beware ! Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 aici cam ai dreptate ...din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Am fost sambata. 1. Drumul lung, 350 km pe Sighisoara 2. Prin Cristuru Secuiesc este de enduro 3. Nici un motor din Buc. nu am mai vazut. Hr sau H. 4. Intrarea si aleile cu pietris proaspat: greu cu vitezane. Nu se vorbea romaneste asa ca n-am mai pus cortul si m-am intors tot sambata. Pt cei din zona locatia este frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ahoi! Ceva poze de vineri, din pacate numa cateva ore am putut sa stau : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 am facut un topic de poze la sectiunea Fotografii de la intalniri moto. /index.php?...p;#entry2046109 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Si cateva de la mine . Nu sunt adeptul intrunirilor dar pot spune felicitari organizatorilor . O locatie de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucmaddog Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Felicitari organizatorilor Ne vedem si la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Am fost sambata.1. Drumul lung, 350 km pe Sighisoara 2. Prin Cristuru Secuiesc este de enduro 3. Nici un motor din Buc. nu am mai vazut. Hr sau H. 4. Intrarea si aleile cu pietris proaspat: greu cu vitezane. Nu se vorbea romaneste asa ca n-am mai pus cortul si m-am intors tot sambata. Pt cei din zona locatia este frumoasa. Salut,noi am fost 5 motoare din Bucuresti ma mir ca nu ne-ai vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 a fost super...a fost prima data pentru mine la odorhei...ne vedem si la anu...faina locatie, bere rece si motoare...tot ce ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 O zona frumoasa,pitoreasca,intrunirea pe masura,concursuri amuzante,gulyas foarte bun,langos,mici,bere ieftina.Reantalnirea cu veteranii motociclismului.Doar,,tancodromul"de la destinatie m-a deranjat din toata organizarea.Sunt convins ca de eram atras de enduro,nu aveam aceasta problema.Dar cu,,vacuta"incarcata m-am simtit stangaci chiar cu emotii sa nu o tavlesc.Felicit organizatorii.Pacat ca doar ziua de sambata am reusit s-o dedic intrunirii.Desigur si cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate