zaelu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Meet... ANK the little "lovely" brute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Foarte frumoasa Ancuta ta .... F4 este o motocicleta pe care ajungi sa o iubesti cel puti eu o iubesc pe Joshephine a mea... In ce ai inbracata bascula? Se vede ca a fost super intretinuta...iti urez sa o stapanesti sanatos si sa nu te plictisesti de ea Asfalt uscat sub roti si in suflet cand ploua afara! Editat August 14, 2009 de Sorceror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 (editat) Bascula e neimbracata... asa a iesit metalul ei la pozat. Pozele au luminozitatea si contrastul putin crescute pentru ca nu am avut un super aparat foto si in spatele blocului e putina umbra. Mersi de urari, asemeni si tie! Editat August 14, 2009 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 te inteb si eu ceva .. nu e obligatoriu sa-mi raspunzi .. dar daca vrei ai fi ok .. pret ? an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 s-o stapanesti sanatos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 te inteb si eu ceva .. nu e obligatoriu sa-mi raspunzi .. dar daca vrei ai fi ok .. pret ? an ? Iti raspund eu la an ...este modelul din 2000....pret extimativ pe undeva intre 2700 si 3000 dar iti va confirma propietarul cat a dat pe ea, oricum se vede ca a fost si ca este iubita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 a suferit un transplant la viata ei.. creca o fost data pe pista.... s-o stapanesti sanatos.... e o Honda, te va tine o viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 16, 2009 Autor Share Postat August 16, 2009 (editat) A costat 2800. Acuma daca a fost data pe pista sau nu... pe mine ma incalzeste mai putin... am vazut ca multi cind vind lauda mobrele de genu asta ca nu au fost date pe pista... e ca si cum ai zice... "vind vaca de 10 ani, nedata la buhai." Nu stiu basculele pe dinafara de la F4 sau F41 (ca-s nub ) si nici daca a avut vreun accident major sau minor.... are o oglinda usor jmirgheluita dar carenele sint intacte. Sudurile par OK, ma gindesc ca daca a avut vreo buseala in astia 9-10 ani ai ei (a fost inmatriculata in ianuarie 2000 prima oara deci pare '99) nu o fi fost grava. De exemplu... proprietarul se chema: Mariani Simona... nu imi dau seama ce sex o fi avind din nume... fiind italian... dar daca a fost femeie si are doar 23600 (again, nu stim cit de reali dar nu pare uzata cine stie ce) ar putea sa nu fi fost chiar rupta in doua . Uite inca ceva poze mai de aproape care nu au incaput in threadul initial din cauza limitei. Anyways... I like her. Azi poate reusesc si eu sa merg cu ea... ca am avut un pansament pe ochi ultimele 2 zile... o "bucata de fer" dintr-un motor nerodat mi-a sarit in ochi inainte sa apuc sa cobor viziera la plecarea de la un stop. desi mi-a ramas ochiu sting in midriaza ca prostu... "gaj'mia". P.S. Pe aripa fata sint urme de la lipiciul de la 2 abtibilde cu omuletul Michelin (are cauciucuri pirelli), nu imi plac abtibiltele asa ca le-am smuls. Editat August 16, 2009 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 furca si bascula de F4i sport sau F4i, a suferit un transplant la viata ei..in rest arata misto, sa o stapanesti sanatos, e super motocicleta. Din noile poze, bascula pare a fi vopsita (desi nu inteleg de ce ar face cineva asa ceva). Iar furca nu prea are culoarea "sport" Cum sunt franele? Mai ales fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 M-am dat tare putin cu ea in ultima saptamina si fiind nub nu pot sa "stiu" cum se simt frinele... par OK IMHO... la ce frine am la scuter... . Mai tirziu voi putea sa dau o opinie mai in cunostinta de cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 o "bucata de fer" dintr-un motor nerodat mi-a sarit in ochi inainte sa apuc sa cobor viziera la plecarea de la un stop OMG!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 P.S. Pe aripa fata sint urme de la lipiciul de la 2 abtibilde cu omuletul Michelin (are cauciucuri pirelli), nu imi plac abtibiltele asa ca le-am smuls. Pentru urmele de lipici folosește LOS 2000 SPRAY DEGRESANT, este foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 Mersi de info... pe unde se gaseste asa ceva? Obisnuite-le magazine de "bricolage" sau stii ceva la sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Mersi de info... pe unde se gaseste asa ceva? Obisnuite-le magazine de "bricolage" sau stii ceva la sigur? Incearca sa cureti usor cu o guma de sters cand este uscat lipiciul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Sa-ti traiasca, mah! Asfalt negru si te astept pe autobahn. Sa-ti aduci si canistra de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 22, 2009 Autor Share Postat August 22, 2009 Abia acu' intrai pe thread eh? ce-ti e si cu iahu asta... merci, ne vedem pe autobahn da' la anu aproape sigur.... me nub, much to learn I have... + criza lu papuc. P.S. Vezi ca la noi la Bucuresti asfaltu e mai negru dupa ce il uda distrusii aia de la primarie... cica e mai curat orasu asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Mersi de info... pe unde se gaseste asa ceva? Obisnuite-le magazine de "bricolage" sau stii ceva la sigur? He he, nu stiu sigur de unde se ia, eu am luat de la un vecin acum ceva timp, insa am de vanzare daca te intereseaza "Caramba Spezial-Loser" http://www.ciao.de/Caramba_Spezial_Loser__2334721 ( sa vezi despre ce e vb ) Pretul este de 35 de lei. Daca te intereseaza da-mi de stire, poate ne intalnim si iti prezint " marfa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 [. P.S. Vezi ca la noi la Bucuresti asfaltu e mai negru dupa ce il uda distrusii aia de la primarie... cica e mai curat orasu asa... perfect adevarat ,poate si-or da seama si ei de asta...de fapt cred k incep sa visez frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Mersi Black_Horse pentru spray-ul "imprumutat". Lipiciu incriminat s-a dus destul de OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Mersi Black_Horse pentru spray-ul "imprumutat". Lipiciu incriminat s-a dus destul de OK. Cu plăcere http://www.top-highway.ro/ dacă te hotărăști sa-l comanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Am vazut-o si eu pe ANK ieri la AMCKart... Arata bine. Ai grija de ea ca sa o ai la fel si peste un an! Editat August 27, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 Merci de link Black_horse. @Metal Heart... ti s-a parut , nu am drumuri pe la circuit inca.... mai am de invatat la basics... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 @Metal Heart... ti s-a parut , nu am drumuri pe la circuit inca.... mai am de invatat la basics... Pai, atunci sa fie doua F4 cu ANK in Bucuresti? Cat despre "basics" gen franari, accelerari, inclinari, pozitie in sa etc, astea se pot invata foarte bine pe circuit, mai ales ca acolo este un loc destul de safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 Pai, atunci sa fie doua F4 cu ANK in Bucuresti? Cat despre "basics" gen franari, accelerari, inclinari, pozitie in sa etc, astea se pot invata foarte bine pe circuit, mai ales ca acolo este un loc destul de safe! ...ar fi posibil... http://www.bikersclub.ro/petrecere.php?pg=5&categ_id=42 La cit mai multe pina la urma... Mesaj completat Ete... linga nenea biplanu si cu bouleanu in spinare me flies away now! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate