radupop Postat Februarie 6, 2004 Share Postat Februarie 6, 2004 Bagam un suc la Arc, ca in vremurile bune, la 19.00 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 6, 2004 Share Postat Februarie 6, 2004 Pai Vinerea? In vremurile bune ne vedeam miercurea.... Eu nu am cum sa ajung, ca mai am ceva treaba. Poate miercurea asta e vremea frumoasa si in loc sa mergem in FEVER mergem la ARC, sau de ce nu la Too Fast, ca le combina pe amandoua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 tufast asta unde mai e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 Too Fast este dealer-ul KTM de pe Vatra Luminoasa. Am vorbit cu Greta si ne asteapta. Are bere la pret normal si alte alea. HARTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 Pai striga mai tare ca altfel o sa fim 2-3!Bhairava,poate vii fara fier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 E...Asa mai da!!!!!Pai cum sa nu ne placa la o berica langa ktm-uri??? Desi s-ar putea sa vin miercuri calare ,deci mai fara berica .Da nu-i bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 vin fara, ca abea joi il aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 miercuri??? la vatra luminoasa? stiu unde e. la ce ora??? poat sa vin si eu? ma bag si la o bere. joi dau poligonul si sapt viit ma dau si io cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 Ca in fiecare miercuri, la 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 S-a bifat Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 miercuri??? la vatra luminoasa? stiu unde e. la ce ora???poat sa vin si eu? ma bag si la o bere. joi dau poligonul si sapt viit ma dau si io cu motorul... Au inceput deja examenele ??? Si cursurile ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Toata lumea este binevenita. Greta a zis ca a aprovizionat cu bere, asa ca "pietonii" au numai de castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 miercuri??? la vatra luminoasa? stiu unde e. la ce ora???poat sa vin si eu? ma bag si la o bere. joi dau poligonul si sapt viit ma dau si io cu motorul... Au inceput deja examenele ??? Si cursurile ??? la Ilioara incep cursurile in Martie la inceput. dar poti plati de acuma. eu am dat examen acu 3 sapt la sala, cred ca daca ai dosarul gata nu zice nimeni nimik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 unde dai joi poligonul neamih? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate