Sari la conținut

mandel

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mandel

  1. Cine imi poate recomanda un mecanic care se pricepe la F650 GS? Incerc sa evit Bavaria din motivele bine cunoscute. Va multumesc.
  2. Da, se aude cum amorseaza. In plus, am scos bujia, am dat de la buton si scuipa benzina prin orificiul in care e bujia. Asta cu becul s-a intamplat la sfarsit, cand n-a mai pornit, dar pe autostrada a mers in continuare, doar ca s-a comportat de parca as fi bagat intr-o viteza inferioara. La viteza aia e destul de neplacut, ma mir cum de nu m-am varsat.
  3. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Iata pe scurt ce s-a intamplat: mergeam pe autostrada, in jur de 140km/h si de vreo doua ori mi-a facut un soi de frana de motor, nu foarte violenta dar destul de neplacuta. Am trecut cu vederea, dar dupa inca vreo 100km mi-a facut aceeasi figura cand coboram niste serpentine, de data asta s-a aprins si becul de ulei. Am tras pe dreapta. N-a mai vrut sa porneasca. Ulei aveam, am scos bujia, parea ok, dadea scanteie, scuipa si benzina. Am mai umblat si pe la bornele de la baterie, am facut si un reset de computer. Nimic. Motorul invarte dar nu porneste. Am incercat chiar s-o pornesc din mers, la vale. Nici asa nu a vrut. Poate fi sensorul de ulei? Daca pun testerul GS-911 am vreo sansa sa aflu care e buba? Multumesc anticipat!
  4. Nu prea aveam cum, ca tocmai ce incetinisem f. tare sa ies de pe autostrada. Cred ca eram chiar subturat pe portiunea aia. Mesaj completat Am observat la inceputul sezonului cateva moatze desfacute, dar am zis ca nu e dracul asa negru. O sa dau carenele jos sa arunc un ochi. Aveti idee cat costa un cablu la Bavaria? Mesaj completat Nu m-am grabit sa-i tai aprinderea pt. tocmai trecusem de un tir si nu prea-mi venea sa ma las in voia inertiei. Imediat ce-am iesit pe banda de urgenta am oprit-o de la buton.
  5. Cred ca motocicleta mea e posedata. Pe scurt iata ce mi s-a intamplat: Ma pregateam sa ies de pe autostrada la Fetesti, am redus viteza, mi-am dat seama ca nu e iesirea care trebuie, am accelerat f. putin si atunci am simtit cum motocicleta se accelereaza singura! Am apasat ambreiajul, cred ca am apucat sa schimb si cateva trepte inferioare, am tras pe dreapta si luat contactul. Am observat ca maneta de acceleratie nu revenea. Am slabit contragreutatea de la ghidon, am tras de cateva ori de acceleratie si totul a fost ok. Am abandonat ideea de a ma intoarce pe drumul vechi, gandul ca s-ar putea sa mai patesc asta pe o sosea circulata, eventual intr-o curba m-a facut sa aleg autostrada. Supriza am avut-o acasa cand m-am uitat la inregistrarile facute de camera de pe ghidon. Se pare ca acceleratia nu ramasese blocata, ci se autoaccelera in reprize, fapt pe care eu nu l-am sesizat pe loc, probabil datorita morcovului. Singurul eveniment notabil dinainte de tarasenia asta a fost faptul ca am alimentat la un Petrom obscur in Cernavoda, vanzatorul a indesat benzina pana la refuz si eu n-am mai verificat daca a inchis busonul cum trebuie. Dupa cateva sute de metri m-a avertizat colegul de pe motocicleta din spate ca pierd benzina. L-am inchis bine si cam asta a fost. Nu cred ca are vreo legatura... Vi s-a intamplat vreodata asa ceva? Ma duc sa-i fac o sfestanie? Atasez filmuletul cu pricina. Numa' bine!
  6. Am trecut si eu prin zona dupa accident. Am inteles ca ala cu Toyota facea slalom printre masini, a pierdut controlul, s-a rotit in mijlocul strazii, a lovit vreo 4 masini din parcare si asa a ajuns si scuterul sub el.
  7. La un gratar... Si cum ma plictiseam p-acolo, am zis hai sa ne plimbam cu magarushu. Ceasu' rau, pisica 13. Cred ca o sa mai vin p-acolo, dar fara pasager. In fine, bine ca nu a fost soatza pe locul din spate ca nu mai mancam ciorba juma' de an.
  8. A tras "hais" Camera nu patea nimic daca picam pe dreapta, ca era prinsa de oglinda, si ghidonul se infigea primul in pamant. A fost cazatura de prost, n-am avut nicio reactie, pur si simplu ne-am trezit la iarba verde... Mai nasol e ca am belit radiatorul. Asta e, cand in loc sa-ti vezi de gratar te mananca-n manushi...
  9. Completez reviewul la Gopro Hero Wide. Este shock proof
  10. Am si eu Gopro Hero Wide de vreo 2 saptamani, iata observatiile mele: - filmeaza decent in lumina naturala, dar cand este innorat sau pe inserat mai bine o inchizi - daca este montata pe o suprafata care vibreaza, marginile imaginii apar in "valuri" - ce este cel mai deranjant, este ca nu are niciun led de stare in partea din spate. Asa ca nu stii daca e oprita sau daca filmeaza decat uitandu-te in partea din fata, unde se afla led-ul, displayul si obiectivul (destul de dificil in mers) - actionarea butonului de start cu manusile in maini, a functionat in 80% din cazuri - sunet acceptabil - cu acumulatorii veniti cu ea (Vivanco 800mAh) incarcati in incarcatorul Vivanco (10h), filmeaza max. 45 min - cu acumulatorii Vivanco de 800mAh incarcati intr-un incarcator rapid (2h), filmeaza max. 5 min - cu acumulatori Sanyo Eneloop de 800mAh incarcati 8h in incarcator Sanyo normal (am inteles ca incarcatoarele QuickCharger nu dau acelasi randament), filmeaza mai mult de 1h:15min. Sanyo Eneloop se gasesc la Media Galaxy (incarcator overnight+4 acumulatori aprox. 60RON) Merita banii? Tinand cont de faptul ca filmeaza wide, ca e shock si water proof, ca gasesti o gramada de accesorii de fixare pt ea, eu zic ca e ok. Si atat. Asta am filmat cu ea sambata trecuta, fisierele originale se vad mai bine, dar nu extraordinar.
  11. Motociclistul e ok, are genunchiul putin belit. Moshul cu Dacia a incercat sa-l scoata vinovat, dar nu i-a mers. I se va intocmi dosar penal pt. vatamare corporala.
  12. Stiti cumva ce part number este mufa care se infige in becul H4 (far) ? De asemenea as vrea sa stiu ce PN este si mufa cu cablurile pt far (vine infipta in cea mentionata anterior). Am avut niste probleme electrice si cele doua s-au cam topit si "unificat". Cele din catalog nu prea seamana cu ce e instalat pe motocicleta. Poza nu e facuta din unghiul cel mai fericit, dar e singura. Multzam fain.
  13. Aveti careva sistemul de alarma original BMW? Ce stie sa faca in afara de bip-bip? Seaca bateria? Se declanseaza ca prostul? Multzam
  14. Eu am luat anul trecut un filtru Mann de la unul din magazinele de piese auto de pt. Bd. Basarabia (vis-a-vis de stadionul 23 august). Poti incerca la orice magazin care vinde filtre Mann.
  15. Pozele sunt facute in Kaub si imprejurimi, corect?
  16. Problema cu opritul motorului in mers am avut-o si eu. De cand am curatat sonda lambda nu s-a mai intamplat.
  17. Sa ne zici si noua cat a costat si daca se observa vreo diferenta. Multzam
  18. La mine intra 12 litri de benzina atunci cand se aprinde becul rosu. Nu e cam putin?
  19. Si mie mi se intampla asta, dar dupa curatarea sondei lambda n-am mai patit... ptiu ptiu ptiu... scuip in san ca tare nasol mai era...
  20. Atunci cand opresc de la buton, se aude un "clanc". La voi la fel? De asemenea la schimbarea vitezelor. E normal? Multumesc
  21. Salut Am un 650 GS din 2000 si as vrea sa-i schimb kit-ul de lant. Ce recomandati? O-Ring sau X-Ring? DID, RK, Regina sau Tsubaki? Aveti idee de cine sunt facute cele OEM? Multzam
×
×
  • Creează nouă...