FlorinSg Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 f super intrunirea, atat baieti de la heavy riders cat si de la seawolfs au avut o organizare super.... am sa pun cateva poze restu mai completati si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Daca are cineva poze cu o fata blondutza si cu un soricel in spate, va rog sa imi spuneti prin PM Pls!! Pozele mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Pozaru' la datorie! Per total a fost o intrunire de nota 10+ Felicitari HEAVY RIDERS, felicitari SEAWOLVES ! Cateva poze : Revin cu un link de Picasa... Desigur, pozele le veti putea gasi si pe http://www.motorul.ro Mesaj completat Am revenit Linkul Sunt 400 de poze dar inca sunt in curs de upload.... mai dureaza... Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 /index.php?...t&p=2076353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Multumiri inca odata organizatorilor pt. tot!!! Si acum pozeeeeeee : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Organizarea f buna, organizatorii f ok, concursuri f dragute, mancarea f buna, paduricea f draguta ...participantii O-RI-BILI. Vama Veche s-a mutat in padure la Paulesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) 1: NOI - 2 corturi, 3 motocilclete, 4 participanti; Maimun (XJ), URSU (ZX), Billy si Raluca (VZ) 2: Mini party, langa camspus (imaginile vorbesc de la sine); 3: vineri seara ... ca in vineri seara; 4: vineri seara 2 ... putin mai tarziu; 5: vineri seara 3 ... "Jean sufragerie: in actiune! ( ); 6: curatenia de inaintea Pastelui. - cam atat de la mine - p.s.Mai sunt si alte poze, dar am publicat rezumatul ... e mai palpitant. Editat August 30, 2009 de U R S U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 - cam atat de la mine - p.s.Mai sunt si alte poze, dar am publicat rezumatul ... e mai palpitant. Hai Ursule poti mai mult - ai facut 1000 de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 /index.php?...p;#entry2077374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Felicitari HEAVY RIDERS si nu in ultimul rand felicitari SEAWOLVES ,pentru prestatie ,v-ati depasit pe voi ,stabilind astfel un nou etalon ,pacat de cei care nu stiu sa aprecieze acest lucru ,care nu constientizeaza cata munca este in spatele "scenei" . RESPECT ! Iata cateva poze si filmulete de la mine : Echipa REBELS OF DANUBE : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 mor de oftica ca nu am reusit sa ajung. pozele vorbesc de la sine despre distractia din padurea Paulestilor. nu shtiu daca a fost vre-un concurs cu cel mai sexy participant in bustu gol dar ....Mendoda vad ca a fost la inaltime Bravo Heavy! URA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 POZE PAULESTI 2009 /index.php?...p;#entry2077868 Mesaj completat Hai Ursule poti mai mult - ai facut 1000 de poze. Dar tu ce ai facut Dane in afara de faptul ca ai baut tot timpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 O serie si de la mine. O intalnire reusita. Felicitari organizatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Cea mai frumoasa intrunire ever. Felicitari fratilor de la HR ca pe timp de criza au reusit asa ceva. Ne vedem la anu'. FILME CONCURSURI: Â Si mai urmeaza doua, dar vi le pun diseara odata cu pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn223 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) pare ca a fost mega distractie, cel putin din poze. Bravo voua! @sabyn23, ce nick naspa ai !) m-am uitat prima data la topic, la last post info mi s-a parut ca sunt eu. prima data am zis ca e o gresala; nu postasem acolo, cand sa ma uit, era altcineva Editat Septembrie 1, 2009 de sabyn223 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Daca mai are cineva filmulete cu mine sau poze il rog sa le puna aici...eu nu prea am apucat sa fac...ma intereseaza in special din timpul concursurilor si paradei...multumesc!!! P.S. Eu sunt omu' cu tricou portocaliu mandru de "Voscodu' " lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Cea mai frumoasa intrunire ever. Felicitari fratilor de la HR ca pe timp de criza au reusit asa ceva. Ne vedem la anu'. FILME CONCURSURI:  Si mai urmeaza doua, dar vi le pun diseara odata cu pozele. Dupa cum am promis iata si filmele de la "Stafeta de bere" si "Burn out": Iar o parte din poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawn92 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 multumim sabine si toate cele bune sa ne auzim cu bn multam fain pentru pozele facute !!! RESPECT SEAWOLVES !!! multumim pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 poze http://www.motorul.ro/heavy-riders-bike-fe...ze-si-impresii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Intrunirea de anul trecut mi-a placut foarte mult si abia asteptam sa merg si anul asta. Din pacate nu am reusit sa ajung din cauza une-i belele, pe care nu o doresc nimanui. Ma bucur ca si anul asta a fost o super intrunire, desi regret ca nu am ajuns. RESPECT HEAVY RIDERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 @PuncRo: foaaaaarte frumoase fotografiile tale! Felicitari! @FlorinSg: motociclista de pe ciopar ... m-a fascinat, am toata aprecierea pt ea! Tare gagica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) @PuncRo: foaaaaarte frumoase fotografiile tale! Felicitari! @FlorinSg: motociclista de pe ciopar ... m-a fascinat, am toata aprecierea pt ea! Tare gagica! Si tu erai fascinant vineri seara si mi-a placut engleza bulgarului care era cu tine si bineinteles bulgara care o vorbeai tu cu el. Editat Septembrie 2, 2009 de Celanimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 poze http://www.motorul.ro/heavy-riders-bike-fe...ze-si-impresii/ va rog sa nu mai comentati pe site daca nu cititi articolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ca sa nu se mai comtenteze pe sait strerge optiunea de add comment altfel mucles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 m-am c@c@t pe mine de ras la STAFETA DE BERE......nu pot sa imi inchipui cum de sunt 2 insi care chiar au reusit sa mearga drept...erau codati :P PS : eu unu sunt mandru de cazatura luata de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate