zak Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Vreau sa stiu care este treaba cu kitul polini pt. aprilia rs 125...am inteles ca ,consuma cam mult. Daca are cineva,poate imi da si mie niste informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 pai i se creste cilindreea, ar fii normal sa consume mai mult la acelasi stil de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 pai i se creste cilindreea, I se creste cilindreea?!??! Cum naiba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 kiturile polini de care stiu io contin cilindru(mai mare decat cel origina) , piston pt cilindrul respectiv.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 I se creste cilindreea?!??! Cum naiba? alezaj mai mare, ture mai multe, bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 kiturile aceste oare contin si jigloare mai mari pt carb? si si evacuare potrivita pt noua cilindree??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 kiturile aceste oare contin si jigloare mai mari pt carb? si si evacuare potrivita pt noua cilindree??? Din cate stiu eu de la scutere, nu e acelasi lucru un set de tuning cu un kit de tuning. Setul contine cilindru, chiulasa, piston, segmenti iar kit-ul de tuning include setul, dar se extinde la carburator, evacuare etc. Totusi, cred ca evacuarea de la RS face fata si la o cilindree de 150cc sau chiar 180cc (aici cred ca mai greu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Thanx guys! daca mai aveti si alte informatii...astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate