k_davre Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 decand astept sa-mi iau si io un motor acum am banii si vreau sa-mi aiu un bmw f 650 ce ziceti e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 decand astept sa-mi iau si io un motor acum am banii si vreau sa-mi aiu un bmw f 650 ce ziceti e bun? s-a tot discutat pe tema asta. Mai multe detalii gasesti la acest topic Este in tre BMW si KTM, dar iti va raspunde la unele intrebari. Sunt 2 variante. Vrei consum scazut si confort la drum lung, BMW e pt tine. Vrei putere in off road si ceva pe care sa te bazezi in offroad mergi pe KTM. Salutari si bafta la cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 aceeasi parere daca vrei ceva mai extrem mergi pe ktm ,iar daca nu bmw..oricum e alegerea ta.. asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 merci mult pt sfaturi dar cred c ao sa optez pt bmw deja am dat comanda sa-mi aduca unu din germania din 99 si abia astept sa vin acasa in romania si sa ma dau cun el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 ce mah? nu mai mere un piston/cilindru si acu zici k e BMW? hai sa iti traiasca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 ce mah? nu mai mere un piston/cilindru si acu zici k e BMW? hai sa iti traiasca!! in ce bani iei bmw-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 3500€ garantie un an un an casco imi face si actele mi-l aduce si acasa toate in acelasi pret io zic ca e rantabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Super pret! Mai ramane sa vezi cat a fost de ingrijit motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 merci mult pt sfaturi dar cred c ao sa optez pt bmw deja am dat comanda sa-mi aduca unu din germania din 99 si abia astept sa vin acasa in romania si sa ma dau cun el Felicitari, eu sunt curioasa daca e GS sau St? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 La ce firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxOffroad Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 3500€ garantie un an un an casco imi face si actele mi-l aduce si acasa toate in acelasi pret io zic ca e rantabil E extrem de mic pretul pentru un motor din 99 in conditiile in care mai costa 900.000 lei intrarea in tara si cel putin 400 de euro la vama (TVA, comisioane), inca cel putin 100 de euro taxele de inmatriculare, plus asigurarea CASCO, plus transport etc... Daca 3500 Euro e pretul CIP, atunci e mai realist, dara daca contine si celelalte cheltuieli atunci faci o afacere extraordinara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Hai cu poze si detalii ca mor de curiozitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 si io sunt curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate