dedics Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Buna, ... am avut parte de miscare si distractie superba saptamana trecuta, dar din pacate din cauza anumitor lucruri pt care le am de indeplinit nu am cum sa ajung saptamana aceasta. Mersi pt poze merita o bere Distractie si sa ne vedem joia viitoare! ps. nu lasati topicul sa cada sau puneti un pol sau lista de inscriere in fiecare luni <= asta pentru cei care se ocupa de organizare si pot sa fie prezenti in fiecare joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 30, 2009 Autor Share Postat Septembrie 30, 2009 joi se joaca iar asa ca la ora 19 -40 la teren ,sa nu uitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 SI EU, CA DE OBICEI, PREZENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Eu maine imi scot firele....deci nu e sigur ca vin.....dar poate vin iara sa-l vad pe Cuki cum oboseste in poarta. Editat Septembrie 30, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Prezent si eu maine... , dar inapt de joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 maine o sa-mi fac incalzirea k lumea asa ca prea mult nu intentionez sa stau in poarta facem pariu k dupa vo 15 min, te ceri iar in poarta sau poate chiar pe bank de rezerve, k amu' esti pretin cu ea(banca), doara si sapt trecuta ai servit-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Salut, ma bag si eu la fotbal. O sa-l sun pe Aron sa vedem ce si cum, snt nou vnit de o saptamana in CJ studen la fizica. Sa imi lasati va rog o adresa aterenului sa il gasesc mia usor. Merci anticipat Brnys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Salut, ma bag si eu la fotbal. O sa-l sun pe Aron sa vedem ce si cum, snt nou vnit de o saptamana in CJ studen la fizica. Sa imi lasati va rog o adresa aterenului sa il gasesc mia usor. Merci anticipat Brnys Adresa terenului este: Str. Avram Iancu (E60) , Nr 338, FLORESTI (dupa Unitatea Militara, pe partea stanga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 hai mah nu fi rau maine tre sa joc si eu ceva, sa dau niste goluri, niste pase decisive ceva....un pic de recuperare in aparare, niste interceptii....niste conere executate k lumea...banca nu o mai vreau, poarta...acolo se vede spiritul de echipa, deci imi voi face stagiul intre buturi...in rest, sa curga golurile...si berile...si tigarile........ tu poti,cuki,dar mai intai antreneaza-te in liga mica si mai incearca sa-i dai goluri la ada,ca data trecuta nu ti-o prea reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 no feciori, io am plecat..., ne vedem la teren pe la 19,45..., sa va lustruitzi "tenesii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Pregatiti-va pentru sambata viitoare. Daca e vremea buna, dupa ora 16, incingem un joc cu scop caritabil. Zoli de la RollingFire vine cu detaliile mai tarziu pe un topic separat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Bah....eu imi bag piciorul. Azi m-o cusut iara la nas doctorul, ca nici cum nu s-o lipit pielea ..deci iara stau 2 saptamani pe bara. P.S. Scorul il tine cineva. Sariti cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) Bah....eu imi bag piciorul. Azi m-o cusut iara la nas doctorul, ca nici cum nu s-o lipit pielea ..deci iara stau 2 saptamani pe bara. P.S. Scorul il tine cineva. Sariti cu poze! poti sa joci sambata pt berchezu ca in uichend jucam cu picioarele nu cu nasurile Editat Octombrie 1, 2009 de johnnynebunul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Salutare! Se aduna lumea la un fotbal si o poveste joia asta??? fairplaybiker, mai este loc si pentru mine sau exista deja echipe bine stabilite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 Salutare! Se aduna lumea la un fotbal si o poveste joia asta??? fairplaybiker, mai este loc si pentru mine sau exista deja echipe bine stabilite? sigur ca da este loc pt oricine vrea sa joace.....asa ca joi la 19-40 la teren echipati si antrenati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Va asatept... , joia asta ma bag si eu k m-am insanatosit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Salutare popor: Daca mai este un loc liber si ziceti ca se joaca finutz as veni si eu. Acum 2 luni am avut o ruputura de ligamente si inca nu e refacut complet piciorul, insa, daca jucati finutz as cam veni si eu.deci: mai aveti un loc liber??? Spo SETH RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 sper sa nu dau ortul popii pe teren. da vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Sunt student aici la Arte, de anul asta cu moto prin cj. M-as duce si eu, dar mai mult sa trag niste fotografii, asa, cu motociclistii pe 2 picioare in actiune. Merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 No, atat! Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 Salutare popor: Daca mai este un loc liber si ziceti ca se joaca finutz as veni si eu. Acum 2 luni am avut o ruputura de ligamente si inca nu e refacut complet piciorul, insa, daca jucati finutz as cam veni si eu.deci: mai aveti un loc liber??? Spo SETH RC poti sa viii ca jucam usor si dam mult pe langa poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 S-a nu va speriatzi de vremea mohorata de afara feciori..., maine ne vedem la fotbal , la aceasi ora (19,45), va astept !!! Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) As veni si eu maine la 19:45. Cat e how muchu si unde e terenul? Editat Octombrie 14, 2009 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate