axicos Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Multumesc de detalii! Inca o data felicitari pentru visul implinit! Data viitoare sa ma luati si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Bravo voua! Multumim pt informatii. Cred ca multi motociclisti cu dor de duca vor sa faca drumul asta. Dupa voi urmeaza Pompi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Mersi pentru detalii! Sunt foarte folositoare. Acum cu riscu de a te sacai mai pun niste intrebari: - combinezoanele de unde le-ati cules? eu am gasit in Bricostore cu vreo 40 de lei, din 2 piese, pt protectia muncii erau si dintr-o piesa dar m-am gindit sa se aeriseasca mai bine si iti ofera o libertate de miscare mai mare l-am testat o data si pare ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max_imd Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Este tarziu, asta da curaj si o echipa sanatoasa, felicitari !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Oau, FELICITARI!!! Mai ales doamnei!! Pardon, doamnelor, si Hondei. Nu credeam ca se poate asa ceva cu un motor mai micut. Bravo! Tot respectul pentru curaj si rezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Super super super. Am si eu un scuter de 150 si cred ca o sa fac si eu traseul asta Sa ma asteptati ca ma intorc la anul care vine sa va povestesc(: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate