exista un soi de juramant al tacerii... sau o timiditate excesiva care se manifesta prin lipsa de posturi.. sau o conspiratie guvernamentala.. sau o gaura neagra care inghite motociclisti si informatii.. The truth is out there... (Cand bem saptamana viitoare?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 SaK, oricare dintre variante este buna... Pai eu as propune saptamana viitoare pe luni? Daca nu eu pot oricand intre maine si joi. So, restul cand sunt disponibili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Daca nu eu pot oricand intre maine si joi. So, restul cand sunt disponibili? De joi incolo, oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 De joi incolo, oricand Adica dupa ce te schimb eu pe tura de 18-03. Apoi facem doua. Una pana joi si una dupa joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Apoi facem doua. Una pana joi si una dupa joi. Subscriu. Mai ales la aia pana joi. Aia dupa joi e mai cu probleme pentru mine. Vineri, sambata, duminica exist prin alte parti. Poate luni. Sau cum decide majoritatea. Va cheama pe vreunul Nicolae? Avem vreo Nicoleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 SaK> apreciez ingrijorarea, fac bine :-) De fapt, de bine ce o duc in domeniul personal n-am mai intrat nici pe Y!M si n-am mai postat si pe aici. (si nu, nu e nici 1% ironie in ce am zis). Pur si simplu, cum se spune pe la noi in IT: "I got myself a live"! Revenind la problema presanta, cea a sedintei, am vorbit la telefon cu axicos azi de dimineata si el propunea ceva gen maine (marti) seara. Am sa urmaresc topicul indeaproape si incerc sa ma lipesc si eu de voi cand va intalniti. O zi excelenta, @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Decembrie 7, 2009 Autor Share Postat Decembrie 7, 2009 Buna seara, Pai dupa cum spunea si Dex as propune ca maine seara la ora 20:00 sa ne intalnim pentru a dezbate problemele forului si a discuta despre idei, spuma din halba si ciolanul cu fasole. Astfel va rog sa va dati cu parerea cat mai repede cine si cum poate pentru a face rezervarea corespunzatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Buna seara, Pai dupa cum spunea si Dex as propune ca maine seara la ora 20:00 sa ne intalnim pentru a dezbate problemele forului si a discuta despre idei, spuma din halba si ciolanul cu fasole. Astfel va rog sa va dati cu parerea cat mai repede cine si cum poate pentru a face rezervarea corespunzatoare. mhm (adica da) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Si io vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Decembrie 7, 2009 Autor Share Postat Decembrie 7, 2009 Multumesc de promptitudine. Pai lista curenta: Cosmin, Irina, Razvan - sigur Dex, posibilitate... sper eu covarsitoare Sa vedem ce zice Philip, Liviu si Silviu Pentru locatie ma gandeam sa revenim la origini, deocamdata, pentru a fi mai centrali si sa ne bazam pe traditia ciolanului si a halbei de 1L. Astfel voi face rezervare pentru ora 19:30 la Curtea berarilor. Sa ne vedem cu bine, avand in vedere ca trebuie sa dau niste beri "din partea casei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Sa vedem ce zice Philip, Liviu si Silviu Sooorrryy, eu nu poci veni. Da, stiu... data viitoare e cu taxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Decembrie 8, 2009 Autor Share Postat Decembrie 8, 2009 (editat) Dap. Ramane ca la ora 20:00 sa ne vedem la Curtea Berarilor. Sigur vor fi acolo: Irina, Razvan, Cosmin, Laura. Posibil: Silviu si Dexter, mai ramane sa aud de la Catalin si Liviu. See ya there! Corectura: Catalin a confirmat ca vine! Editat Decembrie 8, 2009 de axicos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate