era Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Nu-i nevoie, acuma am fost la aron la teren...terenu ii verde ...deci claparii pot sta linistiti acasa ma cuki te tot sun si ...nimic... si asta pe cand m-am hotarat si io sa joc fotbal cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Sper sa nu ne trebuiasca schiuri si clapari pe maine la fotbal... ps: amu ma duc sa curatz un pic zapada de pe teren Nu mai e nevoie nici de schiuri si nici de clapari baietzi... Am rezolvat problema ieri cu Cuki, f bun meseriash la dat zapada..., cum o venit, cum mi-o rupt o lopata (cred k, ca sa nu mai lucre ), si azi dimineatza la prima ora ink o data singur . Deci, terenul este impecabil si in stare perfecta de joc !!! NE VEDEM DISEARA LA 19,3o !!! ps: rog facetzi prezentza, oricine este binevenit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Insist. Prezent si eu cu nebunul ala mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 prezent, eu + Cristi de la Restaurant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 prezent, eu + Cristi de la Restaurant acuma imi sterg adidasii de la fotbalul ala din noiembrie de la ratuc ..aron stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2010 si io prezent cu ema ,loza si un cartof deci 4 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 (editat) Am 2 absente in ultima saptamana.....dar sunt motivate. Incerc Luni sa ajung si eu....depinde cum se prezinta terenul. Editat Ianuarie 22, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2010 Am 2 absente in ultima saptamana.....dar sunt motivate. Incerc Luni sa ajung si eu....depinde cum se prezinta terenul. ce vrei sa zici cu asta ca iar te faci absent ,,motivat" ,, ca terenu tot timpul iii la standarde fifa 2010 ,ai lipsit la un meci tare de joi cu scor de 1 gol diferenta ( cu ajutoru albitrului ca o prelungit meciu cu 5 min si atunci am castigat ) da o fost corect ....asa ca ps de saptamana viitoare daca ne adunam tot asa multi incepem sa facem liste ca tot mai multi vin regulat si no sa incapem intro zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2010 sper sa ajung si eu maine...din pacate vin la fotbal direct de la viena asa ca s-ar putea sa-l ratez daca nu prind drumu liber. na...oricum repriza a-3-a o prind sigur si tu? ce va speriat un pic de frig si gata .....io is prezent cu ema ,cartofu si cu loza care sar putea sa se traga pe poponeata da il conving io ca cica so accidentat sebi prinde cocopaku si bagal in portbagaj si hai cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Ma! Asa cu - nshpe grade si cu adidasii rupti...incerc sa ajung si eu maine....ca stiu sigur ca Joi si Lunea viitoare nu pot ajunge ca am program obligatoriu seara. Deci chiar sper sa ne vedem maine la teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 nu cred ca mai ajung,momentan ma imbat ordinar..... poate poate, dar sigur voi fi ordinar de mahmur Noah! Macar am priceput esentialul din ce ai spus ....si anume ca esti...ordinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Deseara, FOOTBALL, cu incepere de la ora 2o,3o !!! Ne vedem la teren. Prezent si eu + Cristi + Cipri (era). ps1: diseara o sa vedem cine este constant si vine "regulat" la joc..., si cine este "sezonier" si vine doar conditzionat de gradele C de afara... ps2: Curaj baietzi !!! Si facetzi prezentza care suntetzi "haiduci". Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 si tu? ce va speriat un pic de frig si gata .....io is prezent cu ema ,cartofu si cu loza care sar putea sa se traga pe poponeata da il conving io ca cica so accidentat sebi prinde cocopaku si bagal in portbagaj si hai cu el Dupa absenta de data trecuta, nu mai pot promite pentru Cocopack, dar incerc sa sa-l aduc azi. De fapt, o sa-i dau tema sa intre pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 io vin cu ema numa ca cartofu so racit sau se face si loza ii accidentat deci 2 vin 2 se trag pe poponeata ne vedem la teren incalzeste mingea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) Aron, te duci si jefuiesti un Petrom si iei si a doua butelie ca o sa inghetam acolo Ah eu si fratioru prezenti. Editat Ianuarie 25, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Noah...i-am spus si eu la mama ca o iubesc si ca ma duc la fotbal la -15 grade. Ce a fi om vedea, doar ca nu-mi gasesc manusile. Bere calda ai, Arone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 am facuto si pe asta la -16...-17 grade am dat un fotbal incendiar cu scor egal la sfarsit ,,,,deci joi fotbal cu pucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Da da! AM si uitat cum e sa nu pierzi....ca de vreo 2 luni incoace eu tot in echipa pierzatoare am jucat. Din pacate doar Joia viitoare mai pot presta o partida....pana atunci am obligatii si sper cu aceasta ocazie sa-mi treaca durerile de glezne. P.S. Foarte linistit e pe teren fara Cuki care sa urle la 2 secunde .....fault, hent, iooooi si alte de-astea. Zbye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 am facuto si pe asta la -16...-17 grade am dat un fotbal incendiar cu scor egal la sfarsit ,,,,deci joi fotbal cu pucu Hai ca n-o fost chiar -16 grade...! De ce sperii lumea? Am facut poza la bordul masinii cand am plecat de la fotbal si era temperatura cat se poate e normala...pentru Miercurea Ciuc poate...Oricum, chiar OK fotbalul de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Nu sunteti normali Cum merge fara portar bun? Va saluta deaci cocopack ...Joi nu pot venii, plec la Buc la ceva prezentare de produs. Sorry ca nu am venit azi dar...brrrrrrracit ma faceam Salutare baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Eu din pacate sunt in delegatie la Satu Mare si nu revin in Cluj pana vineri, asa ca meciul de joi il voi sari. Sorry! Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2010 io sunt prezent cu loza ,ema si cartofu ... ps . aron pune mingea la incalzit si leaga bine plasa portilor ca venim sa le rupem pe amandoua cocopak te asteptam in poarta sa te rupem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 si eu sunt prezent + Cristi , ...ne vedem la teren la 19,3o !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 mi-am pus incalzire in ghete si vin la teren la ora 19-15 cu cei 4 magnifici (cartofu ,io ,maradona ,ema) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 baieti sorry ca nu am venit dar sunt in buc. la miticii astia groaznici. am avut ceva treaba... Luni promit ca vin! Cum a fost Joia asta? frig? ninsoare? aici la ora asta ninge....o sa am un drum lent spre casa Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate