cristi-mic Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Asta e povestea, sint prea multe poze ca sa le mai pun si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Felicitari!!!! Frumoasa excursie , frumoase peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Frumos, foarte frumos! Asa niste locuri faine asa aproape si probabil la bani rezonabili. Parca tot mai mult imi place estul Europei, Grecia, si toate alea pe unde a fost Yugoslavia. Bravo Cristi Mic, paote la stat ca la excursii esti mare. Felicitari tie si echipei! Zilele trecute, mi-au trecut prin fata ochilor poze din Grecia, Creta... asa am salivat... ca mi-am luat un Ouzo, sa-mi mai ud gatlejul. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate