skvj Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Am citit pe aici ca unii au adus unele modificari tobelor stock pentru un sunet mai frumos (vruuum, vruuum). Insa vreau sa stiu daca a incercat cineva sa faca de la 0 o toba si daca da, cum? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 am facut eu si ii foarte greu....ii multa munca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 12, 2009 Autor Share Postat Septembrie 12, 2009 ai facuto acasa si ti'a iesit Akrapovic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kojackro Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 am facut eu si ii foarte greu....ii multa munca.. ... da ,dar vad ca ti-a iesit cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 @skvj Nu tot ce zboara se mananca . Cand iti iei mobra iti arat eu un topic cu un nene care chiar face tobe, a facut pentru multe tipuri de motociclete si lumea e tare multumita de serviciile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 12, 2009 Autor Share Postat Septembrie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Wow. I mai facut un post Wow. Am mai facut si eu unul, cel cu numarul 1000 . Dau de baut, sa curga berea virtuala ! Editat Septembrie 12, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 12, 2009 Autor Share Postat Septembrie 12, 2009 Da chiar ajuta cu ceva un numar cat mai mare de posturi? Uischi nu dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Da, normal, cu cat am mai multe posturi cu atat o am mai mare. Dau, da tre' sa dai tu redbulu. Editat Septembrie 12, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Nu e chiar asa de complicat. Eu nu am facut dar cunosc oameni care o fac. Vezi daca te ajuta linkul: http://www.e-scoala.ro/craciun/toba.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 13, 2009 Autor Share Postat Septembrie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Nu e chiar asa de complicat. Eu nu am facut dar cunosc oameni care o fac. Vezi daca te ajuta linkul: http://www.e-scoala.ro/craciun/toba.html Un topic super util! Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 daca vreti, vizitati site-ul meu: www.vick-exhaust.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate