ionut73 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Salutare In ultimul weekend din august se va organiza langa Gheorghieni o intalnire enduro. Aveti scurta prezentare si fisa de inscriere in atasament. Din pacate pica in acelasi weekend cu intalnirea KTM de la Brezoi si unii vor trebui sa aleaga. Din fericire, cele 2 evenimente vor fi destul de diferite ca profil, asa ca alegerea va fi mai usoara. Eu stiu traseul de la ciumani si un lucru pot sa spun - nu sunt pentru incepatori. In foaia de prezentare veti gasi o referire la tricouri personalizate - e vorba de tricouri de enduro, nu T-shirturi normale. Comanda pentru tricouri trebuie data pana cel tarziu vinerea viitoare - 14 august Patrick & gasca din Gheorghieni/Lazarea va asteapta! PERIOADA CORECTA E 28 - 30 AUGUST - vineri, sambata si duminica. Enduro_Festival.zip Editat August 7, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Salutare In ultimul weekend din august se va organiza langa Gheorghieni o intalnire enduro. Aveti scurta prezentare si fisa de inscriere in atasament. Din pacate pica in acelasi weekend cu intalnirea KTM de la Brezoi si unii vor trebui sa aleaga. Din fericire, cele 2 evenimente vor fi destul de diferite ca profil, asa ca alegerea va fi mai usoara. Eu stiu traseul de la ciumani si un lucru pot sa spun - nu sunt pentru incepatori. In foaia de prezentare veti gasi o referire la tricouri personalizate - e vorba de tricouri de enduro, nu T-shirturi normale. Comanda pentru tricouri trebuie data pana cel tarziu vinerea viitoare - 14 august Patrick & gasca din Gheorghieni/Lazarea va asteapta! PERIOADA CORECTA E 28 - 30 AUGUST - vineri, sambata si duminica. am vbit si eu cu patrick si mi-a zis ca traseele vor fi hard..asa ca nu e nici o problema..macar are lumea de unde alege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 pentru placerea voastra ieri impreuna cu Csabi ,am marcat drumul "afinelor" ,o coborare de aprox 1.5km cu accesul la o panorama deosebita....maine vom termina de trasat prima bucla din traseul A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 o panorama deosebita.... super panorama. corect de panorama o sa se bucure doar cativa. restul o sa se intrebe intr-una daca nu cumva sa terminat oxigenul din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Salut, probabil ca o sa vina si un grup din Iasi. M-as lipi si eu de ei numai ca sunt semi-incepator (sper ca nu ma laud) . Ionut zicea ca e cam hard traseul. Oare incurc daca vin si eu ... sau altii ca mine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Salut, probabil ca o sa vina si un grup din Iasi. M-as lipi si eu de ei numai ca sunt semi-incepator (sper ca nu ma laud) . Ionut zicea ca e cam hard traseul. Oare incurc daca vin si eu ... sau altii ca mine?! Haide omule, nu ai pe cine sa incurci. Sunt bucati mai grele, dar daca sunteti mai multi va ajutati. Mai o pauza, mai o apa, o ciocolata, un redbull si pana la urma faceti sigur o tura. Nu o sa ramana nimeni in padure. Dupa parerea mea traseul si zona sunt foarte misto si merita efortul. Ca sa nu mai zic de oamenii de acolo. Si sa nu mai zic de cabaniera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Haide omule, nu ai pe cine sa incurci. Sunt bucati mai grele, dar daca sunteti mai multi va ajutati. Mai o pauza, mai o apa, o ciocolata, un redbull si pana la urma faceti sigur o tura. Nu o sa ramana nimeni in padure. Dupa parerea mea traseul si zona sunt foarte misto si merita efortul. Ca sa nu mai zic de oamenii de acolo. Si sa nu mai zic de cabaniera stim stim am fost in zona cu nenea petak cred ca o sa fim vo 7 din iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 afisul intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 si daca tot veni vorba ca nu e de incepatori, daca ai un tramvai ( a se citi KTM625 SXC) se poate sa indraznesc sa ma car cu el pana acolo sau e ... sa zicem... NIGHTMARE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 si daca tot veni vorba ca nu e de incepatori, daca ai un tramvai ( a se citi KTM625 SXC) se poate sa indraznesc sa ma car cu el pana acolo sau e ... sa zicem... NIGHTMARE ? pana acolo ajungi, dar pe traseu nu ai nici o sansa. poti sa vii la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) cre ca venim si citiva din sb ca s-or cam gatat muntii pe aici Editat August 20, 2009 de oake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 pai atunci pun o lama de buldozer in fata si fac teraformare. ma gandeam ca daca am terminat la bacau dumunica traseul as avea o sansa, dar sincer nu stie nimeni de cate zeci de ori am vrut sa abandonez. supus austriac, corect, dar toate au o limita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 salutare cu africana ( honda Africa Twin ) am ce cauta pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 salutare cu africana ( honda Africa Twin ) am ce cauta pe acolo? salutare cu africana ( honda Africa Twin ) am ce cauta pe acolo? vineri, poti veni fara probleme sambata ,ar putea fi foarte greu (eu n-as avea curajul sa merg pe circuit cu a astfel de moto) dar vor fi ciuc- point cu zone spectaculoase("trecatoarea lui ketchup","autostrada soarelui" si "E.61") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 vineri, poti veni fara problemesambata ,ar putea fi foarte greu (eu n-as avea curajul sa merg pe circuit cu a astfel de moto) dar vor fi ciuc- point cu zone spectaculoase("trecatoarea lui ketchup","autostrada soarelui" si "E.61") sper ca ptr la anul sa ne unim fortele si sa gasim o zona ptr toate tipurile de moto ktm..pana atunci speram sa avem vreme buna in week viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 descrierea traseului: start de la pista de schi a lui Marci (600 m altitudine) Steam hill 1700 m altitudine Drumul afinelor Pietrele lui Laci Aleea Paradisului (650 m altitudine) Ciuc -Point Trecatoarea lui Ketchup Urcusul castravetelui lesinat Autostrada Soarelui E61 Finish la Marci total 30 km si cativa litri de transpiratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 ...total 30 km si cativa litri de transpiratie aha. putini, da buni ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) sper ca ptr la anul sa ne unim fortele si sa gasim o zona ptr toate tipurile de moto ktm..pana atunci speram sa avem vreme buna in week viitor mai lasa-ne nene cu trabanturile portocalii threadu asta e ptr enduristi nu ptr motoare (fieratanii) (no offence) Editat August 26, 2009 de oake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) Nota 10 organizatorilor. Pierdut rucsac in care erau actele de identitate ale mele+alte maruntisuri pe traseu. Gasitorului multa bere!! Editat August 30, 2009 de sorinagape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Felicitari Patrik si tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment! Traseul super tare ne-a scuturat de nu mai stiam de noi. Dar, asa cum e de obicei, a fost foarte greu ca sa fie foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) Felicitari Patrick si din partea mea! A fost prima oara cand am venit la Gheorghieni si-mi pare rau ca nu am venit mai demult. Traseul de exceptie, bine marcat (haioasa ideea cu marcajele). Un traseu de enduro pe bolovani pt. ca pietrele-s cam mici . ce s-a intamplat acolo in zona aia? a adunat cineva toti bolovanii din romania? ma asteptam binenteles la pietre pe parau, hai pe poteci, dar si in poiana? . si inca ceva, in zona aia lipseste aerul, mai ales dupa primii 7-8 km din traseu, iar putin mai incolo se termina si apa...3kg de apa . noroc ca e ciuc-point si e numa buna o doza de bere ca sa ai curaj mai departe . buna ai apa aia galbuie de iasi de la Oreste . A prins tare bine si tura de vineri. n-as fi crezut ca traseul e de antrenament pt. ziua de sambata O sa pun ceva poze mai tarziu, dar am numa de la locatie. Asteptam sa-si revina fotografu' cu pozele de pe traseu. Editat August 31, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Felicitari ptr Patrick si echipa organizatoare. A fost ceva munca acolo si pentru asta tot respectul. In plus, ciuc-point-ul ala cred ca a 'salvat' multe vieti . Aveti grija de voi si sa ne vedem sanatosi si la urmatoarea editie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 3 zile in care m-am simtit excelent! Multumim Patrick & Gabor & Csobi & Ketchup & Marci & Emilia & restul gastii care au pus la cale tot evenimentul. Trasee tari, prieteni vechi, prieteni noi, bere, bob gulas, veselie ... tot ce trebuie. PS: o mentiune speciala pentru supermanii din Slovacia - 3 zile la rand au baut de-au spart si a doua zi baghau hard enduro. Baieti foarte veseli, ii asteptam si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 A fost un we. de neuitat...pe traseu am fost nevoit de nenumarate dati sa-mi depasesc limitele dar asa se " caleste otelul". Multumim pentru tot, a fost excelent din toate punctele de vedere. Am sa revin cu prima ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 uitasem - poate ne ajuta cineva de la csiki enduro cu cantecul ala cu melodicitate medievala - m-a obsedat tot drumul spre Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate