Andi Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2005 Zephirul imi place si mie.Nu e "o nebuna" dar pe cine sa deranjeze asta? Am pus srad-ul ala pt. ca la vremea cind a aparut era mult mai sportiva decit ce se gasea pe piata.Si Busa a fost nebuna rau,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 nu ma deranjeaza nici pe mine Zefirul ideea e ca nu e o motocicleta nebuna si oricum am vazut mai putine motociclete nebune decat motociclete "civilizate" in topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 uite aici un YAMAHA FJ 1200cc fabricatie 83...in anul in caresa inceput fabricarea lui era un bolid pe 2 roti motorul este enorm de mare si lung...inca se mai gasesc prin anuite tari si sunt de colectie deja pe vremea aia era ca un busa .... dar de la yamaha are un prieten un FJ 1100 e enorm .... vorba ta si fuge`n draci .... are un cuplu` - moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 busa inca este nebuna daca iti iei un kit bun aratati-mi una mai tare decat asta a lui ghost: Performance, 0-300km/h 9.1 second Power, 499bhp on the back wheel click pt alte informatii despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 Despre asta din poza nu stiu nimic. Doar ce reiese de acolo,adica 400cmc,doi timpi,cinci cilindri. Stie cineva mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Si eu sunt curios..5 cilindri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Suzuki B-king. Motor de busa cu supercharger 1300cmc - 240 cai putere . E nebuna? Si arata si super! pt o naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Eu zic ca Honda Viper as zice eu ca e nebuna:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Despre asta din poza nu stiu nimic. Doar ce reiese de acolo,adica 400cmc,doi timpi,cinci cilindri. Stie cineva mai mult? A existat un prototip cu 5 cilindri avand la baza varianta H1 manufacturat de englezul Allen Millyard - un supermeserias si pasionat al bricolarilor. Acesta a mai realizat o serie de "interventii" la motoarele de serie producand diferiti "monstri mecanici" printre care un Kawasaki V12 de 2.300 cmc derivat din juxtapunerea a doua propulsoare Z 1300. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Un motor super monstru este produs de Daimler-Chrisler cu motor V10 de 8000cm2 si care se vinde la un sfert de milion. O sa gasesc o poza si o pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 O raritate pe doua roti este Suzuki cu motor Wenkel, rotativ. Un motor fara pistoane ci un triunghi care se invirteste intr-o camera ovala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Am gasit si poza pt Tomahawk. 8300 cm3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Inca o motocicleta foarte diferita din punct de vedere al constructiei. Ariel cu 4 cilindri in patrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate