sp33d_fr3ak Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Si fara alte introduceri va prezint trotineta: 600 RR din 2006, totul stock, impecabila, cu 8950 km reali cand am luat-o . Spre suprinderea voastra NU e o bestie (doar daca vrei sa nu fie) P.S.: conserva nu a mea, e si ea de efect in poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 probabil una dintre cele mai frumoase motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tora onna Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) excelenta! e ceea ce-mi doresc eu ca prim upgrade Editat Septembrie 7, 2009 de tora onna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 Multumesc pt aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 "Spre suprinderea voastra NU e o bestie (doar daca vrei sa nu fie)" Mocanu A.L.I.A.S XEROX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 Tu taci ma vezi-ti de bordurile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Ce bine arata...Opelul, glumesc.. Honda e o motocicleta f frumoasa. Ai gasit-o cu km putini. Sa o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea. La cat mai multi km fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Eu o am pe a mea de aproape 3 sezoane si are doar 7.000 km,deci se poate... Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn223 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 superba combinatia de culori! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 Multumesc baietii ! Persoana de la care am luat-o a cumparat-o noua de la Inter Motorcycle, are carte service, manual, toata povestea. Strumfule ce "cauciuce" recomanzi? Dar sa fie Michelin sau Pirelli, mi-e greu sa ma las de fanboy-smele astea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Ce mocane vrei sa te duci cu ea pe cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 Da, acuma ca am cartieru' la degetul mic trebuie sa avnsez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ma gandeam la un ktm cand ai pomenit de portocala mecanica ... .. oricum ..frumoasa plasticata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 125'u? Nu,cu 125-u am facut aprope 70.000 de mii in doi ani.Este vorba de gixxeru 1000 K7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Nu,cu 125-u am facut aprope 70.000 de mii in doi ani.Este vorba de gixxeru 1000 K7. Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte poate , dar sunt mereu uimita cand vad topicuri pline de...70.000 km in 2 ani sau 30.000 intr-un sezon. Bai fratilor voi cum naiba ziceti ca faceti asta cu motoare de 125? dormiti pe ele sau cum? Cifrele astea mi se pare tare trase de par dar na...voi stiti mai bine. Faina portocala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) S'a zapacit pistonul ala de atat dute-vino.. Pai sa stii ca a tinut...I-am facut mereu reviziile la 6.000-7.000 mii si la 45.000 i-am pus setul de 160 cm3,deci l-am segmentat. Mesaj completat Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte poate , dar sunt mereu uimita cand vad topicuri pline de...70.000 km in 2 ani sau 30.000 intr-un sezon. Bai fratilor voi cum naiba ziceti ca faceti asta cu motoare de 125? dormiti pe ele sau cum? Cifrele astea mi se pare tare trase de par dar na...voi stiti mai bine.Faina portocala! Vad ca ai realizat ca te bagi ca musca in lapte,scuze,dar tu ai zis-o. Sa iti zic si tie,nu de alta,dar sa nu ramai uimita cand mai citesti faze de genu.Eu am avut CBR-ul de la 16 ani si a fost singurul meu mijloc de transport.Am mers vara,iarna,toamna si primivara pe el.Nu stiu daca mai intra Ray,Carbone,Stege cu aici ca ei stiu destul de bine.Un lucru mai tin minte cand ma intalneam cu Stege pe -16 grade la Bucuresti la intrunirea de la Arc si tot asa mai tin minte ca a nins prima data pe an in Ploiesit si eu eram cu motocicleta pe Blvd si mi-a facut semn politistul sa opresc(pe jos era zapada de vreo 5 cm) si am tipat la el sa se dea din fata mea ca nu pot sa opresc si dupa aia tipa dupa mine: "Domnu,Domnu asta nu este vreme de motocicleta" ) si tot felul de nebunii.Nici mie nu prea imi vine sa cred ca am fost atat de nebun sa fac atatia km si cu un 125,dar este adevarat...Te invit la Ploiesit sa te uiti la motoreta si la kilometraj ca iti dai seama ca nu mai este ins tare foarte buna dupa atati km...nu am de ce sa ma dau mare. Ciao. O dam in diverse si ii stricam topicul omului. Editat Septembrie 10, 2009 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 Un mic update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Oare de ce ai facut treaba asta cu oglinzile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Pai... sa inteleg ca acum nu te mai asiguri in trafic? Adevarat, motocicleta arata foarte bine, si daca o duci la un show moto, las-o fara oglinzi dar daca nu... E doar o sugestie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 Am vrut sa schimb oglinzile cu unele aftermarket si cand sa montez una dintre ele... surpriza: s-a desurubat piulita dinauntrul ei si am ramas cu suportul intr-o mana oglinda in cealalta mana. Forma turnata, cum se ajunge la piulita dinauntru? Simplu: a trebuit sa sparg oglinda propriu-zisa si acum caut o geamgerie unde sa-mi puna o oglinda asemanatoare in forma. Oricum si cu oglinzile stock tot ma asiguram intorcand capul pt ca imi vad coatele in ele si am zis sa o las fara pana rezolv cu cea aftermarket. Mesaj completat Material nou: Mesaj completat Din pacate trebuie sa ma despart de portocala CBR, anuntul complet il gasiti pe bikeshop: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...006-314900.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate