radu_slim Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Ce vrea asta ma ? (:| multe, da nu mi ajung banii Vezi ce-nseană să ai piciorul în gips Âşi să stai bine, merci, acasă? Sfat: Rupe-ți un picior. te ai coordonat f bine... sfarsit de sezon, incepera scolii, bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 te ai coordonat f bine... sfarsit de sezon, incepera scolii, bv Mulțumesc. Am trecut în calendar ruperea piciorului, aÂşa, în fiecare an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu am dat de 2 ori si nu am luat cat am facut din cartea de B. Cand am facut din cartea de A am luat cu 18! eu zic ca conteaza! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 din cartea pt B am invatat si eu si am luat cu punctaj maxim ... diferenta nu prea vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate