fairplaybiker Postat Februarie 4, 2010 Autor Share Postat Februarie 4, 2010 (editat) am castigat la scor de un gol ....... sebi daca veneai jucai la albastri si castigai kirk tu lipseai sa fie formatia completa, hai o data si mai lasa femeile ca echipa are nevoie de tine ,de cand ai intrerupt nu isi mai gasesc ritmu iar cuki dezastru ca de obicei Editat Februarie 4, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 (editat) adaug: cocopack nu e nebun. e doar foarte ocupat...si stresat. ma bucur ca puteti merge la fotbal. Daca azi era de la 8 jumate ajungeam....dar se pare ca nu a fost sa fie. Eu sper sa pot sa va pot sustine din poarta la urmatoarea intalnre ciusiiiiiiii Editat Februarie 4, 2010 de cocopack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 am castigat la scor de un gol ....... sebi daca veneai jucai la albastri si castigai kirk tu lipseai sa fie formatia completa, hai o data si mai lasa femeile ca echipa are nevoie de tine ,de cand ai intrerupt nu isi mai gasesc ritmu iar cuki dezastru ca de obicei Inca un pic si devin om serios ... din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Daca nu intervine ceva neprevazut, apar azi impreuna cu Zenga (Cocopack). Poza: Cocopack portar in meci de fotbal cu catei. Editat Februarie 8, 2010 de sebi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 io vin cu loza si ema , sebi adu armura pt cocopak ca il rupem in poarta si ar fi bine si o botnita sa nu muste ca ii tare agresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) azi oare ne strangem destui? Ne strangem dara !!! Prezent si eu + Cristi + Mirciocu' (alias Mirce-Van Basten) Numa' io am o intrebare..., oara cei care au pierdut aseara la poker, nu dau nume (cuki), mai au voie azi sa joace fotbal...?!? ps: ne vedem la 20,3o la teren... Editat Februarie 8, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Mai da ce pozaaaa.....SEBI ti-o iei cu un picior rupt seara asta la fotbal Baieti pregatiti manusi ca vin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Mishule, unde-i poza aia, k o cere publicul larg si consumator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Cocopack chiar a avut ghinion aseara. Cam multe lovituri in cap si mutra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 sa va frec maaaaa ) asa ceva ..... ma mai gandesc daca stau in poarta. am vanatai la ochiu drept...si degetul mare de la mana dreapta umflat. nu-l pot misca... apai om esti tu ma cuki? Mesaj completat pozele pe privat. nu aici ca va calc cu masina!!! ID: cocopack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 eroul meciului ,fantasticul ,inegalabilul ......cccoooooooocccoooppppaaaaaakkkk.. o dat tot ce o putut pana la sange sa jucat .......am zis io la sebi sa aduca casca si armura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 eroul meciului ,fantasticul ,inegalabilul ......cccoooooooocccoooppppaaaaaakkkk.. o dat tot ce o putut pana la sange sa jucat .......am zis io la sebi sa aduca casca si armura Mandre poze..., da oare de ce stau asa suparatzi cei din randu' de jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 10, 2010 Autor Share Postat Februarie 10, 2010 maine la ora 19-15 la teren io ,ema si loza vom fi acolo .........cocopak te risti ca te lasam si in teren alti ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 imi pare rau ca nu pot sa vin JOI VA RUP!!!! vai ma cuki chiar ai pus poza...da vulgar cocopack asta, mama ce am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Astazi o sa sa re-debutez si eu! Sper numai sa fiu in forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 coco,ti-au facut rau baieteii astia? sa ma duc sa le arat eu cum se joaca rugby? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Incerc si eu sa ajung, dar nu promit 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ghete .... din parti. Tot cu aia rupti vin si azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ghete .... din parti. Tot cu aia rupti vin si azi. Pregatitzi-va ghetele alea "de duminaca", k azi jucam cu o minge noua-noutza, (ADIDAS FINALE 8), k aia veche so cam bulit... PS: prezent io+Cristi..., ne vedem la 19,3o la teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Salutare baieti... primiti tradatori? stiu ca nu am fost in ultima vreme dar am un chef de joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Din pacate o accidetare de ieri ma tine deoparte, spor la joc ne vedem luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 Salutare baieti... primiti tradatori? stiu ca nu am fost in ultima vreme dar am un chef de joc te primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Pregatitzi-va ghetele alea "de duminaca", k azi jucam cu o minge noua-noutza, (ADIDAS FINALE 8), k aia veche so cam bulit... PS: prezent io+Cristi..., ne vedem la 19,3o la teren Numa tu stii de unde D-zeu faci rost de pozele astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Salutare baieti... primiti tradatori? stiu ca nu am fost in ultima vreme dar am un chef de joc Da' pe mine ma primiti?...ca am revenit pe meleaguri natale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Hopa...ca deja se anunta un super meci astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate