Lutzifer Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pe data de 10.Aug.09 , Luni seara am ajuns si noi acasa din concediu. Am fost plecati prin tara din 28.Iul.09. Am facut 2600 km in tot acest timp. Am fost Eu cu Diana cu TransALPul , Atti cu Moni cu TransALPul si Paul cu Patri ( prieteni ) cu un Ford Mondeo. Prima zi , 28.Iulie.09 ! Am plecat dimineata la ora 8:00 din ARAD. Am mers spre Cheile Nerei pe ruta: Arad - TM - Resita - Anina - Oravita - Sasca Montana - Cheile Nerei. Prima zi am facut o mica plimbare de vreo 2 ore jumate pana la Cascada Beusnita si am lenevit putin. A doua zi , 29.Iulie.09 Ne-am impachetat corturile , am facut bagajele si am plecat din locul unde am fost campati. Am mers cam 5 km , am lasat motoarele si am mers pe Cheile Nerei ( vreo 4 ore dus-intors ) nu am fost pana la Lacul Dracului ca era mult de mers, vreo 10-12 ore dus-intors. A fost frumos pe chei, am vazut si vreo 2 sherpi de care s-au speriat fetele de numa ... SlideShow-ul PART 1 cu Ziua 1 si 2 ! Se poate pe MotoTube! sau pe TriluLilu! Cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Bine ati venit inapoi ! Am ras cu pofta la faza din rau! Tare de tot! Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Bine ati venit inapoi ! Am ras cu pofta la faza din rau! Tare de tot! Fade Mersi , bine v-am gasit pe toti La faza cu spalatu in rau am ras si noi cand am vazut filmuletu ... dar apa aia era rece de iti amorteaua oasele , asa ca a trebuit putina miscare Mesaj completat Continuare ... Ziua 3 , 30.Iulie.09 Am plecat de la locul de campare de langa raul Nera. Am stat in apropiere de Moldova Noua , langa localitatea (vama) Naidas. Am mers pe Clisura Dunarii 114 km pana la Orsova , de aici la Baile Herculane unde ne-am oprit sa mancam o ciorba si niste mici. Dupa ce am mancat bine am plecat prin statiune sa cautam de mancare pentru fript. Am gasit carne proaspata, cartofi, ulei ... tot ce ne-a trebuit pentru a face ceva bun de mancare la taler. In timp ce cumpara tineretu de papa eu am ramas la motoare. In acest timp m-am intalnit cu Piccolino si un prieten de a`lui ( nu am retinut numele , sa-mi fie rusine ) ambii cu TransALP-uri. Dupa ce a terminat toata lumea cu cumparaturile am plecat impreuna spre Baia de Arama. Inainte de Baia de Arama cu cativa km , Piccolino si prietenul lui au luat-o pe Valea Cernei. Noi ne-am continuat drumul pana in Runcu de unde am facut stanga spre Cheile Sohodolului. Aici am si campat. SlideShow-u PART 2 , Ziua 3 ... 30.Iulie.09 Se pot vedea si pe MotoTube! sau pe TriluLilu! Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 la mai lungi Lutzifer-e !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Am ras cu lacrimi de faza din rau! La cat mai multi km din astia! R600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Bravo voua.La cat mai multe escursii de genul acesta.Pozele sunt frumoase si chiar inspira ceva. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Toata lumea se amuza pe spalatul lui Bertian in rau! ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Toate POZELE din tura se pot vedea pe My Pictures Am uploadat 1588 de poze din aproape 3000 , si sunt facute cu 2 aparate foto. Daca va uitati de la prima pagina vedeti ca incep pozele din prima zi facute cu un aparat , dupa care urmeaza pozele cu cel de al doilea aparat tot din prima zi. Si asa ii si la restul zilelor. Ziua 4 , Vineri 2.August.09 ... Am plecat de pe Cheile Sohodolului spre Obarsia Lotrului la Intalnirea TransALPistilor. Ruta a fost : Runcu - Tg Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Obarsia Lotrului. Am ajuns acolo destul de devreme , am avut timp sa mai lenevim putin. Seara au ajuns si prietenii nostri din ARAD. Ziua 5 , Sambata 3 August.09 ... Sambata pe la ora 12 s-a plecat la plimbare. Initial trupa a plecat pana la Voineasa de acolo la Ciungetu , de aici pe la lacurile Petrimanu si Galbenu , altii pe TransALPina si tot asa. Noi am fost doar pana la lacul Vidra, si la baraj. Cand ne-am intors la corturi , dupa vreo 5-10 min a inceput o ploaie cu gheata si am dormit una asa bine de numa , numa Toata ziua de Sambata nu am facut nimica special , mai mult ne-am odihnit. SlideShow PART 3 , Ziua 4 si 5 ... Se poate vedea si pe MotoTube sau pe TriluLilu Cateva poze ... Curgea asfaltul de la caldura si de la cat de nashpa ii calitatea, pe urcare spre Obarsia Lotrului de la Petrosani. Prietenii nostri sositi de la ARAD, deja era seara. Luau "cina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Mai , ce moda si traba asta cu mersu in tricou pe motor Berty , am si eu o rugaminte, poti face o selectie cu pozele de la Intrunire si sa mi le trimiti si mie intr-o arhiva sa le pun in Galeria de pe transalp.ro? Mersi in avans, Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Mai , ce moda si traba asta cu mersu in tricou pe motor Berty , am si eu o rugaminte, poti face o selectie cu pozele de la Intrunire si sa mi le trimiti si mie intr-o arhiva sa le pun in Galeria de pe transalp.ro? Mersi in avans, Gheza Ce moda sa fie , faina moda ! Practica Tampesti de cald altfel ... nici nu vreau sa ma gandesc sa fi avut geaca de motor pe mine pe caldurile alea. Sa nu vorbesc de pantalonii de motor , prin blugi mai trece vantu. Pe autostrada Soarelui am luat geaca pe mine , dar si acolo am murit de cald cu toate ca am mers 110 km/h. O sa fac o selectie si ti le trimit binenteles. Dar mai tarziu daca o sa apuc , ca am foarte mult de lucru afara. Mai trec numa asa fugitiv pe la comp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Prietenii nostri sositi de la ARAD, deja era seara. Luau "cina" ia la tatamio (KATO) ce baga in el, si noi stateam si vorbeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 Continuare ... Ziua 6 , Duminica 2.August.09 ... Am plecat de la Obarsia Lotrului unde a avut loc Intalnirea TransALPistilor Editia a II a spre Transfagarasan. Am juns pana aproape de Barajul Vidraru. La vreo 10-15 km de baraj unde am campat la locul nostru deja bine cunoscut " langa/sub pod ". Ziua 7 , Luni 3. August.09 ... Am ales sa facem Luni Transfagarasanul sa fie asa aglomerat ca si Duminica. Dimineata am plecat de " sub pod " spre barajul Vidraru , ne-am oprit la niste poze si am plecat mai departe. Pana sus la Balea Lac am constatat ca s-au facut portiuni din drum. Este chiar fain de tot drumul proaspat asfaltat. Speram sa isi tina obiceiu asta bun de a continua cu lucrarile Cu toate ca a fost Luni si asa a fost destul de multa lume sus la Balea Lac . Eu cu Diana si Paul cu Patri am facut o mica plimbare pe creasta Fagarasului deasupra Lacului Balea. Am fost pe Vf. Capra si am trecut pe langa Vf. Vaiuga. Toata plimbarea a durat 2 ore jumate. De la Balea Lac ne-am continuat drumul spre BV. Din Bv am luato spre Siriu. Am vrut sa campam undeva langa lac , dar pana la urma am ajuns sa stam undeva dupa el la vreo 5-10 km. Se poate vedea si pe MotoTube sau pe TriluLilu Cateva Poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Ce super au iesit pozele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 Continuare ... Ziua 8 , 4.August.09 Am plecat de langa Lacul Siriu spre Mare , Costinesti. Pe la ora 7 dimineata am si plecat ca sa prindem putina racoare. La ora 15:00 am fost in Costinesti. Zilele 9-10-11, 5-6-7August.09 Le-am petrecut la Mare , mai exact in Costinesti. Am prins vreme buna , valuri destul de mari ... preturile au fost acceptabile , plin de lume ... foarte aglomerat ! Per total a fost bine. SlideShow-u PART 5 , Zilele 8-9-10-11 ! Se poate vedea si pe MotoTube sau pe TriluLilu Cateva Poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Bravo domnu Berty, suntetzi de vis, felicitari pt acest concediu minunat, ce pacat ca eu stau la gips ca poate veneam si eu o prtiune din traseu cu voi. Salut ATY si inca odata Casa de piatra. Respecte si Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 15, 2009 Autor Share Postat August 15, 2009 (editat) Bravo domnu Berty, suntetzi de vis, felicitari pt acest concediu minunat, ce pacat ca eu stau la gips ca poate veneam si eu o prtiune din traseu cu voi. Salut ATY si inca odata Casa de piatra. Respecte si Asfalt Uscat!!! Mersi ! Mah ... aiurea ce tzi s-a intamplat Insanatosire grabnica si numa bine iti doresc ! Sper sa ne vedem cel putin la anu sanatosi prin ceva iesire , poate pana atunci iti revi complet si apuci sa pui si motoru la punct. Continuarea Concediului ... Ultima parte ! Ziua 12, 8.August.09 Am plecat pe la Ora 7:00 dimineata de la Costinesti spre cetatea Histria. De acolo am continuat drumul spre cetatea Enisala. De mult timp am vrut sa ajungem sa trecem Dunarea cu Bacul , acuma am facut-o pe la Braila! A fost o senzasie soada si o experienta unica. Poate si de aia ca am trecut cu cel mai mare Bac de acolo, is vreo 5 Bacuri. Pana la Braila am trecut prin Muntii Macinului , o zona foarte frumoasa si asfalt bun ... doar serpentine. Din Braila am mers spre Tecuci unde am si campat. Ziua 13, 9.August.09 Am plecat spre Cheile Bicazului. Fiind Duminica a fost foarte aglomerat, in schimb cheile au fost fascinante. De aici am coborat spre Praid , si am campat la vreo 30 km de el, chiar sus pe un " pas " la 1300 m. Dimineata au fost 3,8 grade. Ziua 14, 10.August.09 - Ultima zi ! Am fost la Salina de la Praid. Este foarte spectaculoasa. Incepand cu intrarea cu autobusul printr-un tunel destul de ingust ... cat sa incapa autobusu. Dupa care ai de coborat vreo 300 de scari si ajungi jos. Sunt vreo 3-4 incaperi imense ca inaltime si latime. Sunt multi oameni tot timpu in interior. Ii amenajat cu mese , locuri de joaca pentru copii , mese de ping-pong , se joaca lumea Badminton , este si un restaurant , ceva bisericuta ... pe scurt II FRUMOS! Merita mers si vizitat. Intrarea de pers este de 20 lei adult, si 12 lei de elev/student sau copii sub 12 ani parca. Copii sub 3 ani au intrarea gratuita. De la Praid am intinso direct spre casa vreo 400 si ceva de km. O harta cu toata tura: SlideShow PART 6 , Zilele 12-13-14 , 8-9-10.August.09 ! Ar fi bine sa va uitati la el pe MotoTube sau pe TriluLilu Pe YouTube mi-au taiat melodiile puse de mine si a trebuit sa aleg din ce imi dau ei voie. Ma si miram daca nu im taia sunetu la vre-un slide ! Deja am inceput sa cred ca ii ceva bai cu ei Cateva poze ... Editat August 15, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Salut, Felicitari pt excursie,,, foarte frumos ales traseul si pozele asemenea,,, noi am ajuns cu bine acasa si o s avedeti postul cu locurile pe unde am fost noi ,,, Suntem cei cu Dakarul ,,, ne-am intalnit cand mergeati spre Arad,,, dar v-ati dus mai repede ,,, Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 16, 2009 Autor Share Postat August 16, 2009 Salut, Felicitari pt excursie,,, foarte frumos ales traseul si pozele asemenea,,, noi am ajuns cu bine acasa si o s avedeti postul cu locurile pe unde am fost noi ,,, Suntem cei cu Dakarul ,,, ne-am intalnit cand mergeati spre Arad,,, dar v-ati dus mai repede ,,, Felicitari Mersi ! Bine ca ati ajuns si voi acasa fara peripetii Mesaj completat Pun si cateva panorame facute pe parcursul turei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Felicitari pt excursie, si in special pt cheile Nerei,cel mai 'virgin' loc de la noi-eu de vreo trei ori am incercat sa ajung in ele si nu am reusit decat 1km sa vad (in rest, ba am nimerit intr-un sat de tigani,ba trebuia sa traversam o apa....).Fotografiile sunt de nota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 (editat) Felicitari pt excursie, si in special pt cheile Nerei,cel mai 'virgin' loc de la noi-eu de vreo trei ori am incercat sa ajung in ele si nu am reusit decat 1km sa vad (in rest, ba am nimerit intr-un sat de tigani,ba trebuia sa traversam o apa....).Fotografiile sunt de nota Mersi ! Nici noi nu am intrat foarte mult pe chei , doar 2 ore si un pic inainte , si dupa ne-am intors. Am mers pana la faza unde se trece de pe partea stanga a raurului pe cea dreapta. Initial poti merge pana la Lacul Dracului care este la vreo 6 ore de mers in fata si 6 innapoi. Nu am avut nici chef de atata plimbare si nici timpul necesar. Oricum am facut traseul in 2005 si mi-a ajuns. Este mult ... Zona ii tare frumoasa si nu am avut probleme nici cu tiganii ... A doua noapte nu am mai stat chiar langa chei , am plecat spre Moldova Noua . Din Naidas , unde este si vama am facut stanga pana in Satul Naidas. Si am intrebat niste localnici unde am putea campa. Ne-au indrumat tot pe cursul Raului Nera. A fost foarte faina locatia unde am stat! *Pentru cei interesati mai pun odata linkul cu Toate Pozele ! Editat August 17, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Da...pacat ca este prea lung drumul pana la Cheile Nerei!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 22, 2009 Autor Share Postat August 22, 2009 Da...pacat ca este prea lung drumul pana la Cheile Nerei!! Nici nu ii asa lung drumu pana la ele... 200 si un pic de km , mai multe ore mergi pana la Lacul Dracului de cat faci din Arad pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 vai Lutzifer, n-ai ajuns la Lacul Dracului iti faci numele de rusine si nu trebuia sa fie Aghiutza in loc de Diutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 vai Lutzifer, n-ai ajuns la Lacul Draculuiiti faci numele de rusine si nu trebuia sa fie Aghiutza in loc de Diutza? La Lacul Dracului am fost numa ca nu de data asta. Erau prea multe ore de mers, si a trebuit sa ne continuam drumul ... a fost de ajuns si cat am mers acuma Asta cu Aghiutza de unde ai luat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 La Lacul Dracului am fost numa ca nu de data asta. Erau prea multe ore de mers, si a trebuit sa ne continuam drumul ... a fost de ajuns si cat am mers acuma Asta cu Aghiutza de unde ai luat-o ? da chiar asa ... de unde vine Aghiutza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate