strutzu_man Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 super intrunire frate ! sa stiti ca daca nu ati putut dormi dimineata din cauza unui betiv care tura motorul fara toba, eu eram acela si nu imi cer scuze . sper sa nu o patesc si eu la randul meu. oricum a fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 super intrunire frate ! sa stiti ca daca nu ati putut dormi dimineata din cauza unui betiv care tura motorul fara toba, eu eram acela si nu imi cer scuze . sper sa nu o patesc si eu la randul meu. oricum a fost super cred ca esti tare mandru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Ma bucur ca am ajuns pentru prima data la Paulesti la Heavy Riders. M-am vazut cu prietenii mei din Seawolves, mi-am facut noi prieteni si m-am distrat de minune. Promit ca nu va voi rata de acum incolo. Nu merg la toate intrunirile ci la cele care consider ca sunt mai importante (cel putin de mine). Felicitari baietilor de la Heavy Riders pentru organizare si celor din Seawolves pentru ajutorul care vi l-au dat. MA DECLAR PE DEPLIN MULTUMIT DE ACEASTA INTRUNIRE! Sa o tineti tot asa si in anii urmatori si sa ne revedem sanatosi pe la alte intruniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 A fost nebunie, a fost frumos, speram ca la anul sa ne iasa si mai frumos. Poze dinainte, din timpul si de dupa Fest gasiti aici: Heavy Riders Bike Fest II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 @Celanimoto: Ce-mi plac comentariile tale !!! ... imi pare rau daca am vorbit inutil, dar eram putin obosit ca gustasem cateva beri si o tuica pe acolo, drept urmare, oboseala si-a spus cuvantul ! ... imi plaace poza ta de la avatar ... stia omu' cu vaca! @dumistef: trimite-mi pe privat adresa ta de mail ca am poze frumoase cu tine! ... Altfel ... nu prea te-ai odihnit la petrecere ... obosit la maxim te-am zarit! ... am poze de la gratar I, cu Mendosa ! @Mendosa: vreau si eu un tricou cu Seawolves - Mamaia 2009 ! ... le-am vazut prea tarziu si nu am mai avut suficienti bani pt a procura! ... e criiiiiiza! @Administratori: va tot trimit si eu niste rapoarte, dar vad ca nu prea tineti cont! ... Il voi ruga direct pe Dan sa ma ajute! ... Mersi oricum ... si pt "warn" ... ca imi dati din belsug, vb aceea! ... Sa fiti iubiti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) Ma bucur ca am ajuns pentru prima data la Paulesti la Heavy Riders. M-am vazut cu prietenii mei din Seawolves, mi-am facut noi prieteni si m-am distrat de minune. Promit ca nu va voi rata de acum incolo. Nu merg la toate intrunirile ci la cele care consider ca sunt mai importante (cel putin de mine). Felicitari baietilor de la Heavy Riders pentru organizare si celor din Seawolves pentru ajutorul care vi l-au dat. MA DECLAR PE DEPLIN MULTUMIT DE ACEASTA INTRUNIRE! Sa o tineti tot asa si in anii urmatori si sa ne revedem sanatosi pe la alte intruniri! mai mare betiv ca tine nu am vazut....si nici nu am sa mai vad BETOOOON intrunirea asta Editat Septembrie 3, 2009 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 @Celanimoto: Ce-mi plac comentariile tale !!! ... imi pare rau daca am vorbit inutil, dar eram putin obosit ca gustasem cateva beri si o tuica pe acolo, drept urmare, oboseala si-a spus cuvantul ! ... imi plaace poza ta de la avatar ... stia omu' cu vaca! @dumistef: trimite-mi pe privat adresa ta de mail ca am poze frumoase cu tine! ... Altfel ... nu prea te-ai odihnit la petrecere ... obosit la maxim te-am zarit! ... am poze de la gratar I, cu Mendosa ! @Mendosa: vreau si eu un tricou cu Seawolves - Mamaia 2009 ! ... le-am vazut prea tarziu si nu am mai avut suficienti bani pt a procura! ... e criiiiiiza! @Administratori: va tot trimit si eu niste rapoarte, dar vad ca nu prea tineti cont! ... Il voi ruga direct pe Dan sa ma ajute! ... Mersi oricum ... si pt "warn" ... ca imi dati din belsug, vb aceea! ... Sa fiti iubiti !!! trimite-mi pe privat marimea ta si ti-l aduc la Dacorum sau poate mergi la Iasi saptamana viitoare la intrunirea celor de la East Side Dogs. sau mai bine trimite-mi nr de tel si te sun. scuzee pt off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 inca vreo cateva poze... si mai urmeaza... Mesaj completat inca o serie de 10 Mesaj completat apoi inca 10... Mesaj completat inca 10... Mesaj completat inca o serie de 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 http://picasaweb.google.ro/mhotophoto/Heav...amp;feat=email# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawn92 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 s-a muncit ff mult la aceasta intrunire ca sa iasa pe placul tuturor si ne bucuram ca v-a placut v-a asteptam si la anu !!! RESPECT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 foarte faina intalnirea, intr-adevar. Ma face sa-mi para rau ca am lipsit la prima. O sa pun si eu poze imediat ce o sa am un pic de timp. Felicitari HeavyRiders si respect Seawolves! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 mai mare betiv ca tine nu am vazut....si nici nu am sa mai vad Eu cand zic ca beau, BEAU..si cand zic ca f*ck, ZIC ! Bai Metaxa e bine ca recunosti! Eu nu zic...doar BEAU si F*CK !!! Super tare intrunirea. Astept intrunirea de la CERNICA sa cu toti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 inca 10... Mesaj completat ... inca 10... Mesaj completat ... si inca 10.... Mesaj completat ... inca 10! Mesaj completat ...inca 10!! Mesaj completat 10 in plus... Mesaj completat penultimele 10... Mesaj completat ... si ultimele 8 imagini si gata! enjoy! PS: super organizarea, felicitari Heavy Bikers si Seawolves! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Hai ca am apucat sa descarc si eu pozele. Cu scuzele de rigoare (poze mai proaste ca in week-end-ul asta nu am facut niciodata) here they are: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Stiu ca par cam grabit dar anul viitor pe ce topic se anuntza sosirea festivalului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Poze: AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Ma uitam prin galeria foto realizata in perioada fest-lui Heavy Riders Bike Fest 2009, cred ca am fost desul de tranchilizat cat sa iau numa frame-uri cu sus-ul in jos si fara claritate. In schimb am reusit sa fac o singura poza buna pe care o postez aici, nu de alta, dar fata chiar formeaza o armonie deosebita cu acel ciuper, nuante, tinuta...etc ps: pe scurt m-am simtit bine! am eu vreme de poze alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 doar unul din efectele productiilor hollywoodiene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Ma uitam prin galeria foto realizata in perioada fest-lui Heavy Riders Bike Fest 2009, cred ca am fost desul de tranchilizat cat sa iau numa frame-uri cu sus-ul in jos si fara claritate. In schimb am reusit sa fac o singura poza buna pe care o postez aici, nu de alta, dar fata chiar formeaza o armonie deosebita cu acel ciuper, nuante, tinuta...etc ps: pe scurt m-am simtit bine! am eu vreme de poze alta data ma intreb, ca si la Bacau, oare cum se descurca 'cavalera' noastra cu tot vantul in ochisori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) mie imi zboara casca de nazy la 50 km/h , bine ca o tin doar in oras unde blocurile au grija sa nu o pierd asfalt uscat si neted ca sfarcurile Editat Octombrie 30, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate