CrazYRaveN Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 De jawele astea stie cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Cateva poze si de la mine /index.php?...0&start=260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 mai jos aveti atasat filmare cu camera onboard (go pro hero) filmuletul are in jur de 500 mb i 50min http://s10.transfer.ro/storage/PICT0001-52e1b2e37.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) si cum suneai ca nu sunt comuniste...... uite-o paste domle o bijuterie de jawa,,am stat 2 ore langa ea sa vina propietaru,ca sa-i dau o bere pt cum arata apropo a fost odata a mea si bravo lor care mai au bijuterii din astea Editat August 18, 2009 de piffi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 nike au inceput sa faca motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 si cum suneai ca nu sunt comuniste...... uite-o paste domle o bijuterie de jawa,,am stat 2 ore langa ea sa vina propietaru,ca sa-i dau o bere pt cum arata apropo a fost odata a mea si bravo lor care mai au bijuterii din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Cateva si de la mine. Din cca. 1000 poze, juma' sunt junk... stiti voi de ce PS Il cunoaste cineva pe nenea cu Nikonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 dupa ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Cateva si de la mine.Din cca. 1000 poze, juma' sunt junk... stiti voi de ce PS Il cunoaste cineva pe nenea cu Nikonul? si daca te gandesti ca , pozele astea mai ales ultimele sunt facute acrobatic. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 mai jos aveti atasat filmare cu camera onboard (go pro hero) filmuletul are in jur de 500 mb i 50min http://s10.transfer.ro/storage/PICT0001-52e1b2e37.avi Bun filmuletul, apar si eu in cateva cadre Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Bun filmuletul, apar si eu in cateva cadre Sanatate! pai toata lumea apare ,asta era si idea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicotzo Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Daca din intamplare ati gasit prin iarba niste chei de masina cu o telecomanda maro, va rog sa-mi lasati un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 tipul cu R1, rosu, cu chelie si burta... /index.php?...t&id=515603l-am vazut cand s-a tavalit, a patit ceva? in poza asta pare cam trist... cu adevarat trist..tine la motocicleta mai mult decat la el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Daca din intamplare ati gasit prin iarba niste chei de masina cu o telecomanda maro, va rog sa-mi lasati un mesaj. Aloha.... Toata noaptea de sambata-duminica si Duminica dimineata am dat prin statie ca le-am gasit (nimeni nu a reactionat) ... trebuia sa vi sa intrebi la pupitru cu muzica, erau acolo ....!!! lasa-mi un numar de telefon pe privat, pana atunci incerc sa aflu pe unde mai sunt ..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 si daca te gandesti ca , pozele astea mai ales ultimele sunt facute acrobatic. smile.gif))) cu siguranta esti si tu printre ultimele daca stii, nu? pai toata lumea apare ,asta era si idea Bogdan, ai primit pozele pe mail? Daca din intamplare ati gasit prin iarba niste chei de masina cu o telecomanda maro, va rog sa-mi lasati un mesaj. Duminica dimineata au tot anuntat de niste chei de masina cu telecomanda pierdute... Ale tale or fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 cu siguranta esti si tu printre ultimele daca stii, nu? Bogdan, ai primit pozele pe mail? Duminica dimineata au tot anuntat de niste chei de masina cu telecomanda pierdute... Ale tale or fi? da merci,am uitat sa verific,ce fata aveam =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Cheile sunt la mine! astept un PM cu un numar de telefon sau...cum sa luam legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 cu siguranta esti si tu printre ultimele daca stii, nu? Din pacate pe mine nu mai prins in cadru...dar esti intr-un mare fel omule....bafta si sper sa ne intalnim la urmatoarele intruniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 unde sunt pozele? nu de alta dar nici o poza pe motor anu asta...panica mare =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 pun si eu cateva poze pentru ca am vazut ca intreba cineva de comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Cel mai tare fotograf de la intalnire... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 O intalnire la care merita sa vii mereu, eu unul am fost in mare voga "prieteni stiu de ce " Sper ca si la anul sa fie tot acolo,respect pentru cei care au pus umarul ca totul sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 ..mai poti ma papadie...?...) ... ai ramas fara cort..fara casca..fara voce..totusi ai supravietuit. !!..Te saluta Cristi si la anu' care vine tot acolo o sa fie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Cel mai tare fotograf de la intalnire... da poza cu "osu" poza cu "osu" unde e ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) Cel mai tare fotograf de la intalnire... omuletul asta era cherchelit bine sambata, abia lega 2 pasi in linie dreapta, sunt tare curios ce poze a facut poate spiritul artistic nu i-a fost afectat de gradele din sticla Editat August 24, 2009 de ariman11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate