Paw waw (talpa iute) Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Neata, din cauza accidentului capritza mea nu poate fii utilizata, iar eu vreau din tot sufletul sa ajung la miting cine ma coate lua ca pasager....raman dator vandut celui care poate sa ma ajute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Am si eu aceiasi problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Neata, din cauza accidentului capritza mea nu poate fii utilizata, iar eu vreau din tot sufletul sa ajung la miting cine ma coate lua ca pasager....raman dator vandut celui care poate sa ma ajute.... Te iau eu, dar vii la Arc tu singurel. Eu am ceva treaba dimineata. De acolo, ai loc in spatele meu. Urmatorul care are loc, il ia pe urmatorul la rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 Mersi mult de tot Thomas foi fii acolo cu cascuta de gat, insfarsit aud azi o veste buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Am si eu un loc in spinare. Vin dinspre Pantelimon/Baicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 Daca se poate si mai vem locuri, vrea si Dani (prietena mea) sa mearga si ea isi doreste...de cand a auzit de actiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 aaaaa...mai puteti ajuta inca unul(pe mine) cu un loc??? plssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Veniti oameni buni la arc... nu se poate sa nu gasiti loc! S-ar putea si eu sa am loc... vedem pana atunci ( acum nu stiu sigur) Uite, cand am fost la Paltinu, duminica trecuta, sora lu' Booboo ar fi vrut sa mearga dar n-avea nimic stabilit... din 16 - 17 motoare cate au fost, am gasit unul care sa aiba loc liber si sa si vrea cu greu, dar am reusit... Dar din 100-200 motoare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Sa moara Bibanu' vin si eu!!!!!!!!!! imi pun gumele d cross in cui si vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate