Sari la conținut

Sorceror

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sorceror

  1. Vand casca Suomy Vandal Pattern marimea S, purtata numai cu cagula. Casca se da cu husa originala, cagula suomy, + bonus o pereche de manusi fuorigiri. Pret 800 RON Fix. Tel +4 0767 561 784 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151261459319878&set=a.10150959614459878.477853.501294877&type=1
  2. Se vinde: Costum IXS Full Pret ajustat. Vreau 500 ron pe el. - marimea 38/40, profesional dintr-o bucata - protectii complete umeri, coate, antebrat, spate, genunchi, tibie, cocoasa - protectie de spate inclusa - aerisiri pe toata partea frontala. Poze la cerere Cizme Gaerne 2398 GRW http://www.atvrom.ro/cizme-gaerne-2398-grw-p-1857.html Purtate de 2 ori, Pret 500 RON Colorit Rosu cu Alb Protectie antirasucire picior Dainese Back Protector. Pret 200 RON. Motiv vanzare: Pici de 9 luni acasa, echipament care sta degeaba si cere un rider, nu ma mai dau cu moto deloc. Date de Contact : Ciprian Mobil: 0764 489 490 dupa orele 17, id messanger: ionutcipriananescu
  3. Stie cineva pe cineva care extrage suruburi rupte ? Am unul la alternator si altul la ax furca. Partea cu filet este infilatata si putin iesite in afara, maciulia de pus cheia nu mai este.
  4. fiind pe topicul de f650 am intrebat din ce an are f650 injectie
  5. Costumul a ajuns la mine si vine turnat. Merci Radu!
  6. Salut ! Are cineva in format digital un user manual de Honda 954? Nu pot sa setez, asta daca se poate sa-mi arate consumul pe numarul de km. Martorul apare in stanga jos intr-un chenar, la contact functioneaza cand este motorul pornit ramane decat chenarul activ
  7. salut ma ajuta si pe mine cu un manual de reparatii la un aprilia amico 50....vreau sa il fac bucati ca sa ai fac revizia tehnica....merci anticipat
  8. Salut. ! Am un CBR 600 f4 si mai nou un scuterini aprilia amico 50. Intreb si eu, poate stie cineva, daca nu-mi licare semnalele pe partea stanga e dus releul de semnalizare? Dreapta merge inpecabil. Salut cu farul si asfalt uscat sub roti!
  9. Farul este de aici : http://cbrforum.com/forum/showthread.php?t...ctor+lens+light , spor la modificat !!!
  10. Pentru cei ce vor sa se dea viteji in cuvinte pe forum....nu sunt cocalar, am 28 de ani si urmeaza sa ma casatoresc, deci stiu ce inseamna a vrea sa ai o familie si un copil, de aceea si grija deosebita si gandul la traumatismul copilului care va ramane speriat . Pt cei ce-mi contesta abilitatile de conducator moto am km rulati atat pe circuit cat si pe strada cat si cursul tinut pe amkart de catre Trancanici....nu ca ar insemna ca sunt un as al motorului dar inca din clasa a 5-a stiu ca pe zebra cel ce conduce trebuie sa opreasca fiind constient de consecintele conducerii unui motor pe un drum public. Motocicleta o am de 3 ani de zile fara nici macar un incident la activ in trafic. Timpul si dovezile o sa le rezolve pe toate. Sanatate! Sa fiti sanatosi si o sa va comunic rezultatele, pana atunci eu nu am de ce sa mai scriu pe aici.
  11. Eram cu motorul pe NEUTRU in momentul in care pietonul in cauza vorbind cu sotia sa rasucit cu copilul in brate si sa lovit de mine. Logodnica mea sa dat jos de pe motocicleta fiinda a vazut ca insul avea un copil in brate si a vrut sa vada daca copilul este in regula. Incercand sa inping motocicleta spre marginea trotoarului tatal copilului inbrancindu-ma cazand cu tot cu motor. Berea insul a zburat pe toata motocicleta mea. Am facut testul etilotest iesind 0.00 . Am vorbit cu mama si copilul care era speriat de tatal cu care nu se putea avea o discutie. Am vorbit cu echipajul smurd si copilul era speriat de faptul ca tatal facuse ceea ce facuse. Terminati cu zmeisemele si lasati legea si martorii sa decida. Eu sunt absolut nevinovat si vreau ca adevarul sa iasa la iveala.
  12. Eu zic ca daca il vede ROM este dusa partea electronica....o problema intalnita des la WD. Inlocuieste placile cu circuite electronice intre ele si asa o sa salvezi datele...sau incearca ca poate il "vede" un ubuntu live fara sa unbli la placile de circuit. Zaelule tata setupul ala de computer cockpit ...jos palaria mane!
  13. merci de raspuns! sigur intra trei ca eu nu am luat decat unu si in manual nu m-am uitat inca.
  14. ajunge un litru de antigel gata preparat in batranul f4? Mi-am luat antigel castrol
  15. Mai este un f4 pe Bârcă vecine , dar e pe carburatie
  16. Venitara vremea transfuziei de ulei ....asa ca va intreb ....sintetic, semi-sintetic sau mineral pt gloaba mea?
  17. Maine la academie sau joi?...ca nu am fost pana acuma.....ma primiti si pe mine?
  18. Sorceror

    Reparatii sei

    Salut Darian! Vreau si eu o sa exact ca asta /index.php?...t&id=436484 facuta pentru f4-ul meu, daca se poate. Cat ma costa modificarea totala si cum pot da de tine?
  19. Rosie cu stikere negre ai sta cel mai bine
  20. Facut la Adi-Star, 20 de minute si eram in sa, i-au facut decat poza atat! in rest nu au verificat nimic. Asfalt uscat!
  21. Rezolvat cu lipsa oglinzilor, oare la adi-star conteaza daca am semnale pe led albe?
  22. Sorceror

    Meet ANKA

    Iti raspund eu la an ...este modelul din 2000....pret extimativ pe undeva intre 2700 si 3000 dar iti va confirma propietarul cat a dat pe ea, oricum se vede ca a fost si ca este iubita.
  23. Sorceror

    Meet ANKA

    Foarte frumoasa Ancuta ta .... F4 este o motocicleta pe care ajungi sa o iubesti cel puti eu o iubesc pe Joshephine a mea... In ce ai inbracata bascula? Se vede ca a fost super intretinuta...iti urez sa o stapanesti sanatos si sa nu te plictisesti de ea Asfalt uscat sub roti si in suflet cand ploua afara!
×
×
  • Creează nouă...