ggobi Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Monstrul din Valea Rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoo_in Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 sunt frumusel ... la la la la - iepuras din zona buzau-nehoiu - sunt frumoasa ... la la la la - iepuroaica din strainatate... - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 Un caine liber+vaca nebuna-Vatra-Dornei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Nu-i catel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Septembrie 27, 2009 Autor Share Postat Septembrie 27, 2009 Nu-i catel Marele lup alb???!!! Te rog,cateva detalii la poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Marele lup alb???!!! Te rog,cateva detalii la poza Da, intr-adevar, ala-i! E MARE si super frumos! Poza-i facuta de mine recent, in British Columbia, Canada. Prin partile noastre nu "cresc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Septembrie 29, 2009 Autor Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Da, intr-adevar, ala-i! E MARE si super frumos! Poza-i facuta de mine recent, in British Columbia, Canada. Prin partile noastre nu "cresc" Multumesc pt lamuriri,am banuit ca nu este autohton,la noi au ramas doar legende despre acest lup,oricum este superb,cum sta el atat de 'brav',aparandu-si padurea Mesaj completat Un puiutz,de nu stiu ce pasare,cu care m-am trezit in cort,la Herculane,nu am reusit in doua ore sa-l fac sa taca,l-am dus in padure de unde l-a luat familia lui... (adica vreo 5 pasarele,i-au crosetat drumul,mai pe sus mai pe jos,pana la ciubul lui) Editat Septembrie 29, 2009 de laura_tazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) ceva specie uriasa de tantar portret calugarita de Cisnadioara Editat Octombrie 1, 2009 de LycanC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strecuratorul Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 la bradet Mesaj completat tot la bradet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 ia zi Laura, asta se incadreazala "flora" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Future kamikaze-calarasi,azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Ma bucur ca ai deschis acest topic ! BRAVO ! Am gasit ceva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Cred ca se incadreaza la "fauna" locala, Cluj Napoca 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 Frumoase si interesante poze,au aparut aici Se pare ca chiar este mare gradina Domnului! Pun si eu cateva "specii" de ciuperci: 1-ciuperca de sol 2-ciuperca de picior 3-ciuperca de copac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Lebada "gratioasa" Mesaj completat Iepuras Mesaj completat Schelet - Transalpina; Furnicutze; Calutz in vacantza;Emo -dog; Arici; Mesaj completat bujor de munte -curmatura oltetului; vacutza camuflata;brandusa de toamna;transhumanta; Mesaj completat Spitz japonez;Iarna in Bucegi;Crab-insula Thassos;catel rusinat ;porumbel "nerusinat";Pescarus ganditor; Lebede si alte pasari la cersit -Geneva Mesaj completat Insula Capri-vegetatie mediteraneana+Garfield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) cateva si de la mine: pe langa Lacu Rosu: pe Transfagarasan paznic la Suza Editat Octombrie 29, 2009 de one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Prin padure Mesaj completat Nu am , nici aparat , nici calitati de fotograf . Asa ca , nu dati cu paru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Kyoto, Japonia : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 pe dealurile patriei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 la mare 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) Cateva imagini si de la mine cu animalute salbatice si salbaticiuni de curte... , precum si alte flore... uliu pe cheia , Ratuste la lacu rosu Scooby si Mao cand erau mici... , ...si cand sunt mari , si ceva fructe deprin vrancea (Paunesti) , Editat Octombrie 31, 2009 de blackcelnegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) apros: camarade, nu-ti merge link-u' ala cu costumu' uite un fluturas (era mai frumos pe o bara cu rulmenti ), cu totii stiti locatia Editat Noiembrie 6, 2009 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Kyoto, Japonia : Draga swartelf, Nu am putut sa nu remarc pozele tale de la Kyoto. Spune-mi te rog, cand ai ajuns tu acolo cu motocicleta si dovedeste-mi copyright-ul pentru aceste poze. Nu de alta dar eu le am pe hard de cel putin jumatate de an downloadate de pe internet, deci nu cred ca fie facute de tine. Plus ca nu cred sa fi inteles ideea topicului, anume sa pui poze cu flora sau fauna de pe unde ai fost cu moto, nu o flora si o fauna care iti place tie. Daca ma insel, te rog sa argumentezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate