Str33TwuSS Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Ceva video-uri scurte si deloc serioase, mai mult de test cu helmet cam-ul pe care l-am luat de o saptamina(GoPro Hero ).Sunetul e cam najpa mai trebuie umblat la setari sa le incerc pe toate,in rest astept opinii bune sau rele. Editat Iulie 27, 2009 de Str33TwuSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonu' Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Ceva video-uri scurte si deloc serioase, mai mult de test cu helmet cam-ul pe care l-am luat de o saptamina(GoPro Hero ).Sunetul e cam najpa mai trebuie umblat la setari sa le incerc pe toate,in rest astept opinii bune sau rele. Chiar frumos,atat traseul cat si cum filmeaza...raza vizuala putin cam mica si ceva setari de sunet ar mai trebui ..in rest ..chiar bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 frumos ,frumos. Am observat ca pe coboriri ti de ambreaj,de ce? De ce nu o scoti din viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat Iulie 29, 2009 Autor Share Postat Iulie 29, 2009 Obisnuiesc sa tin tot timpul un deget pe maneta de ambreaj si unul pe aia de frina,si da,cam folosesc poate excesiv ambreajul da nu scot din viteza la vale k uneori mai dau gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 cum ai reusit sa scoti sunetul asa clar in primul film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) cum ai reusit sa scoti sunetul asa clar in primul film? Aveam scoasa o garnitura la carcasa la camera sa se auda mai tare sunetul cind filmam cu bike-ul,dar in schimb cind filmam cu motorul imi dadea peste cap tot k intra vintul prea tare la viteza..Ma gindeam k nu o sa faca asa diferenta dar m-am inselat Editat Iulie 31, 2009 de Str33TwuSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Ce părere ai BDule depre GoPro Hero ? Face calitate mai bună decât a ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Foarte fain POV 3. Cred ca e cel mai bun pov enduro pe care l'am vazut. Nu iti e frica ca ai camera montata asa, nu prinde crengi? Cat te'o costat? Apropo, si eu deschid poarta la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 (editat) Foarte fain POV 3. Cred ca e cel mai bun pov enduro pe care l'am vazut. Nu iti e frica ca ai camera montata asa, nu prinde crengi? Cat te'o costat? Apropo, si eu deschid poarta la fel. Mersi,dar cu siguranta o sa fac alt video mai bun ...Pai nu prea exista tura la care sa nu dai cu ea prin crengi dar e intr-o carcasa care o protejeaza si e si prinsa foarte bine pe casca, deci nu imi prea fac probleme. Camera a fost 189 dolari cu tot cu transport din SUA,am luat-o de pe ebay de la ceva magazin online si am mai platit apoi mai 125 lei taxe la posta cind am ridicat-o. Editat August 1, 2009 de Str33TwuSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robin Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) daaa...strit usule atat te lauzi tu.....transfer de mega ....cu incercare de nouz uilii la sfarsit...ofof Editat August 3, 2009 de robin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 (editat) daaa...strit usule atat te lauzi tu.....transfer de mega ....cu incercare de nouz uilii la sfarsit...ofof Gnutti esti frustrat ? vezi k te mai crede cineva .. si nu era incercare de nose wheelie u dumbass Mai bine repara-ti coaja si hai la o tura Mesaj completat <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/A3GM5ORo7QU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/A3GM5ORo7QU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Mesaj completat <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>Mesaj completat Mesaj completat POV IV(Doman-Ponor) Editat August 3, 2009 de Str33TwuSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cred ca e cea mai buna filmare hoby pe care o vad.Eu am un Oregon AK3 parca si nu se compara de loc.Camera ta are campul vizual cred ca cu 30% mai deschis , sonor mai bun si chiar stabilizeaza mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate