dhamzea Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Asa cum v-am promis, iata si pozele facute de "seful timpului liber", aka Adiy Le gasiti aici : Poze MOTO PARTY 2009 RASNOV - KRONSTADT BIKERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Am trecut sambata dupa pranz pe la intrunire . Mi-a placut locatia si organizarea . Era curat chiar si la grupurile sanitare (de care eu am in general oroare) . Cei din comitetul de primire au fost ospitalieri chiar daca le-am spus ca sunt doar in trecere . Pacat ca datorita vremii nu am avut si bagajele cu mine ca sa pot ramane . Sper ca la anul vremea sa fie buna . FELICITARI organizatorilor ; stiu cat de greu e sa organizezi asa ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 FELICITARI BAIETI! Noua ne-a placut si daca putem venim si la anul. Pacat ca vremea urata a aparut iar si duminica ne-a trimis pe toti devreme acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Felicitări! Ne vedem în 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Un mare + din partea bacauanilor...Distractie maxima si lume buna! Ne vedem la anul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 O intrunire de nota 10+. O atmosfera mai mult decat placut oameni foarte bine educati, dat fiind faptul ca nimeni nu a turat motorul sau a dat rateuri, organizatorii cu aceasta ocazie ii salut si le multumesc ptr acest eveniment si asteptam poze..! Abea s-a terminat si sunt nerabdator sa revin si anul viitor! FELICITARI BAIETZI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 O intrunire de nota 10+. O atmosfera mai mult decat placut oameni foarte bine educati, dat fiind faptul ca nimeni nu a turat motorul sau a dat rateuri, organizatorii cu aceasta ocazie ii salut si le multumesc ptr acest eveniment si asteptam poze..!Abea s-a terminat si sunt nerabdator sa revin si anul viitor! FELICITARI BAIETZI!! multumim .... si vezi aici : /index.php?showtopic=421975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cu siguranta o sa aparem si la anul ,cu conditia sa ne "sechestrati " acolo Anul asta am fost doar in trecere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 ce greu este fara calculator ..promit la anul care vine sa nu mai ratez intrunirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 aloha intrebare de baraj .. am vazut pe lista intrunirilor ca e programata anul acesta pe 18-20 iunie.. e varianta finala ? coincide exact cu Road Patrol .. ar fi super naspa sa trebuiasca sa aleaga lumea la care se va duce .. ambele sunt super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 alohaintrebare de baraj .. am vazut pe lista intrunirilor ca e programata anul acesta pe 18-20 iunie.. e varianta finala ? coincide exact cu Road Patrol .. ar fi super naspa sa trebuiasca sa aleaga lumea la care se va duce .. ambele sunt super misto Salut, Nu se va tine in perioada mentionata de tine. Va fi probabil tot in septembrie. Vom anunta in timp util. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 super tare .. abia astept va rog alegeti un weekend fara ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate