ursu2276 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 stie cineva cand e inmormantarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 azi 05.01.2012 la ora 14,din cate mi s-a comunicat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=EvbDorJcg6o&feature=related Editat Ianuarie 14, 2012 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) http://www.aradon.ro/motociclist-accidentat-grav-la-pilu/1083917 stie cineva cine e..? Editat Martie 31, 2012 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 http://www.aradon.ro/motociclist-accidentat-grav-la-pilu/1083917 stie cineva cine e..? Vre-un Batman. Ori ziaristii ca de obicei confunda motocicleta cu scuterul sau mopedul. Sper sa scape cu bine si sa-i fie invatatura de minte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Accident azi, inainte de podul Traian,pe la 8 si ceva, unu cu un BMW a vrut sa intoarca si un motociclist nu l-a mai putut evita. Cand am trecut pe-acolo era Salvarea si-i acorda primul ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) Accident azi, inainte de podul Traian,pe la 8 si ceva, unu cu un BMW a vrut sa intoarca si un motociclist nu l-a mai putut evita. Cand am trecut pe-acolo era Salvarea si-i acorda primul ajutor. Mda, acolo intorc Âşmecherii la Coandi. Azi eram cu bicicleta si tot asa a intors o tută cu un X5 in fata podului Traian. A si incurcat bine traficu ca nu le avea cu intoarcerea dintr-o manevra. Editat Iunie 13, 2012 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 ce se Âştie despre motociclist, este bine, conducăturul auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Stie cineva de accidentul de la atrium.zice ca un cbr negru cu nr ar09hey.o gagica cu un golf nu le-a acordat prioritate.sa speram ca sant bine amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Tocmai am auzit de un accident langa Euromedic, se pare ca o motociclistul venea pe o Honda dinspre Miorita si o Dacie a iesit dintre blocuri fara sa se asigure si l-a luat din plin... Stie cineva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Din auzite,cica ar fii fost Gil (Aradul Nou) si ca a decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Din pacate asa este, acum vin de acolo, e vorba de o Honda CBR Repsol, si un logan alb care nu a acordat prioritate, chiar langa bisericuta Micalaca si Genesys. Din pacate nici baiatul nu avea casca si a aterizat direct in cap pe asfalt, murind pe loc. Pe baiat l-a luat medicina legala, soferul de la logan e la spital, si atata masina cat si motorul au fost duse la Militie. Nr de inmatriculare nu l-am vazut exact ceva AR - ?? - LIV. Dumnezeu sa il odihneasca pe baiat ! COndoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Din pacate asa este, acum vin de acolo, e vorba de o Honda CBR Repsol, si un logan alb care nu a acordat prioritate, chiar langa bisericuta Micalaca si Genesys. Din pacate nici baiatul nu avea casca si a aterizat direct in cap pe asfalt, murind pe loc. Pe baiat l-a luat medicina legala, soferul de la logan e la spital, si atata masina cat si motorul au fost duse la Militie. Nr de inmatriculare nu l-am vazut exact ceva AR - ?? - LIV. Dumnezeu sa il odihneasca pe baiat ! COndoleante familiei! http://arq.ro/accident-mortal-cu-honda-foto-video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 am vazut des pe centru pe respectivul fara casca, RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda vf 700 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 RIP si condolante familiei http://arq.ro/accident-mortal-cu-honda-foto-video/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Daca esti incepator mergi fara casca sa te vada lumea, daca prinzi experienta si nu ai avut nici un incident mergi fara casca ca tie nu ti se intampla nimic. Purtati fratilor casca.... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Condoleante familiei!! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art77 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Nr de inmatriculare AR 04 LIY. Din poze si video nu pare sa fi avut prea mare viteza...accident relativ usor printre blocuri:(. Sun convins ca daca ar fi purtat casca nu ar fi patit mare lucru...Imi pare rau pentru el:( Chiar daca mergea bine si prudent pe motor...altii nu sunt destul de atenti. Um motociclist care a murit din vina altui om:( Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Chiar ieri l-am vazut pe respectivul in zona intersectie de la Billa, doar in pantaloni scurti, in rest nimic, efectiv m-am ingrozit le ideea ce i se poate intampla la un impact minor, si uite....., parca am avut o presimtire....,dumnezeu sa-l odihneasca si sper sa ia aminte si alti temerari la ce i s-a intamplat lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Din cate imi aduc aminte dimineata Honda era la vanzare in piata de masini(daca nu ma insel).........si acum.........ce e viata asta de cacao.....O fi si motociclistul vinovat ca nu purta casca si echipament..........dar cum ramane cu miile de cretinoizi care nu acorda proritate mai ales in intersectii si mor zeci de motociclisti anual.......Legea ii prea blanda si ii doare in pla pe toti.......Nu ti-e ciuda ca mori din prostia sau greseala ta........dar cand te omoara altul sau te lasa nenorocit pe viata parca este prea mult.Condoleante familiei indoliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 (editat) Daca esti incepator mergi fara casca sa te vada lumea, daca prinzi experienta si nu ai avut nici un incident mergi fara casca ca tie nu ti se intampla nimic. Purtati fratilor casca.... RIP nu o fost incepator R.I.P Gil Daca esti incepator mergi fara casca sa te vada lumea, daca prinzi experienta si nu ai avut nici un incident mergi fara casca ca tie nu ti se intampla nimic. Purtati fratilor casca.... RIP si nu are rost sa comentezi de om daca nu il cunosti in primul rand + nu din cauza castii a murit,o fost in stop cardio-respirator cu midriaza fixa(adica a facut stop cardiac) Editat Iulie 1, 2012 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 nu o fost incepator Mortii nu ii pasa ca a fost sau nu, atata timp cat A FOST si nu mai este. R.I.P Gil si nu are rost sa comentezi de om daca nu il cunosti in primul rand + nu din cauza castii a murit,o fost in stop cardio-respirator cu midriaza fixa(adica a facut stop cardiac) Omu vorbea la general nu in particular, si chiar si asa are dreptate, si cu tot cu stop cardiac, un oarecare echipament minin ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Omu vorbea la general nu in particular, si chiar si asa are dreptate, si cu tot cu stop cardiac, un oarecare echipament minin ajuta degeaba,o facut referire si la cazul de fata,si da , in legatura cu casca is de acord si eu,acolo nu am ce comenta.. Daca esti incepator mergi fara casca sa te vada lumea, daca prinzi experienta si nu ai avut nici un incident mergi fara casca ca tie nu ti se intampla nimic. Purtati fratilor casca.... RIP imi cer scuze dar " nu am fost in apele mele " ...uneori vorba vine...ai dreptate cu ce ai scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate