kpax Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Ciprian, imi plac serios articolele tehnice din revista voastra. Dar probabil ai uitat de paginile intregi de publicate, sau <Nu ne asumam raspunderea pentru continutul anunturilor.> E usor sa devii astfel sponzor. N-ai nici obligatii nici raspundere. Iar in legatura cu anuarul nu ma asteptam la catalog, dar nici la explicatii cum.. casca se poarta pe cap si manusile pe mana. Si sincer sa fiu, nici eu nu stiu ce nu-mi convine, pretul sau continutul...??!! Va doresc mult noroc si succes. Si poate la anul vom avea parte de o surpriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Ba da, ai pierdut. La Sighisoara, in drum spre Cluj e cea mai buna ciorba din tara! cind facem o tura, ca am maneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Bhairava, ca sa ajungi la "ciorba de fasole in paine" pe care o lauda Pavel nu e chiar asa usor. Trebuie sa te initiem mai intai. Trebuie sa dovedesti. E un ritual intreg. Pe mine m-a dus acolo Trancanici, acum 3-4 ani. Apropos, e vreun sighisorean pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Salonul Moto a fost un Bull-Shit. Am facut cel putin 450 de poze. M.L. a considerat ca fiind expozitia moto a anului. Ce mai... si de aici reiese standardul impus de M.L. Am cumparat si anuarul moto facut tot de M.L., dar mai bine luam o bere pe banii aruncati. Mai bine uit ceea ce am vazut decât sa ma enervez degeaba. Îmi pare rau pentru toti Bucurestenii care au cheltuit timp si bani pentru a ajunge în Cluj. da pt altii nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Bhairava, ca sa ajungi la "ciorba de fasole in paine" pe care o lauda Pavel nu e chiar asa usor. Trebuie sa te initiem mai intai. Trebuie sa dovedesti. E un ritual intreg. Pe mine m-a dus acolo Trancanici, acum 3-4 ani. Apropos, e vreun sighisorean pe aici? ah, shit. mi-a pus gind rau perversu' de dobrescu. cica sa ma "initieze". asa se cheama acuma mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 ANUL ASTA SE TINE SALONUL MOTO DE LA CLUJ? STIE CINEVA INFORMATII DESPRE ASA CEVA? SA NE FACEM SI NOI NISTE CALCULE DIN TIMP!!! MULTUMESC ANTICIPAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate