grimm Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Am cazut si eu mai devreme pe Iuliu Maniu la un semafor care s-a facut galben si ala din fata mea a oprit sa zicem "brusc" si m-am ales cu baia de ulei fisurata.A curs tot uleiul... Cam cat ma costa , daca aveti idee , smecheria asta? Si unde as putea sa o fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Vorbest cu Victor [Dragonu'] - 0722.659.618 Daca e de aluminiu ... se sudeaza mai greu (ai grija cine isi baga nasu ca nu toti se pricep) ...daca nu ... cam la orice service auto Upsi ... reply-ul nu avea legaura cu al doilea post (ignore that)...hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 La Pacii, undeava pe strazile din spatele benzinariei e un service in care poti s-o sudezi calumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Vorbeste cu Dragonul si daca nu are timp incearca la baietii astia lucreaza bine, Cristi 0740592777 baietii din Ghencea aproape de prelungire, eu am facut ceva reparatii la ei si mi-au placut cum lucreaza.Salut si bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimm Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 Mersi pt.raspunsuri ..Am sa incerc , sper sa-l rezolv repede si sa nu mai am parte de dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 du te la Dragonu! e serios si stie meserie! super baiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate