thorus_2003 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Salutare tuturor! Am de gand, maine dupa-amiaza (21.08.2009, orele 16-17) sa o intind catre Vama Veche, ca traseu de baza pe DN3 spre Constanta, pe ruta Bucuresti - Branesti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - Stefan cel Mare - Constanta - Mangalia - Vama Veche, viteza intre 70-100 km/h, ca nah, nu am racheta . Campare, pe plaja, la cort, pana duminica. Daca mai sunt motoristi cu chef de mare, plaja, poate ne punem de acord, sa plecam mai multi... ID mess: thorus_2003 Telefon: 0745908760. Asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Salutare tuturor!Am de gand, maine dupa-amiaza (21.08.2009, orele 16-17) sa o intind catre Vama Veche, ca traseu de baza pe DN3 spre Constanta, pe ruta Bucuresti - Branesti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - Stefan cel Mare - Constanta - Mangalia - Vama Veche, viteza intre 70-100 km/h, ca nah, nu am racheta . Campare, pe plaja, la cort, pana duminica. Daca mai sunt motoristi cu chef de mare, plaja, poate ne punem de acord, sa plecam mai multi... ID mess: thorus_2003 Telefon: 0745908760. Asfalt uscat tuturor ! maine cam la aceeasi ora plec si eu cu prietena spre c-ta dar ma opresc acolo si sambata o iau spre grecia, prin burgas; te sun maine si poate mergem impreuna pana in c-ta. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Salutare tuturor!Am de gand, maine dupa-amiaza (21.08.2009, orele 16-17) sa o intind catre Vama Veche, ca traseu de baza pe DN3 spre Constanta, pe ruta Bucuresti - Branesti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - Stefan cel Mare - Constanta - Mangalia - Vama Veche, viteza intre 70-100 km/h, ca nah, nu am racheta . Campare, pe plaja, la cort, pana duminica. Daca mai sunt motoristi cu chef de mare, plaja, poate ne punem de acord, sa plecam mai multi... ID mess: thorus_2003 Telefon: 0745908760. Asfalt uscat tuturor ! mosule noi plecam (vreo 3 motoare )pe la 6 ...6 jumate... (mai munceste lumea...) as vrea aceeasi ruta.. mai devreme nu pot....aceeasi viteza... ciopare..le....daca vrei .0767568534.tot vama.. tot cort.... daca nu ne vedem acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 daca vreti o schimbare de peisaj dupa cernavoda faceti dreapta, catre adamclisi-negru voda-mangalia. drumul e bun si foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 (editat) mosule noi plecam (vreo 3 motoare )pe la 6 ...6 jumate... (mai munceste lumea...) as vrea aceeasi ruta.. mai devreme nu pot....aceeasi viteza... ciopare..le....daca vrei .0767568534.tot vama.. tot cort.... daca nu ne vedem acolo.... pai si eu termin munca pe la 4, dar am zis ca poate e careva care merge mai repede...dar daca ma primiti si pe mine in grupul vostru, pot sa plec si mai tarziu, ca nu ma grabesc, si de ajuns, tot acolo ajungem ramane sa ne auzim pe la un telefon. Editat August 20, 2009 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 viteza intre 70-100 km/h, ca nah, nu am racheta . in ritmul asta faci vreo 5 ore... drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Locul si ora intalnirii ca vin si eu, dar sa nu fie dupa 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 eu propun ca ora de intalnire sa fie la 18.00, la benzinaria aceea de la intrarea pe DN3,,pe la capatul soselei pantelimon,sau ceva de genul asta. poate ajunge si testos pana la ora aia, sa plecam mai multi... stay tuned! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 M-ar tenta si pe mine niste hamsii diseara si sa am cu cine ciocni o bere. Scrieti un loc de referinta din vama unde va adunati cu motoarele, ca pe drum nu stiu cand/daca plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 eu in principiu imi pierd vremea cand merg in vama, pe la pirati, muzica e pentru sufletul meu si berea e mai tot timpul rece. dar ma pot si adapta, merg unde vrea mai toata lumea. o sa vadem la fata locului. in principiu, ai nr meu de tel, sau testosul.bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 eu propun ca ora de intalnire sa fie la 18.00, la benzinaria aceea de la intrarea pe DN3,,pe la capatul soselei pantelimon,sau ceva de genul asta. poate ajunge si testos pana la ora aia, sa plecam mai multi... stay tuned! care benzinarie, ca parca sunt mai multe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 care benzinarie, ca parca sunt mai multe acolo In principiu, prin zona asta : /index.php?...t&id=465346 Nici eu nu cunosc zona , dar ma descurc sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 In principiu, prin zona asta : /index.php?...t&id=465346Nici eu nu cunosc zona , dar ma descurc sa ajung... ok deci ne vedem la 6 in benzinaria petrom dupa cora pantelimon (intrarea dn3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 ok. pt detalii, ne auzim la un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate