ticolino Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Asa cum am facut si la voshod, am pierdut ceva timp ca sa redactez un document coerent si usor de citit cu manualul in lb romana + poze (pozele sunt luate din varianta germana si nu prea am putut sa traduc referintele). Manualul e subtire, doar 4.6megi, pdf, si l-am scris in format A4, doua coloane (2xA5). Are 30 de pagini A4, deci cam 60A5 dupa printare si taiere. L-am facut format mai mic ca sa poata fi carat mai bine Enjoy! Dnepr11_v10.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Nu mi-l deschide.Dar las' ca poate ne-ntalnim,daca mai bagi si tu motociclistii in seama si poate mi-l dai si mie.E manualul de pe siteul lui Demo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 Am incercat chiar acum, si mi-l deschide. Incearca cu acrobat 6.0, eu asta am. Manualul e fost scris de mine, litera cu litera, in word, dupa manualul scanat de la demostene, cu mici corecturi. Continutul e acelasi, dar e intr-un format mai usor de citit, si in plus are si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 frumos gest! apregiez gestu, dar se pare ca am aceasi problema ca si catalin. nu mi-l deschide, de fapt il deschide, dar e codificat, indrumama! te rog ca am mare nevoie de el. salut ica o data gestul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Mie imi merge cu Adobe Acrobat 7.0.5 . Acum am manualul, tot ce mai imi trebuie e materialul de munca . @ ticolino: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 ticolin-o, mrsi fain omule! i tare faiana multe chestii interesante. sa ne traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 eu o aveam in rusa multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyace Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Super tare.Si eu il aveam in rusa.Mie mi-l deschide cu Acrobat 5. Deci s-ar putea sa fie de la voi din calc. ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 ticolino sa traiesti nene ca ai avut rabdare si timp pt asta. multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 eu am reusit sa-l donwloadez cu OPERA(browser de internet) pt k cu Internet Explorer nu am reusit sa-l deschis ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 merge! sa traiesti mosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 La mine nu merge... Am Acrobat 6.0 si Mozilla Firefox. Help, please!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 l-ai salvat mai intai pe calculator? sau incerci sa il deschis cu mozilla? incearca si una si alta. sau ai mai putea sa incerci sa-ti instalezi ultimul acrobat reader. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 Am gasit si un manual de ural, in lb engleza. Cred ca e util si pt nipru, pt ca sunt oarecum asemanatoare. E downloadat de undeva, dar nu mai tin minte link-ul, asa ca il pun direct aici: Ural___2003_Retro_Owners_Manual.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 moamaaaaaaaaa, cata rabdare a avut omu asta! mersi, frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Din suflet ,MULTUMESC ! Toata stima pt.efortul si rabdarea ta! Propun din partea tuturor posesorilor de Nipru de pe forum,pt.Ticolino: Daca sinte-ti de acord,stabiliti o data.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 sa-l folositi cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatabobu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Propun din partea tuturor posesorilor de Nipru de pe forum,pt.Ticolino: ... ..... Uite, cu asta nu sunt de acord. Chiar daca nu-s posesor de nipru Ticolino, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 eu sunt de acord cu chiar azi de dimineata mi-a zis taica-miu sa fac rost de cuplurile de strangere ca sa imi stranga motorul ca s-a pus pe curs din toate incheieturile (e inca in rodaj si nu a fost strans a 2-a oara si nici nu a facut taica-miu motorul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geesus Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 eu am un nipru din '76. pe carte la model scrie decat "10". sunt diferente mari de modele? vreau sa stiu daca pot folosi manualul asta si pt ce am eu numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul19 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 FOARTE INTERESANT MANUALUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul19 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 FOARTE INTERESANT MANUALUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate