Lutzifer Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu cumva "investitoru'" ala e chiar sotul vestitei doamne Ridzi?! Ca asta ar explica si asfaltarile si tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu cumva "investitoru'" ala e chiar sotul vestitei doamne Ridzi?! Ca asta ar explica si asfaltarile si tot... Contează a cui sunt banii ???? După mine NU ! Chestia e să se facă ceva, să arate frumos Âşi să ne putem folosi Âşi noi de ele. Vreți un exemplu: Luna August 2009, licitație 22 Km covor asfalt ReÂşița - Văliug (Semenic, singurul drum pe care poți urca la munte). Terminat licitația, cel care a pierdut l-a dat în judecată pe cîÂştigător ... Banii îi papă amu pensionarii !!!! (îmi vine să sparg televizoru) iar noi ne vom rupe Âşalele în continuare pe acest drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Contează a cui sunt banii ???? După mine NU ! Chestia e să se facă ceva, să arate frumos Âşi să ne putem folosi Âşi noi de ele. Vreți un exemplu: Luna August 2009, licitație 22 Km covor asfalt ReÂşița - Văliug (Semenic, singurul drum pe care poți urca la munte). Terminat licitația, cel care a pierdut l-a dat în judecată pe cîÂştigător ... Banii îi papă amu pensionarii !!!! (îmi vine să sparg televizoru) iar noi ne vom rupe Âşalele în continuare pe acest drum.... Normal ca ar conta cine e investitoru', ca in cazul anumitor "oameni de afaceri" banii lor sunt de fapt banii pe care i-au furat de la stat, adica de la noi.Asta era ideea mea. Sau crezi ca Ridzi a ajuns primar si mare dezvoltator iar nevasta-sa ministru, colega cu alde Udrea, prin niste capacitati exceptionale de management si dezvoltare a propriilor idei de afaceri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) Pai pe TA nici n-ar fi nevoie de instalatie de cablu, ar putea urca cu taxiul si ar cobori cu schiurile. On a more serious note, sunt cateva trasee paralele cu TA care merg foarte bine. Pseudo-TA, de la pestera Muierii, drumul strategic de creasta intre TA si Valea Macesului (eu ii zic TA Vest-Est) si alte cateva trasee. Pacat totusi ca se comercializeaza zona. BTW, care va bagati luni, pe 2 nov, la o ultima incercare de strabatere a traseului? In principiu acum e ceva zapada (vedeti cum e la Balea si ganditi-va ca intotdeauna TA se deschide mai repede decat TF http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-55.html), dar daca vremea tine cu noi, s-ar putea sa putem face trecerea. Editat Octombrie 23, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Pai pe TA nici n-ar fi nevoie de instalatie de cablu, ar putea urca cu taxiul si ar cobori cu schiurile. On a more serious note, sunt cateva trasee paralele cu TA care merg foarte bine. Pseudo-TA, de la pestera Muierii, drumul strategic de creasta intre TA si Valea Macesului (eu ii zic TA Vest-Est) si alte cateva trasee. Pacat totusi ca se comercializeaza zona. BTW, care va bagati luni, pe 2 nov, la o ultima incercare de strabatere a traseului? In principiu acum e ceva zapada (vedeti cum e la Balea si ganditi-va ca intotdeauna TA se deschide mai repede decat TF http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-55.html), dar daca vremea tine cu noi, s-ar putea sa putem face trecerea. Nu este rea ideea cu 2 nov.,sa vedem saptamana viitoare cum o sa fie vremea,eu am niste continentaluri trail attack si pe langa metz. tourance care le-am avut sunt praf pe off road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Eu am Tourance, iar fata e trecuta de jumatate vietii. Pe pietre, insa, nu se simte prea mult diferenta intre un cauciuc aproape stradal de unul mixt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Eu am Tourance, iar fata e trecuta de jumatate vietii. Pe pietre, insa, nu se simte prea mult diferenta intre un cauciuc aproape stradal de unul mixt. Ok,deci cum facem?Eu vin.Stabilim detalii pe PM? Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Dacă e 2 nov. e super, mă primiți Âşi pe mine ???? Zăpadă nu mai e ! http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_RANCA_f.html Stînga sus se vede drumul (2000 m altitudine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_RANCA_f.html Stînga sus se vede drumul (2000 m altitudine) Bine ca nu ai pus si tu noaptea link cu webcam`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Bine ca nu ai pus si tu noaptea link cu webcam`u :D Amu e noapte ... da munie la 6:52 fix iasă soarele la Rinca , atunci te uiți, că e live ... Nohat ! Amu mă duc să fac vrăji ... pe 2 să fie soareeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Amu e noapte ... da munie la 6:52 fix iasă soarele la Rinca , atunci te uiți, că e live ... Nohat !Amu mă duc să fac vrăji ... pe 2 să fie soareeee! Ehh , ziceam si eu din gluma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate