Ice_Man Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 As dori parerea cuiva care se pricepe. Sunt curios daca merita Cagiva W8 125 pt un endurist incepator. Astept raspunsuri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Salut, bine ai venit printre enduristi, nu stiu ce sa iti spun despre motorul asta pentru ca nu cunosc modelul dar oricum pentru inceput o motocicleta de 125cc e buna, te obisnuesti cu motoru, comenzile cred ca e destul de usora si e bine la inceput sa ai motor cat mai usor...parerea mea. Oricum daca te hotarasti sa iti cumperi sa nu dai prea multi bani pe ea pt. ca sunt sigur ca in scurt timp vei trece la o motocicleta mai puternica....si eu am facut lafel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 si eu am un 125 :beer: si astept permisu` (a1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Man Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 As dori daca se poate pareri despre Cagiva W8, mi se pare fiabila, dar nu stiu exact. Si daca stie careva un site pe care sa gasesc mai multe date tehnice despre acest model este invitat sa-l posteze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 As dori daca se poate pareri despre Cagiva W8, mi se pare fiabila, dar nu stiu exact. Si daca stie careva un site pe care sa gasesc mai multe date tehnice despre acest model este invitat sa-l posteze!!! www.moto.it http://www.bikez.com/motorcycles/cagiva_125_w8_1992.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Man Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 Multumesc DCSAN20 pentru adresa. Chiar nu gasisem!!! Daca mai aveti opinii nu conteaza daca pro sau contra va rog sa le lasati aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 parerea mea e ca nu merita numai daca e in stare f. buna sau f. ieftina, piesele de la cagiva le gasesti cam greu si nu e un model prea popular. eu am avut un w12 de 350 4T si m-am bucurat cind l-am vindut ca am asteptat cam mult pentru orice piesa comandata, citeva nici in ziua de azi nu mi-au venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Man Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 Daca e din 2000, si zice ca are doar 9000km cu ea??? Ce zici e buna??? Si costa 2000 de euroi. Chiar m-ar interesa parerea ta!!! :angryfire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Daca e din 2000, si zice ca are doar 9000km cu ea??? Ce zici e buna??? Si costa 2000 de euroi. Chiar m-ar interesa parerea ta!!! :angryfire: E scumpa tare !!!!!! Si eu am Avut o Cagiva de 125 SXT si am fost foarte multumit de ea dar eu am luat-o cu 400 de dolari si in banii astia mi-a mai dat inca trei demontate o casca si o pereche de manusi mai avea si niste cizme dar imi erau mici ca le luam. Deci in concluzie este scumpa tare ! Fii atent: http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EMARC....x=10&Cerca.y=9 Sau : http://www.moto.it/usato/usato02.asp?ED=90...tre&IDANNUNCIO= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Man Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 Eu ma gandesc ca e destul de noua!!! Si e inmatriculata in romania!! :help: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) Daca e din 2000, si zice ca are doar 9000km cu ea??? Ce zici e buna??? Si costa 2000 de euroi. Chiar m-ar interesa parerea ta!!! :angryfire: nu stiu cat de fiabila este si nu stiu sigur ce motoras are asta ..dar mai bine ia un ktm de 125 merge de rupe:) daca te intereseaza stiu eu vro 2 inmatriculate unu in cj unu in brasov in stare buna(foarte buna) din 97 parca...dar la 2 timpi nu conteaza anii oricum trebuie sa schimbi piston si segmenti pe sezon:) Editat Aprilie 16, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 (editat) http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=14576&st=0 Editat Aprilie 17, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 e naspa nu da bani de pomana ca nu cresc in copaci stringei, investestei sau mai asteapta pina ai de ajuns sa iti iei ceva adevarat nu Caca civa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) Salut si bine ai venit pe forum. Parerea mea este ca ar fi bine sa iei ceva mai cunoscut, dupa cum au mai sugerat si altii, nu raritati, Incepator fiind nu ti-as recomanda ceva la care nu te pricepi si la care se pricep putini. In cazul in care vei avea nevoie de piese nu vei gasi usor. Si mi-se pare si scumpa. Eu zic sa mai cauti. Bafta Incearca aici /index.php?...mp;#entry670716. NU fac reclama, dar poate da si Petrica o bere. Editat Martie 28, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DizlPower Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Poate nu stii ca nu te mai costa mare lucru sa inmatriculezi un motor acum, asa ca...daca nu casti okii, casti buzunarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 ..salut..si eu sunt de aceeasi parere cu ceilalti mai bine iti cumperi ceva care sa nu ai probleme cu piesele daca este cazul si sa stie cat de cat lumea mai multe detalii despre motocicleta in caz ca ai unele nedumeriri..eu te-as sftui si la o yamaha dt 125..sau aprilia de 125 cum are sau avea si smile..bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate