Maniax Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Fratilor, v-as fi recunoscator daca a-ti avea vreo carte de hoinar pe care sa mi-o vindeti si mie, ca am pus mana pe o rabla si vreau sa incerc sa il repar da nu am nici cea mai vaga idee de ce si cum. De exemplu cat m-am uitat nu am reusit sa depistez care e locul unde vine legat firul de ambreiaj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 Salut! Sunt Miki din Sfantu Gheorghe si am cartea tehnica : - de Hoinar (are coperta culoare orange) , pret: 150.000 lei - de Mobra (coperta rosie) , pret : 150.000 lei - de MZ-ETZ 125/150, pret : nu stiu inca. - de Voshod-3M (ВОСХОД-3M) , pret : 250.000 lei Toate cartile (exceptand MZ-ETZ) le am original, si trimit copia xerox, pe oricare, prin posta la rambursare. Relatii la : - pumiklos@yahoo.com , - pe yahooo messenger cu ID pumiklos, - numarul meu ICQ : 281134550 - sau tel.: 0742166403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 Frate ti-o repar eu ca am avut vreo 3 hoinare la viata mea si le stiu toate chichitele...dc vrei te pot rezolva si cu piese ca am o gramada...in general cu orice problema ai avea in legatura cu orice motocicleta. Incredere poti avea in mine, odata ce lucrez ca mecanic la KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 ahaaaaaaaa kamikaze te-am prins esti omul meu de tine aveam nevoie pt ca la al meu ktm vreau sa fac o revizie cand il aduc. eventual niste gume accesorii, am farul crapat, pot pune dala model nou cu geam clar??? pot pune la 125lc2-ul meu aripa fata de la modelele mai noi, pt ca arata mai bine.... hai tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 Iata cartea tehnica Hoinar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 Si de Mobra: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 De Voshod (am si traducerea in romana) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sepuku Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 am un prieten caruia i s-au spart comenzile de dreapta si stanga. alea de pe coarne, partile de sus si nu le mai gaseste de nici o culoare! poate sa il ajute cinva?? contra cost ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 ' date='Feb 1 2004, 10:51 PM' post='28245']Frate ti-o repar eu ca am avut vreo 3 hoinare la viata mea si le stiu toate chichitele...dc vrei te pot rezolva si cu piese ca am o gramada...in general cu orice problema ai avea in legatura cu orice motocicleta. Incredere poti avea in mine, odata ce lucrez ca mecanic la KTM. Cred ca tu esti salvarea mea. Mi-ar trebui si mie niste piese de hoinar.Te-as ruga sa-mi faci o lista cu toate pe care le ai si cu preturile lor.Mi-ar trebui foarte multe si vorbesc la modul cel mai serios(m-ar interesa de exemplu arcul de la schimbatorul de viteze,segmenti,kilometraj si multe altele.Te rog sa ma ajuti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 un manual de minsk are cineva ?? platesc bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Kamikaze, fii bun si fa o lista cu piesele pe care le ai (m-ar interesa de Mobra 50) dar oricum sunt unele care sunt la fel Multumesc anticipat si Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 kamikaze poti sa ma rezolvi si pe mine cu piesele alea de hoinar?? Contra cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 incearca aici http://www.tohan.ro/page15.html. Vezi ca au nr. de telefon. Asta in caz ca vrei piese noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate