puya123123 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 poate sa imi aduca cineva o cheie inelara de 24,sambata la meeting?sau oriunde vin eu sa o iau,trebuie sa-mi strang lantu si nu gasesc la nimeni inelara de 24...va rog mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 daca piulita de la axul rotii din spate de la nipru este de 24 (chiar acum nu imi aduc aminte decat e), atunci am eu inelara de 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 mie imi trebuie pt ax spate la aprilia rs...sper sa fie 24 ce ai tu..cum putem face sa ne intalnim,sau poti sa o aduci la meeting?.astept un pm te rog..merci mult raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 gasesti la orice vulcanizare pe o cruce din aia de desfacut roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 gasesti la orice vulcanizare pe o cruce din aia de desfacut roti bah, imi strici ploile PS da chiar e de 24 pe cheile alea in cruce? (lasam la o parte ca alea sunt tubulare, nu inelare, de care vrea omu') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 La camoane poate!!!! ca turisme nici i sansa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 orice vulcanizare care se respecta are si op cruce mare cu capete pt piulite mari chiar si la vulcanizarile de 2 lei mai gasesti - ex aia de pe ciurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate