marius ionut Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 salutare baieti si nu numai daca ma puteti ajuta cu un sfat ? am un joc la ghidon an timpul mersului daca iau mana de pe coarne ancepe sa tremure foarte rau cred ca daca o las ma da jos daca aveti idee din ce poate fi v-as fi recunascatorei mentionez ca am o suzuki gsxf 600 toate bune si drum liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 pai cauzele pot fi multe, cel mai bine apuca-te , ptr inceput, si strange toate suruburile de la roata fata:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Roti neechilibrate, rulmenti de roata varza, janta lovita, ulei in juguri inegal sau insuficient, suspensii setate inegal, jambe strambe, jug stramb, jambe inegal prinse in furca etc etc etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Roti neechilibrate, rulmenti de roata varza, janta lovita, ulei in juguri inegal sau insuficient, suspensii setate inegal, jambe strambe, jug stramb, jambe inegal prinse in furca etc etc etc. Cauciuc varza + presiunea prea mic sau prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate