hoflix Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 a zis cineva foci?? hop si eu! ceva poze (la subiect) din ultimul weekend.... nu, nu-s moarte, stau la soare, si le doare in ..spate pescarus gaina australiana: buburuza (asta pare nemteasca) doggie 1 doggie 2 3 4 asta era obraznic tare, imi lua mancarea din mana: =================== ok, bye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandel Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Anul trecut in Dobrogea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Poza ii facuta , acum cateva zile la Snagov.Drumul, ii accesibil pentru orice soi de motor, chiar si cel ce trece printr-un soi de padurice, asa ca v-il recomand cu calcdura.Dat fiind ca este foarte aproape de Bucuresti, pentru un dram de liniste ,chiar se merita. V-am tzucat si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 iata niste poze din insulele Paracas, Peru. In plus un film cu un crab din Costa-Rica. Crabii din zona aceea obisnuiesc sa isi aleaga o cochilie de melc si sa o care in spate pentru protectie. Ca sa vezi la ce s-a gandit crabu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 De ursi polari nu promit nimic, insa s-ar putea sa rezolv de niste pinguini ...si n-am glumit, stie careva ce peste e ala?! Parrot fish. Esti si pescar mesere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Parrot fish. Esti si pescar mesere? Doar ocazional pescar, sau mai degraba "accidental". Un pescar respectabil trebuia sa stie cum ii zice dintosului ala, nu? Multumesc ca m-ai luminat! Ah, mi-am amintit ca tu chiar pescuiesti, sau "vanezi", nu stiu ce termen e mai potrivit pentru bestiile alea. Nu mai gasesc topicul cu pozele tale cu rechini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Dupa ce m-am oprit 5 minute sa fac cateva poze pe drum, nu am mai scapat de libelula asta (sau ce o fi) ma tinea de brat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 strutul si pitonul sunt din Bnidorm, Spania caii de la Milano, pescarusul din Venetia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) randunele s-un pescarus Mesaj completat pescarusi pe Rhine si paun pe insula Lokrum Croatia Mesaj completat randunele in fagaras s-un pescarus in canadaMesaj completat pescarusi pe Rhine si paun pe insula Lokrum Croatia Mesaj completat randunele in fagaras s-un pescarus in canada pescarusi pe Rhine si paun pe insula Lokrum Croatia Editat Mai 26, 2010 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 Din gradina adunate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Din cea mai recenta calatorie cateva flori printre motoare...sau motoare printre flori?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 cateva exponate: -fluturas-Sibiu -Iepurila-Grecia -Cap de mort - Balea Lac -gandacel-Voina -meduza Grecia (am aflat ulterior ca era veninoasa, dupa ce mi s-a umflat mana ) -paianjen - Sercaia -melc oarecare - Jurilovca -cutz obosit-nu mai stiu unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 (editat) say hello to my little friend: pe fraierul asta l-am ajutat sa treaca soseaua in turcia. pana am intors motoreta si am ajuns inapoi la el se miscase deja vreo 20 cm ) cum m-a vazut aproape s-a grabit spre mine, s-a apucat cu gherutele de husa aparatului foto si s-a urcat imediat pe geaca sus pe umar. am mers cu el in niste tufisuri mai departe de drum si l-am pus usurel intr-o tufa. atunci deja n-am mai fost prieteni, se facuse smecher si sasaia cu tupeu Editat Octombrie 10, 2010 de Thorald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 (editat) asa...uitasem de topicul asta.Deci - Allien vs. Predator la Pamukale..de fapt invers: - calut beat in Olanda: - monstrul din St. Raphael: - de sub apa, Callela de Palafrugel : - prosop de plaja,tot acolo: - Hitchcock, Barcelona: Editat Octombrie 10, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 ha,cat de tare gata,s-a inchis topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 Dap,si marmota invelea topicul in staniol! Sarpe recunoscator: -1 mai 2010,Cetatea Histria, pe malul apei trandavea un sarpe, noi vreo 10 oameni,ii facem poze,si il lsam sa plece in lumea lui... admiram peisajul,trece 1 minut - sarpele se intoarce, de data asta cu un pestisor in gura,Dilema, tacere, intrebare: - oare pt noi l-a adus?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 1 mai 2010 zici?! Nu de alta, dar aparatul foto zice 26.08.2010! Iar localitatii parca ii spunea 2 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 da,si nici nu a ajuns pe mobra pana acolo,ci a urcat-o in camion,iar de intors s-au intors cu trenul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 1 mai 2010 zici?! Nu de alta, dar aparatul foto zice 26.08.2010! Iar localitatii parca ii spunea 2 Mai Bun spirit de opservatie, defapt nici eu nici aparatul nu am spus adevarul, era 2 mai, ne intorceam de la mare,unde am ajuns pe 25. 08. 2010 (1 mai). Scuze dar mereu uit sa reglez data la aparat @ raducu: Gresesti, dupa lupte seculare cu 'lupii de mare', date in 25 -08, am reusit sa cucerim cetatea in 26-08, si m-am intors cu 'nasul', nu cu trenul Poze de pe drum si vestitul restaurant "doi iepurasi"(parca,sper sa nu mai fac gafe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Cosmin mi-a explicat in sfarsit care e treaba cu ABS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 (editat) Bun spirit de opservatie, defapt nici eu nici aparatul nu am spus adevarul, era 2 mai, ne intorceam de la mare,unde am ajuns pe 25. 08. 2010 (1 mai). Scuze dar mereu uit sa reglez data la aparat @ raducu: Gresesti, dupa lupte seculare cu 'lupii de mare', date in 25 -08, am reusit sa cucerim cetatea in 26-08, si m-am intors cu 'nasul', nu cu trenul Poze de pe drum si vestitul restaurant "doi iepurasi"(parca,sper sa nu mai fac gafe) Sincer, eu nu am auzit de aparate care sa se decaleze cu data spre inainte De din alea care raman inapoi in timp am mai auzit, dar tu sa fi pe 1.05 si el sa iti afiseze vreo 3 luni si ceva in avans, nu am mai intalnit. O avea si aparatul spirit de oBservatie Editat Octombrie 10, 2010 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 nu-ti poti pune tu data la aparat? cum dreaq? ma rog...ce importanta are aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 De pe Dunare din vara si un pic de inundatie: o treime din stalp sub apa,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Terra Nova-Bretania Editat Octombrie 11, 2010 de laura_tazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate