blackwoo Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 de unde stii ca o sa ploua? te dor genunchii? oooh,a reaparut prietenul meu vechi,cobo!welcome back! sa ti dau un pont:ia cu tine si jet ski ul la cursa de la cislau ca ai mari sanse sa l folosesti fie in cursa fie la recuperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Foarte tare !! Alin adica eu am sa fiu prezent! Mesaj completat Aici este reportajul de la Transcarpatic rally-raid http://www2.tvr.ro/webcast/WebPlayer2.php?...e=TransCarpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 o parte din echipa extremadventure la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 de unde stii ca o sa ploua? te dor genunchii? nu genunchi, ci crapatura din ceafa!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) S-a schimbat numarul de fax. Pentru fisele de inscriere va rog folositi acest numar : 0238/717.462 . Va multumesc pentru intelegere Editat Octombrie 6, 2009 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ECHIPA HUSABERG RACING VA FI PREZENTA PS DRUJBISTULE TE ASTEPT PT REVANSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 Echipa celor trei Blackwoo va fi prezenta!!!!!!! Aviz prietenilor dar mai ales dusmanilor..... V am rugat sa le mai dati baietilor din Extreme Adventure Buzau cateva sugestii sau doleante vis a vis de partea fun a cursei dar vad ca ati preferat sa le dati celor de la xm raid si dupa ce am citit cu atentie tot ce ati scris pro sau contra am decis ca e cazul sa mai scriu ceva constructiv la topicul pe care l a deschis Stilgar si care cred ca E BINEVENIT SI CONSTRUCTIV PENTRU CEI CARE ORGANIZEAZA CURSE sau festivaluri sau competitii sau cum vreti voi sa le numiti. Acesta este si motivul pentru care am decis sa ma implic si eu in organizare dar din spatele calculatorului pentru ca cred cu tarie ca si acest mod de implicare poate fi foarte util . Si acum despre etapa extrema a aventurii buzoiene: 1.Garantez ca nu ploua.(responsabil EU ) 2.Garantez ca daca ploua traseele pot fi terminate(Misu Ionitescu,Teodaniel,Braccio,Alecu,Dan,Fane ,Danezu,Maximus la atv,). 3.Garantez ca nu se schimba ora de start sau locul startului.(Extrem adventure Buzau) 4.Garantez ca nu o sa va rupeti motoarele la prolog pentru ca nu exista un prolog(Martin Freindanmetz) 5.Garantez ca nu veti fi opriti din cursa dupa o jumatate de ora(Cineva......) 6.Garantez ca nu se va schimba regulamentul pe parcurs(FRM+Floyota) 7.Garantez ca veti manca purcelusi si alte alea(Raspunde Cazma-Tess) 8.Garantez ca va fi o competitie sportiva dupa un regulament clar(Raspunde Floyota) 9 Dar si un festival pentru Hobbysti sau pentru cei care vin sa mai uite de criza(Raspund in fata mea:Cazma.Gabi,Traian,Make si Valuta,DINU,) Continuarea maine ca vreau sa dorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Echipa celor trei Blackwoo va fi prezenta!!!!!!!Aviz prietenilor dar mai ales dusmanilor..... V am rugat sa le mai dati baietilor din Extreme Adventure Buzau cateva sugestii sau doleante vis a vis de partea fun a cursei dar vad ca ati preferat sa le dati celor de la xm raid si dupa ce am citit cu atentie tot ce ati scris pro sau contra am decis ca e cazul sa mai scriu ceva constructiv la topicul pe care l a deschis Stilgar si care cred ca E BINEVENIT SI CONSTRUCTIV PENTRU CEI CARE ORGANIZEAZA CURSE sau festivaluri sau competitii sau cum vreti voi sa le numiti. Acesta este si motivul pentru care am decis sa ma implic si eu in organizare dar din spatele calculatorului pentru ca cred cu tarie ca si acest mod de implicare poate fi foarte util . Si acum despre etapa extrema a aventurii buzoiene: 1.Garantez ca nu ploua.(responsabil EU ) 2.Garantez ca daca ploua traseele pot fi terminate(Misu Ionitescu,Teodaniel,Braccio,Alecu,Dan,Fane ,Danezu,Maximus la atv,). 3.Garantez ca nu se schimba ora de start sau locul startului.(Extrem adventure Buzau) 4.Garantez ca nu o sa va rupeti motoarele la prolog pentru ca nu exista un prolog(Martin Freindanmetz) 5.Garantez ca nu veti fi opriti din cursa dupa o jumatate de ora(Cineva......) 6.Garantez ca nu se va schimba regulamentul pe parcurs(FRM+Floyota) 7.Garantez ca veti manca purcelusi si alte alea(Raspunde Cazma-Tess) 8.Garantez ca va fi o competitie sportiva dupa un regulament clar(Raspunde Floyota) 9 Dar si un festival pentru Hobbysti sau pentru cei care vin sa mai uite de criza(Raspund in fata mea:Cazma.Gabi,Traian,Make si Valuta,DINU,) Continuarea maine ca vreau sa dorm Blackwoo stie ce zice Editat Octombrie 6, 2009 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Cine este Maximus la ATV ??? Mesaj completat Aaa prietenul meu Marius! De abia astept sa ne vedem cu totii vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ECHIPA HUSABERG RACING VA FI PREZENTA PS DRUJBISTULE TE ASTEPT PT REVANSA oh bayby ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Bai Teo nu ai somn? Aici e Alin daca ai observat.Eu nu am somn ca ma cert cu prietemii mei enduristii si automobilistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 ECHIPA HUSABERG RACING VA FI PREZENTA PS DRUJBISTULE TE ASTEPT PT REVANSA ooooo dusmaneee mai traiesti ? abia astept sa ma razboiesc cu tine sper sa ploaie cu galeata sa vad sobele cum fierb pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 ooooo dusmaneee mai traiesti ?abia astept sa ma razboiesc cu tine sper sa ploaie cu galeata sa vad sobele cum fierb pe traseu VOI FI CU OCHI PE TINE CA BE BUTELIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 CEVA POZE CU LOCATIA SI PRIMA URCARE UNDE ESTE STARTUL LA TOATE CLASELE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 CEVA POZE CU LOCATIA SI PRIMA URCARE UNDE ESTE STARTUL LA TOATE CLASELE. aha ... s-a pus cortul ala jmeker. o sa iasa nunta ca lumea sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) aha ... s-a pus cortul ala jmeker. o sa iasa nunta ca lumea sambata seara vine si dementor ktm miine.o sa vedeti un nivel european la aceasta etapa o sa afisam pe forum si fondul de premiere nu stiu exact.membri clubului mai instariti au strins un fond de premiere la sedinta din seara asta toti au firme si vor sa stimuleze spotivi .asa ca premi sint purcelusi sint masa festiva este traseele sint gata mai lipsesc spotivi si nu numai ei pentru incepatori(chiar incepatori mai nesportivi)avem clasa C asa ca va asteptam! Editat Octombrie 7, 2009 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 aha ... s-a pus cortul ala jmeker. o sa iasa nunta ca lumea sambata seara O sa iasa mai tare ca o nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 VOI FI CU OCHI PE TINE CA BE BUTELIE butelie de vin ? cu prietenul Ionut ne-am inscris deja la un vin bun poate accepti si tu invitatia noastra si bei cu noi sa ne inpacam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 cu prietenul Ionut ne-am inscris deja la un vin bun seful galbenilor e cu spirtoasele, ai uitat? AM VORBIT CU MAKE (presedintele Make Racing) - o sa fie in tabara doctor de medicina sportiva pentru cei care nu au vizita medicala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 seful galbenilor e cu spirtoasele, ai uitat? chiar asa tare nu vreau sa ma impac cu el , doar putin la un pahar de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 din pacate Mache nu mai poate sa participe. Nu-i mai ajunge Buzaul asa ca s-a dus sa ocupe Moldova http://www.hotnews.ro/stiri-esential-62568...nte-moldova.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Membrii clubului si-au unit fortele si s-au transformat pe langa organizatori si in sponsori pentru a-i rasplati pe cei mai buni cu premii totale in valoare de 11100 RON (111000000 Lei vechi). Multumim pentru efortul financiar si sprijinul acordat urmatorilor : Dan Tatoiu (Dementor KTM) un vechi prieten de-al nostru - 5000 RON, Autorolla - 1500 RON, Traian + Gabi (BMB Construct) - 1000 RON, Florin Radu - 1000 RON, Marian Lupu (Make Racing prin AutoMax) - 600 RON, Dragos Constantinescu (Constant Compex) - 500 RON, Luci Bacanu (Autorom Service) - 500 RON, Stefan Dobrescu (Instal Term) - 500 RON, Bogdan Manescu (Constam) - 500 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 la poiana pinului se poate ajunge de la buzau catre vernesti(drumul spre brasov pe siriu sau intorsura buzaului) la iesire din vernesti se face stinga cum vi dinspre buzau la calea ferata catre manastirea ciolanu sau spre tisau.cind se vine dispre brasov catre buzau pe siriu prin nehoiu la magura se face dreapta catre manastirea ciolanu se trece de ea maxim 5 km si se ajunge la poiana pinului.un reper inportant este manastirea ciolanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Membrii clubului si-au unit fortele si s-au transformat pe langa organizatori si in sponsori pentru a-i rasplati pe cei mai buni cu premii totale in valoare de 11100 RON (111000000 Lei vechi). Multumim pentru efortul financiar si sprijinul acordat urmatorilor : Dan Tatoiu (Dementor KTM) un vechi prieten de-al nostru - 5000 RON, Autorolla - 1500 RON, Traian + Gabi (BMB Construct) - 1000 RON, Florin Radu - 1000 RON, Marian Lupu (Make Racing prin AutoMax) - 600 RON, Dragos Constantinescu (Constant Compex) - 500 RON, Luci Bacanu (Autorom Service) - 500 RON, Stefan Dobrescu (Instal Term) - 500 RON, Bogdan Manescu (Constam) - 500 RON. Ai uitat sa-l enumeri pe acel membru care a promis solemn la sedinta, o prima speciala de start , s-au sa sucit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Observ ca familia Bacanu este mereu printre sponsori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate